Перейти до змісту

Перемагать у республіканських олімпіадах-вигідно! награждають антікваріатом

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в нашій Україні є гроші на все : на премії, на євроремонти, на дорогі авто, а на обдарованих дітей – немає! Дівчинка з Чортківської ЗОШ №7 виграла Всеукраїнську олімпіаду, а їй – КАСЕТНИЙ МАГНІТОФОН Валентин Хоптян подарував!

взято отсюда

http://news.chortkiv.net.ua/?p=1190

магнітофон, кажуть, отакий http://www.e-katalog.com.ua/DIGITAL-DP-300.htm

но міг буть і отакий

rus207-1.jpg

Величальна ода з рагу.лів

виграла дівчинка з міста чорткова

олімпіаду з вкраїнської мови

стала найкращою в цілій державі

області рідній на гордість і славу!

дивного в цьому немає нічого

на западенщині з мовою строго

але рішив їй новий губернатор

приз неймовірний подарувати…

старовина звісно завше у моді

різні картини, стільці і комоди

зброя усяка: клинки та пістолі;

скрипки, шарманки, волинки, віоли;

форма військова, банкноти, монетки,

нецке, листівки, пивні етикетки,

марки, медалі, значки та ікони

ну і касетні магнітофони

Опубліковано

а чо ? дорогий магнiтофон. Мiй покiйний батько такий (правда вiн тодi Весна-207 називався) за 200 з копiйками рублiв купував, що рiвноцiнно в долларовому еквiвалентi коштувало.

ЗЫ прикро, що люди з конченим мисленням так вiдверто показують, за кого вони звичайних людей мають (в данному випадку й не тiльки звичайних)

Опубліковано

--ВЦ-- вброс, Толік. Депутат подарував дєвачькє бумбокс, який також приймає і "старі радянські кассєти" , ну ото він і г%ндон. Дєпутат - він звичайно не пірожок з повідлом, шоб усі їли, але оця х?№;:?:*я , що зараз буде тут писатись - яскравий приклад ОЛОЛОЮЩЕНКО ГАНДОН ЯНИК ГАВНО ОЛОЛО

Опубліковано

я думаю,грошовий еквівалент цього офігітєльного бумбокса був би дєвучці пріятнєй. а,ну і напевно умовчали,шо їй ше подарили блок касєт фірми GoldStar

Опубліковано

В 2004 році моя колега стала переможцем Всеукраїнського конкурсу «Учитель року».

Шалена праця, потрачений час, забраний у власних дітей. Звісно, отримала визнання і приз - телевізор, на коробці писало "Black & White", гроші, щось трохи більше 300 гривен з копійками, котрі буквально з конверту висипались.

Телевізор таки виявився чорно-білий... це при тому, що вона в конкурсі використовувала мультимедійні технології.

Опубліковано
Чотке пацанчікі слухають Бутирку строго на таких вот бумбоксах

чоткє посони слухають кіслату на юсб-бумбоксах. ;)

subimage4_64_28.jpg

Опубліковано

Гетто Не ображайся,нічого особистого.Але пряма лінія в тебе напевно з Льонею-космосом.Щось я ніц твоїх постів не розумію.:0088:

Опубліковано

народ выбирает САМ президента, мера города, голову сельсовета...

Мля... тож не оны виноватые.. имхо

меня всегда можно найти и пообщаться. :)

Опубліковано
Гетто Не ображайся,нічого особистого.Але пряма лінія в тебе напевно з Льонею-космосом.Щось я ніц твоїх постів не розумію. :0088:

от же ж чоловік унікальний, га?

Это потому, что под библиотекой огромные подвалы, хранящие сокровища, добытые из дальних странствий. Ведь, если верить летописи, Библиотекарь - это круче Чака Норриса, потому что Чак Норрис всего лишь все может, а Библиотекарь еще и все знает.

Хорошо, что Библиотекари не агрессивны по своей природе. Радоваться надо присутствию такого мастера на форуме.

К сожалению, понять Библиотекаря можно только все узнав и все смогя, а это под силу лишь тому, кто сам стал Библиотекарем. Поэтому посты маэстро не находят отклика в душах непосвященных.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...