Перейти до змісту

Хто в еліту української нації?

lilechka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

З метою залучення найкращих громадян до впровадження реформ у сферах державного управління Указом Президента України Віктора Януковича від 5 квітня 2012 року №246/2012 р. започатковано Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації», добір до якого здійснюється на конкурсній основі.

Детальніше тут

Опубліковано

я не підходжу в еліту.

ленив я, к вину пристрастен, да к тому же мой дедушка был на окупированной территории(с)

Опубліковано

стаж роботи не менше десяти років (у тому числі не менше п'яти років стажу державної служби та/або служби в органах місцевого самоврядування, із них не менш як три роки на керівних посадах, чи не менше п'яти років стажу на керівних посадах у відповідних сферах соціально-економічного розвитку);

держслужбовець на керівній посаді - еліта ? .... ну ізвінітє...

то пісєц, куди ми котимось...

Опубліковано

ти не вмієш читать мєжду строк, це ж особлива адміністрація особливого президента

держслужбовєць - фєнє обучєн

стаж не менше 10 років - ходка абизатєльна, 10 лєт лагєрей мінімум

з них 5 на керівній посаді - одна з ходак не менше 5 лєт, шота пасерйознєй

у відповідних сферах соціально-економічного розвитку - ходка за шапкі желатєльна, тоді сразу в еліту

Опубліковано

Дійсно, самий цікавий пункт. Мені 23 роки, я хочу щось змінити в цій країні. А через 10 років мене турбуватиме тільки як прокормити себе і свою сім'ю.

Опубліковано

я аналогічно хотів би змінити чимало в країні. 22 роки, вища освіта. і кому ми треба молоді, свіжа кров, які ще не крали і не зіпсовані? немає сімей і будь-чого, що стримувало би. країні потрібна агресивна і свіжа кров, скільки вже можна жити в цьому бруді? під зад всю оцю зажирівшу еліту!

Опубліковано

і жоден з видатних діячів культури скоріше всього не пройде по категорії відбору, особливо актори, художники, скульптори і т.д - які там в них державні служби і тим більше керівні посади ))))))))))))

"бездоганні етичні стандарти;

високі комунікаційні навички;

сумісність із культурою програми;"

здажться навіть презедент із своїми синами та колегами по партії не пройде за цими категоріями - етичні стандарти нижче плінтуса, а вже про культурну прогаму (невідомо яку, доречі) і мови немає

Опубліковано

Дійсно, самий цікавий пункт. Мені 23 роки, я хочу щось змінити в цій країні. А через 10 років мене турбуватиме тільки як прокормити себе і свою сім'ю.

а тоє во, а що саме змінити ? намалюй болт на стіні і вона зміниться.

маєш файний логічний і перспективний план змін в державі ? озвучуй - люди потянуться до тебе.

не тягне в політику ? зміни щось навколо себе: спілкуйся калиновою, не матюкайся, поважай людей.

потім пробуй найближчих знайомих переконати що лузати насіння біля пам"ятника Лесі в центрі міста не по феншую...

...дивися, щось і зміниться з часом

Опубліковано

"мені 22" "мені 23" :)

і що ви зміните? немаючи абсолютно ні в чому абсолютно жодного досвіду?

ні, змінять ті хто має досвід керівних посад чи взагалі на митниці, податковій, ДАІ...і т.д...так?....((( ну тоді, ще років 20 будем там само де зараз....

Опубліковано

nd_,хоч і не люблю таке, але відповім питанням на питання - якщо я пропрацюю ще 5-10 років на заводі, чим це мені допоможе? країні хіба що податком від з/п поможу (завод іноземний). починав оператором на лінії, зараз приборист, за х років буду ще кимось і що, тоді в мене буде більше ідей, як допомогти країні?

Соромітник, вже освоїв один з ключових принципів на роботі "почни з себе". а план розвитку.. планів є доволі. одним більше чи менше.. буде можливість реалізувати - будемо говорити (ви так говорите, ніби мені хтось зібрався довірити ключову посаду в апараті влади :) )

вибачте, не маю достатньо часу, щоб продовжувати полеміку

Опубліковано
Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»

Це типу отаке?

