Vadimm Опубліковано 3 Червня, 2012 в 21:27 #76 Опубліковано 3 Червня, 2012 в 21:27 Мої дітки ще не знають, що таке комп"ютер, а тим паче інтернет а потім як "прорве"
jack74 Опубліковано 3 Червня, 2012 в 21:36 #77 Опубліковано 3 Червня, 2012 в 21:36 ТС + Підтримую на всі 100 в цьому топіку. Місцеві "завсєгдатаї" перетворили Луцький форум на ще одну губернію Олбанії і кичаться цим. Вони намагаються начебто зоригінальничати, але в них все одно не виходить розмовляти так, як в Галахвастова Старицького. Почитавши цю гілку складеться враження, що тут всі проти нормальної мови, але це не так. Просто розумний частіше промовчить, ніж буде ввязуватись в полеміку з неуком... І я впевнений, що розумніших тут, все ж таки, більшість. Топікстартеру скажу - є така приказка: коли розумний спорить з дурнем, вони міняються місцями Вітряки дійсно не переможеш А олбанцям можу побажати тільки того, щоб їхні діти спілкувались з ними такою ж мовою.
Michaylo Опубліковано 3 Червня, 2012 в 21:54 #79 Опубліковано 3 Червня, 2012 в 21:54 Tanichka!Дивлячись зі сторони на ВАШ спір з хлопцями, що вважають себе "СТОВПАМИ ФОРУМУ", скажу: - ГНИЛІ ВОНИ ПІДПОРКИ.
Deemon Опубліковано 3 Червня, 2012 в 22:08 #80 Опубліковано 3 Червня, 2012 в 22:08 я, наприклад, слово ПІДПОРКИ тако з разу 3 прочитав правильно
Michaylo Опубліковано 3 Червня, 2012 в 22:16 #81 Опубліковано 3 Червня, 2012 в 22:16 Подумайте - як Ваша "долбанська" ? Разу з двадцятого.
HWman Опубліковано 3 Червня, 2012 в 22:31 #82 Опубліковано 3 Червня, 2012 в 22:31 Ніхто ніколи не цікавився історією грінпісу? Їхня задумка теж здавалася неймовірною...
EleKtrik Опубліковано 3 Червня, 2012 в 22:53 #83 Опубліковано 3 Червня, 2012 в 22:53 Ніхто ніколи не цікавився історією грінпісу? Їхня задумка теж здавалася неймовірною...хоч і не по темі, але кінь но сцилко( вибачаюсь за албанський)- для загального розвитку!
HWman Опубліковано 3 Червня, 2012 в 23:08 #84 Опубліковано 3 Червня, 2012 в 23:08 Оффсайт чомусь не працює так що ось перекладене http://refs.co.ua/81737-Istoriya_i_dostizheniya_Greenpeace.html швидше за все гуглом і не підправлене...
schakal Опубліковано 4 Червня, 2012 в 00:37 #85 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 00:37 мда... Останнім часом тема мови/языка дуже актуальна, а от про проблему "татарського діалекту" чую вперше. Не бачу сенсу розводити флейм на тему: "Як потрібно спілкуватись на форумах". Кожен обирає сам.
Гетто Опубліковано 4 Червня, 2012 в 00:46 #86 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 00:46 ото я поржал и жалко ТС и смешно
Dream Опубліковано 4 Червня, 2012 в 04:17 #87 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 04:17 Місцеві "завсєгдатаї" перетворили Луцький форум на ще одну губернію Олбанії і кичаться цим. Вони намагаються начебто зоригінальничати, але в них все одно не виходить розмовляти так, як в Галахвастова Старицького. Почитавши цю гілку складеться враження, що тут всі проти нормальної мови, але це не так. Просто розумний частіше промовчить, ніж буде ввязуватись в полеміку з неуком... І я впевнений, що розумніших тут, все ж таки, більшість. Кожен розважається як може. А олбанцям можу побажати тільки того, щоб їхні діти спілкувались з ними такою ж мовою.
Dream Опубліковано 4 Червня, 2012 в 04:52 #88 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 04:52 Чуєш?! У відео взяли участь ВИКЛЮЧНО молодь,яка народилася,виросла та живе в Одесі!Ми знімали його три дні на березі моря і вклали всю свою душу й любов до мови,до рідної землі!Хочемо подякувати всім небайдужим одеситам,які одразу відгукнулися,не дивлячись ні на що,прийшли і підтримали нас) Ви всі великі молодці! І як тут не згадати братів Капранових: "Ми оголошуєм для читачів і в пресі, Що Україна починається в Одесі..."
Гетто Опубліковано 4 Червня, 2012 в 04:58 #89 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 04:58 та по ходу, его уже давно под плинтус загнали, зачем добивать?
Dream Опубліковано 4 Червня, 2012 в 05:13 #90 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 05:13 А хто добиває? Так, провокують...
