difoto Опубліковано 16 Червня, 2012 в 13:24 #1 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 13:24 от тіко дєпутати в нас розумні. Демократія, як влада "народу" - блізнирство та деструктив. Люди на цьому форумі пишуть якісь дивні речі про політику, сперечаються про "те, як треба" і не розуміють певної суті.... Нате вам депутатів від демократії. Якщо такі кадри прийдуть на борд.луцьк.уа(не дай бог до влади, тьху-тьху-тьху!), то дізєля і енді забанять за надмірний сарказм(нє, ну якшо вони знайдуть з такими "політиками" спільну мову - я шкарпетки з'їм!) Діскасс оупен: Лічьно я щєтаю, шо наша держава побудована на системі штрафів, усе інше - побічні явища. нє... я не можу цього кандідата не запостить:
gusarchik Опубліковано 16 Червня, 2012 в 13:26 #2 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 13:26 впередники "наберуть" 4.999% і зіллються ))а на мажоритарці ригам самим місця не вистачає.
difoto Опубліковано 16 Червня, 2012 в 13:34 Автор #3 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 13:34 харошеє начало, достойне нашої Ради - чьотко, змістовно, безглуздо і не торкаючись теми обговорення.- Вибачте, ми троха заблукали, не підкажете, де ми зараз знаходимось?- Тю! У АВТОМОБІЛІ!
gusarchik Опубліковано 16 Червня, 2012 в 13:53 #4 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 13:53 А що так розсмішило ТС конкретно у цьому чоловікові?Він навів 1 конкретний приклад справи. Конкретний (відновлення стадіону). Це вже чогось варте.Мені особисто не смішно, що мої гроші (так-так, мої і наші) гроші зливають на бігборди, рекламу і піар цієї "політсили".А ще більше не смішно від того ці гроші йдуть на обдурення наших деяких довірливих демократично налаштованих громадян. Не смішно від того, що хтось може і повірити... Ви скажете, повірив сам винуватий. Може й так, але рівно прикро.Так що так розсмішило ТС?http://www.youtube.com/watch?v=G00zCckre28
druid Опубліковано 16 Червня, 2012 в 14:34 #5 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 14:34 +1 голос, якщо по Луцьку йтимеш. Якщо десь в іншому районі - вибач, нічим допомогти не зможу.
difoto Опубліковано 16 Червня, 2012 в 15:05 Автор #6 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 15:05 А що так розсмішило ТС конкретно у цьому чоловікові? Те, що слєсарь Вася хоче йти у політику, а ще більше смішить, що в нас такі Васі знаходяться на усіх ланках чиновницької банди. Якщо вам більше доходить візуальний ряд, то мені не подобається гаспадін товаріщ Шаріков:
gusarchik Опубліковано 16 Червня, 2012 в 15:20 #7 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 15:20 а ще більше смішить, що в нас такі Васі знаходяться на усіх ланках чиновницької банди та шо ж тут смишного, ---ть? (с) хоч вбий не розумію... А що стосується Шарікова - це огульне охаювання таке банальне, от тільки є якості в шарікових яких в нема в інтелегентних сопле-смокчущих "українців" і нам ще вчитись і вчитись в шарікових... От тільки ті кому треба вчитись, не розуміють цього і по якійсь безглуздості своїй вважають себе вищими за шарікових хоча якраз такі шарікови, як ви правильно написали, при владі Так чим же ви кращі від них? +1 голос, якщо по Луцьку йтимеш. Якщо десь в іншому районі - вибач, нічим допомогти не зможу. ви свідомо готові проголосувати за людину яка вважає політику гумором, приколом? біда...
nickel Опубліковано 16 Червня, 2012 в 16:27 #8 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 16:27 А я за Недужка голосувати буду, хочу зарплату 8000 гривень.
MANJAK11 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 16:40 #9 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 16:40 Шепляков Антон ВладимировичПрограмма моя такова: В первую очередь нужно навести порядок в социальной сфере, потому что в этой группе проживают самые беззащитные люди, в пенсионной, в сфере труда, ещё одна инновация запятая которую я вижу в будущем запятая так это выдавать квартиры семьям запятая у которых есть дети запятая потому запятая что это будит большой опорой для новой семьи ... Есть жильё запятая значит семья будит стремиться прожить в хороших условиях. И образование должно быть доступным на те профессии запятая которых не хватает в странекороче, чего человек недополучил (образования), того и хочет. Это я на свой *хлопский ветеринарный розум* столько ошибок нашел, реально их там, наверное, еще больше . Хотя, это наверное выдвиженец от партии олбанцев, точно их коллега
difoto Опубліковано 16 Червня, 2012 в 16:55 Автор #10 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 16:55 ви свідомо готові проголосувати за людину яка вважає політику гумором, приколом? біда... а ви вважаєтє, що політика країни, у якої президент - зек, це не прикол, не насміхання? БІДА!
gusarchik Опубліковано 16 Червня, 2012 в 17:04 #11 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 17:04 Це не прикол - це біда.
druid Опубліковано 16 Червня, 2012 в 19:11 #13 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 19:11 +1 голос, якщо по Луцьку йтимеш. Якщо десь в іншому районі - вибач, нічим допомогти не зможу. ви свідомо готові проголосувати за людину яка вважає політику гумором, приколом?біда...вже без смайліка текст ващє не хаваєця? біда
MrVes Опубліковано 16 Червня, 2012 в 19:56 #14 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 19:56 +1 голос, якщо по Луцьку йтимеш. Якщо десь в іншому районі - вибач, нічим допомогти не зможу. ви свідомо готові проголосувати за людину яка вважає політику гумором, приколом? біда... вже без смайліка текст ващє не хаваєця? біда Дядько серйозними проблемами переймається, а вам все сміхуйочки. З.І. - так, на всяк випадок ...
Vadimm Опубліковано 16 Червня, 2012 в 19:57 #15 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 19:57 цей вабщє красавчік. Вони по ходу фоти десь з Вкантахтів здирали. difoto, щоб до них у список потрапити схоже достатньо заповнити анкету на сайті... а щоб не заморочуватись з фоткою - аву прямо звідси візьмуть. нє, ну якшо вони знайдуть з такими "політиками" спільну мову - я шкарпетки з'їм! Якщо шкарпетки будуть не праними - я думаю Енді і Дізєль напряжуться
diezel Опубліковано 16 Червня, 2012 в 21:50 #16 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 21:50 на крайняк тільки один носок оце прийдеться Я тоже пас, так шо трапеза відміняється. Воно, може, і бажання є ту мову знайти, але це просто неможливо.
diezel Опубліковано 16 Червня, 2012 в 22:23 #17 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 22:23 а із такою медіа підтримкою і справді до депутатів недалеко Одному-двом пройти в депутати не проблема. Проблема буде - як не здохнуть від сміху на роботі. Олієвський Вячеслав Володимирович... 4.програма підтримки захисту тварин,безпритульних і малозабезпечених. Підтримка захисту безпритульних та малозабезпечених тварин - це ок. Но зачєм? Григорье Леонард СергійовичНа данний час я займаюсь організацією концертів. В університеті я староста усього факультету. Але я один не можу посприяти розвитку цієї країни. А дуже хотілось-би... Концерти - єто скучно, а вот парядок в странє можно наводіть вєчно! Хотелось-би...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.