Перейти до змісту

А я би пашол в дєпутати...

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

от тіко дєпутати в нас розумні.

Демократія, як влада "народу" - блізнирство та деструктив.

Люди на цьому форумі пишуть якісь дивні речі про політику, сперечаються про "те, як треба" і не розуміють певної суті....

Нате вам депутатів від демократії. Якщо такі кадри прийдуть на борд.луцьк.уа(не дай бог до влади, тьху-тьху-тьху!), то дізєля і енді забанять за надмірний сарказм(нє, ну якшо вони знайдуть з такими "політиками" спільну мову - я шкарпетки з'їм!)

Діскасс оупен:

Лічьно я щєтаю, шо наша держава побудована на системі штрафів, усе інше - побічні явища.

нє... я не можу цього кандідата не запостить:

111idi.jpg

Опубліковано

харошеє начало, достойне нашої Ради - чьотко, змістовно, безглуздо і не торкаючись теми обговорення.

- Вибачте, ми троха заблукали, не підкажете, де ми зараз знаходимось?

- Тю! У АВТОМОБІЛІ!

Опубліковано

А що так розсмішило ТС конкретно у цьому чоловікові?

Він навів 1 конкретний приклад справи. Конкретний (відновлення стадіону). Це вже чогось варте.

Мені особисто не смішно, що мої гроші (так-так, мої і наші) гроші зливають на бігборди, рекламу і піар цієї "політсили".

А ще більше не смішно від того ці гроші йдуть на обдурення наших деяких довірливих демократично налаштованих громадян. Не смішно від того, що хтось може і повірити... Ви скажете, повірив сам винуватий. Може й так, але рівно прикро.

Так що так розсмішило ТС?

http://www.youtube.com/watch?v=G00zCckre28

Опубліковано
А що так розсмішило ТС конкретно у цьому чоловікові?

Те, що слєсарь Вася хоче йти у політику, а ще більше смішить, що в нас такі Васі знаходяться на усіх ланках чиновницької банди.

Якщо вам більше доходить візуальний ряд, то мені не подобається гаспадін товаріщ Шаріков:

Опубліковано
а ще більше смішить, що в нас такі Васі знаходяться на усіх ланках чиновницької банди

та шо ж тут смишного, ---ть? (с)

хоч вбий не розумію...

А що стосується Шарікова - це огульне охаювання таке банальне,

от тільки є якості в шарікових яких в нема в інтелегентних сопле-смокчущих "українців"

і нам ще вчитись і вчитись в шарікових... От тільки ті кому треба вчитись, не розуміють цього

і по якійсь безглуздості своїй вважають себе вищими за шарікових

хоча якраз такі шарікови, як ви правильно написали, при владі

Так чим же ви кращі від них?

+1 голос, якщо по Луцьку йтимеш. Якщо десь в іншому районі - вибач, нічим допомогти не зможу.

ви свідомо готові проголосувати за людину яка вважає політику гумором, приколом?

біда...

Опубліковано

Шепляков Антон Владимирович

Программа моя такова: В первую очередь нужно навести порядок в социальной сфере, потому что в этой группе проживают самые беззащитные люди, в пенсионной, в сфере труда, ещё одна инновация запятая которую я вижу в будущем запятая так это выдавать квартиры семьям запятая у которых есть дети запятая потому запятая что это будит большой опорой для новой семьи ... Есть жильё запятая значит семья будит стремиться прожить в хороших условиях. И образование должно быть доступным на те профессии запятая которых не хватает в стране

короче, чего человек недополучил (образования), того и хочет. Это я на свой *хлопский ветеринарный розум* столько ошибок нашел, реально их там, наверное, еще больше . Хотя, это наверное выдвиженец от партии олбанцев, точно их коллега

Опубліковано
ви свідомо готові проголосувати за людину яка вважає політику гумором, приколом? біда...

а ви вважаєтє, що політика країни, у якої президент - зек, це не прикол, не насміхання? БІДА!

Опубліковано
+1 голос, якщо по Луцьку йтимеш. Якщо десь в іншому районі - вибач, нічим допомогти не зможу.

ви свідомо готові проголосувати за людину яка вважає політику гумором, приколом?

біда...

вже без смайліка текст ващє не хаваєця? біда

Опубліковано

біда...

вже без смайліка текст ващє не хаваєця? біда

Дядько серйозними проблемами переймається, а вам все сміхуйочки.

З.І. :_07: - так, на всяк випадок ...

Опубліковано

40.jpg

цей вабщє красавчік. Вони по ходу фоти десь з Вкантахтів здирали. difoto, щоб до них у список потрапити схоже достатньо заповнити анкету на сайті... а щоб не заморочуватись з фоткою - аву прямо звідси візьмуть.

нє, ну якшо вони знайдуть з такими "політиками" спільну мову - я шкарпетки з'їм!

Якщо шкарпетки будуть не праними - я думаю Енді і Дізєль напряжуться :D

Опубліковано

на крайняк тільки один носок оце прийдеться ;)

Я тоже пас, так шо трапеза відміняється. Воно, може, і бажання є ту мову знайти, але це просто неможливо.

Опубліковано

а із такою медіа підтримкою і справді до депутатів недалеко :D

Одному-двом пройти в депутати не проблема. Проблема буде - як не здохнуть від сміху на роботі.

Олієвський Вячеслав Володимирович

...

4.програма підтримки захисту тварин,безпритульних і малозабезпечених.

Підтримка захисту безпритульних та малозабезпечених тварин - це ок. Но зачєм?

Григорье Леонард Сергійович

На данний час я займаюсь організацією концертів. В університеті я староста усього факультету. Але я один не можу посприяти розвитку цієї країни. А дуже хотілось-би...

Концерти - єто скучно, а вот парядок в странє можно наводіть вєчно! Хотелось-би...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...