Driver Опубліковано 4 Червня, 2012 в 07:37 #91 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 07:37 ТС все що хотів - сказав, і переконувати нікого не збирається. Вам звернули увагу на ваші недоліки, а чи виправляти їх - ваша справа.Можливо колись і зрозумієте, що щоб змінити світ на краще - треба починати з себе.Замість заняття кармадрочерством і тупим стьобом займіться чимось корисним... не личить великим дядькам.
CosmoPilot Опубліковано 4 Червня, 2012 в 08:08 #92 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 08:08 Я більш ніж впевнений, що основна частина користувачів в житті цілком нормально спілкуються і ведуть переписку (хіба що Гетто викликає певні сумніви). Просто характер цього форуму такий. Ти приходиш "Мені здається, що це біле". А тобі у відповідь "Ненене, це ніяк не біле, а саме справжнє чорне!" Стараєшся все-таки довести, чим ще більше веселиш інших форумчан
Dream Опубліковано 4 Червня, 2012 в 08:28 #93 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 08:28 не личить великим дядькам. бєбєбє :Р
Oksana04 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 08:34 #94 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 08:34 Я більш ніж впевнений, що основна частина користувачів в житті цілком нормально спілкуються і ведуть переписку (хіба що Гетто викликає певні сумніви). Так і є. І difoto, і Tolik_lt, і nd_ в житті спілкуються нормально. Гетто не є виключенням. Можу про це стверджувати, бо спілкувалась з кожним з них.І так, дуже шкода, що вам в кайф...Та знаю, що ТС цією темою нічого не досягне.
difoto Опубліковано 4 Червня, 2012 в 08:38 #95 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 08:38 Цільова аудиторія топікстартера - соціально сформовані особистості, що не ставлять за ціль у віртуальному середовищі здаватися дядьками з пузом і мають на те право. І українську знають вже точно не гірше, ніж місцеві "вчительки мови". Проблема одна - топікстартер не зміг зрозуміти серйозні теми у розділах "Політика", "Економіка" і т.п. , мабуть надто складних для нього, а вліз із повчаннями у відверто стьобні теми, де панує гумор, підколки та Лесь Подеревлянський у якості еталону морфології.Шо я могу сказать - мої діти не знають слів "завсєгдатаї" та "кичаться"(прівєт, jack74) і звісно ж , не лізуть повчати старших стосовно вимови слова "патеееельня". Є така штука - почуття гумору, погугліть. А борда - то взагалі змова проти тупих, або звикайте, або не читайте, якщо не розумієте.
Dream Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:07 #96 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:07 А борда - то взагалі змова проти тупих, або звикайте, або не читайте, якщо не розумієте. В ЧаВо:П: Що таке "борда"?В: Борда - це змова проти тупих.
Driver Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:14 #97 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:14 Борда - змова тупих проти розумних скоріше. Гнилий стьоб, вульгарні жарти не тільки у флеймі проскакують.
jack74 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:15 #98 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:15 ...Та знаю, що ТС цією темою нічого не досягне. ніколи не кажи "ніколи" Все, що кимось колись сказано, лищає десь і колись слід Хай вони тут і далі будуть хорохоритись один поперед другим, але чергова капля сумніву в їхню чашу (читай "голову") внесена і буде черв'ячком погризати час-від-часу ...Шо я могу сказать - мої діти не знають слів "завсєгдатаї" та "кичаться"(прівєт, jack74)... вітаю! до речі, перше слово було взяте в лапки, а друге в українському тлумаченні ("вихвалятись"), на мою думку, повністю не передає значення... Правда є ще одне прикольне слово - ЧВАНИТИСЬ , але думаю, що більшість олбанців просто його не зрозуміли б...... топікстартер не зміг зрозуміти серйозні теми у розділах "Політика", "Економіка" і т.п. , мабуть надто складних для нього, а вліз із повчаннями у відверто стьобні теми, де панує гумор, підколки та Лесь Подеревлянський у якості еталону морфології... якби ж це (тупе олбанство) було присутнє тільки в тих темах, що ти назвав, це б не було так сумно... Але, на жаль, воно присутнє у всіх гілках форуму... Цільова аудиторія топікстартера - соціально сформовані особистості, що не ставлять за ціль у віртуальному середовищі здаватися дядьками з пузом і мають на те право... А борда - то взагалі змова проти тупих, ... То на твою думку, писати та розмовляти НОРМАЛЬНОЮ мовою (чи російською, чи українською) - це видаватись "дядьком з пузом" і "тупим"?! Збочене в тебе розуміння значення рідної мови, співчуваю...Це нагадує часи совка, коли вдома він/вона (будь-хто) розмовляв українською, а коли виходив в місто дєлалса чіста русскім пацаном, патаму шта па хахляцки адні бикі базарят!
IronSun Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:16 #99 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:16 Нуу, після відповіді difoto, всі питання повинні зникнутипомилився
Гетто Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:19 #100 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:19 мені потрібно з ТС особисто поспілкуватись, щоби він зрозумів всі тонкощі та нюанси літературної мови?мені потрібно з ТС особисто поспілкуватись, щоби він зрозумів всі тонкощі та нюанси літературної мови?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.