Перейти до змісту

Чому міняються айпі?? Розбивають мережу??

yucore

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дуже змістовне повідомлення... де міняють, як міняють (статично приходять вписують чи по ДНСР)? з якої на яку? чи всі мають самі догадуватись?

Опубліковано

Надо что ли какойто запрет наложить на создавание новых тем в разделе про форум для мемберсов ато уже заеб... один отжиг круче другого))

Опубліковано

Поясню трохи більше :)

Користувачам Домашніх мереж міняють ІР з 10.33..... на 10.42....

Також цікавить питання чому таке роблять, те що там пише у зв'язку із розширенням мережі я зрозумів, але в договорі нічого такого незазначалося і ніхто незапрошував на фотаком щоб особисто узгодити це питання. чи це добровільно-примусово? :ok2:

Опубліковано
Это НЕ ФОТАКОМОВСКИЙ форум )) звоните.. туда))

ЗЫ мне уже жалко админов)))))))))

І я тоже підтримую це, просто написав для уточнення, що саме міняють, а так тему фтопку

Опубліковано

так админам нас**ть вообще-то.

ну, может у кого-то щас настроение будет :ok2:

а так - человек спросил просто.

Опубліковано
Надо что ли какойто запрет наложить на создавание новых тем в разделе про форум для мемберсов ато уже заеб... один отжиг круче другого))

Оце ти видав :):):ok2: так тут же майже одні мембери :D:D

Опубліковано

кхе. а кто должен темы создавать?

то, что пост №1 в этой ветке весьма пространный - спору нет. но и данное сообщение с трудом понять можно.

Опубліковано

Якщо використовувати інет + внутрішні сервера, то дійсно немає різниці. А от якщо люди хочуть по локалці на халяву трафік ганяти, то різниця є.

Опубліковано

В мене 10.33... Коли мені поміняють? А то я забанений на одному форумі, а там інфи багато яка мені треба! Чи зовнішня мінятись небуде?

Опубліковано

Ресурс мережі 10.33.0.0/24 практично закінчився. Будемо розділяти по територіальному признаку. Всі, хто отримали/ють повідомлення повинні будуть змінити ір-адресу (другий байт) на зазначену.

Зовнішня адреса звичайно ж не зміниться.

Опубліковано

А питання то залишається.

Буде видно інші ком'ютери в мережі так як це було на 10.33 Чи далі свого будинку видно не буде?

Опубліковано
Зовнішня адреса звичайно ж не зміниться.

кста актуально! давайте його поміняєм

а то недавно з дому захожу на ЯП, і опа - ВЫ ЗАБАНЕНЫ НА ДАНОМ ФОРУМЕ - уже хтось з домашників постарався :ok: ???

тепер мушу читати улюблений ЯП з роботи :smile-zachot: мля!

свій зовнішній ір домашнику реально? хау мач?

Опубліковано

Мдя... Береш прописуєш проксі в браузері і лазиш по сайтам не від ІР фотакома а від ІР проксі сервера!

Опубліковано
2 xDE, Avatar

У вас підмережа мінялась на 10.42.*.* чи лишилась 10.33.*.* ?

Привіт, ХДЕ зі мною на 10,42 :D

Опубліковано

А у зв'язку з розширенням мережі кількість трафіку небуде збільшена? :D

А то тепер більше приходиться качати самому і трафіка невистачає. Хоча б збільште кількість внутрішнього трафіка, хоча і зовнішнього тоже ніколи небуває багато, навпаки завжди невистачає, а тепер тим більше

Опубліковано
Це ти кому написав? :)

Адміністрації. :D

Знаю, що форум до фотакома немає ніякого відношення, але ж адміни цього форуму всетаки працюють на фотакомі, то можливо в курсі чи буде збільшення трафіку :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...