4SV.jpg

З метою залучення найкращих громадян до впровадження реформ

Імхо, хто має голову і бажання дійсно щось зробити - з вфя діла мати не буде <_<

Опубліковано

.. буде можливість реалізувати - будемо говорити (ви так говорите, ніби мені хтось зібрався довірити ключову посаду в апараті влади :) )

звучить кльово... ви мене спочатку зробіть прем'єр-міністром, а потім я чьот буду реалізовувати :) бо до того нічьо не получиться

підхід прямо як в усіх можновладців за останні 20 років.

отримав правдами і неправдами посаду - а йоп, а чьо дєлать то ? хйз, буду робити то шо вмію - чекати кращих часів.. бабло то вроді вже і так капає.

Опубліковано

nd_, вичерпна відповідь, питань більше немає. Сидимо далі, ждемо світлого майбутнього

Соромітник, не перекручуйте, будь ласка. достатньо такої роботи, де я не буду сидіти з ранку і до вечора папірці перекладати, а вдосконалювати і оптимізовувати існуюче, можливо їздити районами, стимулювати людей на місцях. обіцяю конкретно розказати, як тільки з'явиться натяк на роботу. дякую за увагу, пішоу

p.s. прошу не вважати мене одним з диваків, яких і так є декілька на борді. я прекрасно розумію, що одному важкувато буде запроваджувати щось нове, але якщо таких однодумців буде більше...

Опубліковано

а як щодо різниці між "стимулювати" і "мотивувати"? :D

стимулювати? ой, спасіба, не нада :D

ну чого ти? :D мож сподобається ;)
Опубліковано

...починав оператором на лінії, зараз приборист, за х років буду ще кимось і що, тоді в мене буде більше ідей, як допомогти країні?

сурйозний кар'єрний ріст :) далеко підеш...

А освіта? Не якась там технічна, а відповідна! Психологія натовпу, вміння комунікабельності, знання права і т.д. Чи ти вважаєш, що вистачить одних амбіцій рожевих окуляр? Без досвіду тебе зжеруть в мометі! Це не з залізякою справлятись... Доведеться не просто розповідати свої рожеві утопічні мрії дояркам на хфермі, а проштовхуватись, прогризатись, проломуватись серед стаї вовків, ведмедів, баранів і т.д.

ЩО з цього ти пробував, га?

Опубліковано

ні, змінять ті хто має досвід керівних посад чи взагалі на митниці, податковій, ДАІ...і т.д...так?....((( ну тоді, ще років 20 будем там само де зараз....

Barugan, а ти взагалі оце "керування" хоч кимось чи хоч чимось здійснював?

що таке оце "керувати" уявлення маєш?

ха....ха....ні, то я сам придумав :(

Опубліковано

кому ми треба молоді, свіжа кров, які ще не крали і не зіпсовані?

ну тепер в твоїй порядності вже ніхто й не сумніватиметься ;)

по сабжу: неелітєн - немаю вишки :(

Опубліковано
...резерв «Нова еліта нації»,...

А шо ми з Чєчєтовим робити будемо?

...і кому ми треба молоді, свіжа кров, які ще не крали...

Да Вам, батенька, ещё учиться и учиться! (с)

Опубліковано

...починав оператором на лінії, зараз приборист, за х років буду ще кимось і що, тоді в мене буде більше ідей, як допомогти країні?

сурйозний кар'єрний ріст :) далеко підеш...

А освіта? Не якась там технічна, а відповідна! Психологія натовпу, вміння комунікабельності, знання права і т.д. ЩО з цього ти пробував, га?

1- за 3 роки роботи посаду директора якось не пропонували

2- згідний, потрібні відповідні навики. частина їх вже є, частина прийде з часом (повторюсь, відразу на керівну посаду не претендую)

Опубліковано
1- за 3 роки роботи посаду директора якось не пропонували
От, припустимо, тобі 23 і з них х років досвіду на посаді оператора та амбіцій стільки, що на весь КМУ вистачить, а я "дядя" з грошима і бізнес-планом - ЯК ТИ ПЕРЕКОНАЄШ МЕНЕ ДАТИ ТОБІ ПОСАДУ ПОВНОВАЖЕННЯ ДИРЕКТОРА?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...