Перейти до змісту

Зі святом останнього дзвоника

lilechka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А ти не думав над тим, що люди, які мають вплив, не дотримуються твоїх бачень і просто думають зовсім по іншому? :)

• Відповідей 78
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 3 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 9 місяців потому...
Опубліковано

із свого досвіду скажу, соціум не аби як деградує, за 3 курси навчання я побачив настільки непридатних до навчання дітей що це жах, і кількість цих дітей із кожним роком збільшується.

на мою думку, на процес деградації багато впливають нові технології (Самартфони, кпк, та інші нано гаджети) які просто стимульють молодь невчитись, знаю по собі, що коли вчився у школі то ми ще писали шпори, які безумовно запам'ятовуються в процесі написання, а тепер на екзамені в гуглі вбив питання і непаришся)

P.S. мені страшно подумати які тепер лікарі підуть)

Опубліковано

ага, читаю тебе і бачу як він деградує. повтори в Гуглі вживання не з дієсловами:)

"я стою в крутом раздумье среди мокрых, потных рыл в священной злобе возвышаясь над скопленьем мудил"(с)

рід Д'Артаньянів не переводиться:)

Опубліковано

З важливим рубежем Вас, випускники!

Нехай це літо для Вас буде під вінцем фортуни і ніякі перепони не стануть на заваді вступу до того вузу, котрий ви омріяли!

І не варто псувати тему привітань. Волині є ким гордитися! Ми маємо переможців і міжнародних конкурсів!

А слухаючи щорічне скиглення про деградацію поколінь, згадую свою кєру, котра щоразу перед класом злісно промовляла: 30 скотов и все довольны!

А через певну кількість років я, безнадійна хамка, готувала її онуку до міської олімпіалди... Отака іронія долі.

Саме тому й раджу, дякуйте усім вчителям і тим хто навчили знань, і тим, хто навчив терпінню. Не тримайте образ, вони теж люди, та ще й люди системи.

P.S. Каюсь, не стала оригінальною і теж напилась на свій останній дзвінок :_08: Так невміло мочила свою медаль в тому підступному "Сонце в бокалі"... :_26:

Але в фонтані не купалась...От і думаю, чи не виправити цю прогалину в біографії :_07:

Опубліковано
Achievement unlocked: ні граму на випускний

...і все ще незайманий ))

п.с. випускний ще попереду, це тільки останній дзвінок був.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...