Перейти до змісту

Чому українці пасивно підтримують Тимошенко?

MassimoUA

Рекомендовані повідомлення

Щось жодного міністра Ющенка не судять, лише людей Тимошенко.Ющенко з Януковичем розвели бабу .І влади вона реально не мала, і відповідає за обох.

Vae victus.

це тому, що в нашій країні такі чоловіки-політики! в принципі, і гетьмани були не кращі )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 133
  • Створено
  • Остання відповідь

Ярчик, енді, з ким ви тут зібрались діалог вести?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://korrespondent...ury-i-repressij

Істина, як завжди - в коментарях ^_^

З коментів:

Прежде всего, граждане Украины страдают от коррумпированных воров-чиновников, от лживых, думающих только о личной выгоде политиканов и от таких вот, "критиканов" как сама г-жа Меркель. К сведению г-жи Меркель: в Украине нет и ни когда не было ни какой демократии. Тот политический строй, который существует в Украине последние 20 лет "незалежности" от законов и здравого смыслы, можно назвать как угодно, но только не демократией. Это скорее коррупционная вакханалия, политический бардак и экономический беспредел под "марочкой" псевдо-демократических ценностей.

А г-жа Меркель со своими коллегами по Евросоюзу именно об этом и заботится, - чтобы Украина как можно дольше оставалась именно такой "демократией". А для этого как раз и нужны такие "политики" и "оппозиционеры", как Тимошенница. Тимошенница во главе Украины, или как минимум, во главе второй по велечине партии в Украинском парламенте - самый лучший выбор, для того, чтобы как можно дольше держать Украину на помойке Евросоюза. "Доброта" всех этих заграничных дядь и теть давно хорошо известна, как и их истинные цели))

Шикарно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось не сильно пам'ятаю ту можливість. Ви про ті часи коли Ющ ставив на будь-які ініціативи палки в колеса?

Точно, точно)) Їй же всі заважали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер хай трошки посидить.

Ти якось вже визначся, що тобі треба: демократія чи диктатура, бо в демократичних країнах за політичну діяльність ніхто не сидить

Да, да, да...

Згадую про її намір об'єднатися з Януковичем, коли Яник її в останній момент кинув...

Не треба фактами маніпулювати. Це була провокація від Януковича перед виборами. Ніяку коаліцію він створювати не збирався, тому що під час переговорів висував вимоги, які неможливо виконати

http://korrespondent...ury-i-repressij

Істина, як завжди - в коментарях ^_^

Шикарно :)

Дуже авторитетний коментар від бота з Партії регіонів, який працює на форумі за бутилку водки, а оцінка ситуації світовими політичними лідерами для тебе не аргумент.

Точно, точно)) Їй же всі заважали...

Ясно. Ющенко ніяких постанов уряду не відміняв. І, взагалі, він у нас нізащо не відповідав... Був "англійською королевою"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене, то справа геть не в пасивній підтримці, а в тому, що в 2010 році визначилися з почерговістю хто кого буде перший саджати, от і усе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому українці пасивно підтримують Тимошенко?

А чого її підтримувати? всі голосували проти Януковича.... а не за Тимошенко....

"Вор должен сидеть в тюрьме.." Высоцкий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадую про її намір об'єднатися з Януковичем, коли Яник її в останній момент кинув...

Не треба фактами маніпулювати. Це була провокація від Януковича перед виборами. Ніяку коаліцію він створювати не збирався, тому що під час переговорів висував вимоги, які неможливо виконати

Не треба мене повчати, тому що це гарно вдається лише в людей, які знають більше за мене. Вам з Вашим базарним примітивізмом це не загрожує. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чого її підтримувати? всі голосували проти Януковича.... а не за Тимошенко....

Це у всіх країнах так відбувається, не тільки у нас. Приклад - останні вибори у Франції.

"Вор должен сидеть в тюрьме.."

Тільки зараз чогось він в президентському кріслі сидить

Вам з Вашим базарним примітивізмом це не загрожує. :)

Добре, що ти до себе такий самокритичний...

Те, що ти написав - це і є, по суті, "базарна" політична оцінка по типу: "Вони всі крадуть".

А по факту ніякої коаліції Тимошенко з Януковичом ніколи не було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти якось вже визначся, що тобі треба: демократія чи диктатура, бо в демократичних країнах за політичну діяльність ніхто не сидить

Ясно)) Або тимошенко, або "всьо прапало".

