Перейти до змісту

Вам в кайф спотворювати рідну мову?!

Валентин Л.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 246
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

ТС +

Підтримую на всі 100 в цьому топіку.

Місцеві "завсєгдатаї" перетворили Луцький форум на ще одну губернію Олбанії і кичаться цим. Вони намагаються начебто зоригінальничати, але в них все одно не виходить розмовляти так, як в Галахвастова Старицького.

Почитавши цю гілку складеться враження, що тут всі проти нормальної мови, але це не так. Просто розумний частіше промовчить, ніж буде ввязуватись в полеміку з неуком... І я впевнений, що розумніших тут, все ж таки, більшість. :)

Топікстартеру скажу - є така приказка: коли розумний спорить з дурнем, вони міняються місцями ;)

Вітряки дійсно не переможеш ;)

А олбанцям можу побажати тільки того, щоб їхні діти спілкувались з ними такою ж мовою.

Опубліковано

Tanichka!

Дивлячись зі сторони на ВАШ спір з хлопцями, що вважають себе "СТОВПАМИ ФОРУМУ", скажу: - ГНИЛІ ВОНИ ПІДПОРКИ.

Опубліковано

Ніхто ніколи не цікавився історією грінпісу? Їхня задумка теж здавалася неймовірною...

хоч і не по темі, але кінь но сцилко( вибачаюсь за албанський)- для загального розвитку!

Опубліковано

мда... Останнім часом тема мови/языка дуже актуальна, а от про проблему "татарського діалекту" чую вперше. Не бачу сенсу розводити флейм на тему: "Як потрібно спілкуватись на форумах". Кожен обирає сам.

Опубліковано
Місцеві "завсєгдатаї" перетворили Луцький форум на ще одну губернію Олбанії і кичаться цим. Вони намагаються начебто зоригінальничати, але в них все одно не виходить розмовляти так, як в Галахвастова Старицького. Почитавши цю гілку складеться враження, що тут всі проти нормальної мови, але це не так. Просто розумний частіше промовчить, ніж буде ввязуватись в полеміку з неуком... І я впевнений, що розумніших тут, все ж таки, більшість. :)

Кожен розважається як може.

А олбанцям можу побажати тільки того, щоб їхні діти спілкувались з ними такою ж мовою.

post-3-13367992988094.jpg

Опубліковано

Чуєш?!

У відео взяли участь ВИКЛЮЧНО молодь,яка народилася,виросла та живе в Одесі!Ми знімали його три дні на березі моря і вклали всю свою душу й любов до мови,до рідної землі!

Хочемо подякувати всім небайдужим одеситам,які одразу відгукнулися,не дивлячись ні на що,прийшли і підтримали нас) Ви всі великі молодці! І як тут не згадати братів Капранових: "Ми оголошуєм для читачів і в пресі, Що Україна починається в Одесі..."

Опубліковано

ТС все що хотів - сказав, і переконувати нікого не збирається. Вам звернули увагу на ваші недоліки, а чи виправляти їх - ваша справа.

Можливо колись і зрозумієте, що щоб змінити світ на краще - треба починати з себе.

Замість заняття кармадрочерством і тупим стьобом займіться чимось корисним... не личить великим дядькам.

Опубліковано

Я більш ніж впевнений, що основна частина користувачів в житті цілком нормально спілкуються і ведуть переписку (хіба що Гетто викликає певні сумніви). Просто характер цього форуму такий. Ти приходиш "Мені здається, що це біле". А тобі у відповідь "Ненене, це ніяк не біле, а саме справжнє чорне!" Стараєшся все-таки довести, чим ще більше веселиш інших форумчан :)

Опубліковано

Я більш ніж впевнений, що основна частина користувачів в житті цілком нормально спілкуються і ведуть переписку (хіба що Гетто викликає певні сумніви).

Так і є. І difoto, і Tolik_lt, і nd_ в житті спілкуються нормально. Гетто не є виключенням. Можу про це стверджувати, бо спілкувалась з кожним з них.

І так, дуже шкода, що вам в кайф...

Та знаю, що ТС цією темою нічого не досягне.

Опубліковано

Цільова аудиторія топікстартера - соціально сформовані особистості, що не ставлять за ціль у віртуальному середовищі здаватися дядьками з пузом і мають на те право. І українську знають вже точно не гірше, ніж місцеві "вчительки мови". Проблема одна - топікстартер не зміг зрозуміти серйозні теми у розділах "Політика", "Економіка" і т.п. , мабуть надто складних для нього, а вліз із повчаннями у відверто стьобні теми, де панує гумор, підколки та Лесь Подеревлянський у якості еталону морфології.

Шо я могу сказать - мої діти не знають слів "завсєгдатаї" та "кичаться"(прівєт, jack74) і звісно ж , не лізуть повчати старших стосовно вимови слова "патеееельня".

Є така штука - почуття гумору, погугліть.

А борда - то взагалі змова проти тупих, або звикайте, або не читайте, якщо не розумієте.

Опубліковано
А борда - то взагалі змова проти тупих, або звикайте, або не читайте, якщо не розумієте.

В ЧаВо:

П: Що таке "борда"?

В: Борда - це змова проти тупих.

Опубліковано

Борда - змова тупих проти розумних скоріше. Гнилий стьоб, вульгарні жарти не тільки у флеймі проскакують.

Опубліковано
...Та знаю, що ТС цією темою нічого не досягне.

ніколи не кажи "ніколи" ;) Все, що кимось колись сказано, лищає десь і колись слід ;)

Хай вони тут і далі будуть хорохоритись один поперед другим, але чергова капля сумніву в їхню чашу (читай "голову") внесена ;) і буде черв'ячком погризати час-від-часу ;)

...Шо я могу сказать - мої діти не знають слів "завсєгдатаї" та "кичаться"(прівєт, jack74)...
вітаю! :_26: до речі, перше слово було взяте в лапки, а друге в українському тлумаченні ("вихвалятись"), на мою думку, повністю не передає значення... Правда є ще одне прикольне слово - ЧВАНИТИСЬ :), але думаю, що більшість олбанців просто його не зрозуміли б...
... топікстартер не зміг зрозуміти серйозні теми у розділах "Політика", "Економіка" і т.п. , мабуть надто складних для нього, а вліз із повчаннями у відверто стьобні теми, де панує гумор, підколки та Лесь Подеревлянський у якості еталону морфології...

якби ж це (тупе олбанство) було присутнє тільки в тих темах, що ти назвав, це б не було так сумно... Але, на жаль, воно присутнє у всіх гілках форуму...

Цільова аудиторія топікстартера - соціально сформовані особистості, що не ставлять за ціль у віртуальному середовищі здаватися дядьками з пузом і мають на те право...

А борда - то взагалі змова проти тупих, ...

То на твою думку, писати та розмовляти НОРМАЛЬНОЮ мовою (чи російською, чи українською) - це видаватись "дядьком з пузом" і "тупим"?! :_31: Збочене в тебе розуміння значення рідної мови, співчуваю...

Це нагадує часи совка, коли вдома він/вона (будь-хто) розмовляв українською, а коли виходив в місто дєлалса чіста русскім пацаном, патаму шта па хахляцки адні бикі базарят!

Опубліковано

мені потрібно з ТС особисто поспілкуватись, щоби він зрозумів всі тонкощі та нюанси літературної мови?

мені потрібно з ТС особисто поспілкуватись, щоби він зрозумів всі тонкощі та нюанси літературної мови?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...