Перейти до змісту

Дякую вcім тим, хто не жадний! Роздає інтернет безкоштовно!

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сам маю вай-фай роутер, роздаю інтернет безкоштовно, без всіляких там паролів.

Недавно зіткнувся з проблемою треба був інтернет, і на Конякіна 11А зловивив чиюсь базу вай-фай, хочу сказати велике ДЯКУЮ з коннект.

Опубліковано

сьогодні знайшла тут халявний незапаролений інтернет biggrin.gif

Гнідава.

Дуже мене це тоді виручало.

Дякую)))

Опубліковано

які тут всі меркантильні ((

А може тут працює інше, я тобі інет на халяву, а ти мені інет на халяву.

Кому треба свій інет той купить, а кому от так як мені на годинку дві конекта то чому жаліти?

Я студентам сусідам інет роздаю, мені що з них гроші брати? Вони знімають квартиру, всеодно я плачу 60 грн. вони не нагліють качають фільми вночі, коли я сплю )))

Опубліковано

Аналагічьна - як тіко інет став безлімітним, раздаю нахаляву, тіко на роутері швидкість обмежив, шоб не нагліли :)

Опубліковано

В нашому будинку сканер намалював 8 точок доступу... і всі засекюрені злобно і сурово... Крім моєї :)

Опубліковано

В нашому будинку сканер намалював 8 точок доступу... і всі засекюрені злобно і сурово... Крім моєї :)

вот редіскі)

кстаті на вишкові біля мене також у когось д лінк ві фі відкритий є) все збираюсь вичислити хто то такий добрий) чи просто не шарящій)

Опубліковано

І я в себе на Кравчука не став паролі ставити, часто сусідів виручаю в кого нет пропадає :)

Опубліковано

тільки одна порада, змінити пароль стандартний, щоб всякі доморощені кулхацери не поміняли :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...