Та й сидить вона не за політичними звинуваченнями...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та й сидить вона не за політичними звинуваченнями...

В тебе вже і "покращення життя" наступило?

Наведи мені приклади політиків, які по такій самій статті сидять. Тоді я тобі повірю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кто то должен быть первым (лидером)...:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому у фанатів тимохи все чорне або біле, без інших кольорів?

Те що я плювати хотів на те, що якась злодійка від політики сидить в тюрмі, не значить що я підтримую президентозека...

Наведи мені приклади політиків, які по такій самій статті сидять. Тоді я тобі повірю.

Тимошенко посадив суд, згідно чинного законодавства. Ось йому й вір))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не значить що я підтримую президентозека...

Його не підтримуєш, але підтримуєш всі його рішення? В чому тоді заключається по-твоєму підтримка Януковича? В тому щоб піти руки йому цілувати?

Йдем знов по кругу...

Рішення судів, наприклад, по "пологівський маньяках" відповідають чинному законодавству чи не відповідають?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але підтримуєш всі його рішення?

Сам придумав))

А бАгіню посадив суд, якби тобі це не подобалось))

Рішення судів, наприклад, по "пологівський маньяках" відповідають чинному законодавству чи не відповідають?

Верчу-кручу, запутать хочу. До чого тут маньяки, ситуації не тотожні))

Й якби на місця Юльки був би Симоненко тебе б все влаштовувало...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

popcorn.gif

Не їжте всяку бяку))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

іншої людини, яка би настільки точно переповідала телевізор - не знаю.

це однозначно найправильніший світогляд.

Зрозумів))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А бАгіню посадив суд, якби тобі це не подобалось))

А чому тоді всі демократичні країни світу не "вірять" твому суду, можеш пояснити?

Верчу-кручу, запутать хочу. До чого тут маньяки, ситуації не тотожні))

Для різних судів у нас різний кримінальний кодекс?

А як тоді відносно рішення Верховного суду по Тимошенко в 2005 р.? Воно, значить, за твоєю логікою чинному законодавству не відповідає.

Який твій критерій законності рішень судів?

Й якби на місця Юльки був би Симоненко тебе б все влаштовувало...

По-моєму Симоненко не був державним чиновником ніколи. Його за це судити не можна

іншої людини, яка би настільки точно переповідала телевізор - не знаю.

Та розкажи нам вже про свій "телевізор", бо я бач, бідний, не знаю, що в світі відбувається, все "покращення" пропустив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому у фанатів тимохи все чорне або біле, без інших кольорів?

Те що я плювати хотів на те, що якась злодійка від політики сидить в тюрмі, не значить що я підтримую президентозека...

Коли з двох зол не вибираєш ніяке- перемагає більше. Ось і виходить ,що когось підтримуєш в будьякому разі.

Навіть якщо не розумієш цього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли з двох зол не вибираєш ніяке- перемагає більше.

Якщо "золи" рівноцінні - не бачу сенсу між ними вибирати))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аааа, ганебний "противсіше", нема на тебе Курортінга

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На холєру вам здались ці два "з завязаними шапочками на голові"? Хай собі хоть лоб розшибуть в поклонах "гаспаже"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо "золи" рівноцінні - не бачу сенсу між ними вибирати))

Давай, напиши нам, що вони вкрали, де в Тимошенко своє "Межигір’я" і т. д.

аааа, ганебний "противсіше", нема на тебе Курортінга

"Здувся" вже цей твій "противсіх". На питання не відповідає. Пише, що корупція зростає, але суди в нього незалежні. То в нього є демократія, то немає. Повна "каша" в голові в цього троля. Хай вже тоді щось

nd_ напише зі своїх "методичок"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

xxx: Если Вы считаете эту нашу дискуссию мерением писюнами, то вынужден Вас огорчить. Ваш-то я что-то и не заметил даже, а свой не доставал еще.
баш

;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На питання не відповідає

................................................................

хай напише зі своїх "методичок"

Не представляешь, что у человека может быть и другое занятие, кроме того, что кричать на площадях "Слава Україне" и "Юле - волю"? :)

п.с. Кстати, что сейчас кричать актуально: "Слава", "Юле" или одно другому не мешает?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...