Перейти до змісту

Обрив зв'язку при вкл. торренті

Рекомендовані повідомлення

Купив я недавно роутер TP-Link TD-W8901G, настроїв, працюєбільш-менш стабільно, обриви зв'язку при звичайній роботі з інтернетом відбуваються, але з цим можна ще змиритись, відбуваються рідко. Але коли я запускаю торрент на скачку якогось, наприклад, фільму, спостерігаються часті обриви зв'язку. В чому може бути проблема?

Щебула проблема із тим, щопри роботі торрента негрузились (дуже дуже помало) сайти. Цю проблему явирішив, змінивши деякі настройки торрента.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що провайдер

яка швидкіть інтернету

яка прошивка роутера

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що провайдер

яка швидкіть інтернету

яка прошивка роутера

Датагруп нічого неможе сказати.

швидкість 5 мб/с

прошивка : 3.0.1 Build 100901 Rel.23594

Судячи по сайту прошивка сама нова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що провайдер

яка швидкіть інтернету

яка прошивка роутера

Датагруп нічого неможе сказати.

швидкість 5 мб/с

прошивка : 3.0.1 Build 100901 Rel.23594

Судячи по сайту прошивка сама нова.

ну з цього всього я можу сказати 2 варіанти

1) попробуй в торенті обмежити кількість зєднань й вирубити антівірус

2) можливо роутер криво настроєний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При норм. настройці роутера і торрента такої ситуації не повинно бути. Якщо інтернет ADSL то щось мені підказує що ваша лінія погана і звідси всі граблі. Ще, як варіант, якщо впевнені в лінії, можна передзвонити оператору і попросити переключити на інший порт. В самого на роботі були постійні обриви зєднання, передзвонив, змінили порт і все стало гуд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обмеження кількості зєднань, здається, трішки помогло. Але розриви все ще є. А може таке бути, що через настройки роутера інтернет, при звичйному його користуванні, працює нормально, а саме в торренті глючить? я думав, що якщо інтернет добре робить при звичайному користуванні,то настройки роутера в нормі. хз. А які саме невірні налаштування роутера можуть спричиняти такіглюки в торенті?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В налаштуваннях торента обмеж віддачу не більше скільки вважаєте необхідним, а при потребі і закачки. :0152:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відкотитися на старішу прошивку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, буду пробувати( дякую за поради

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще можна виставити порт в роутері. типу 5010 (Прокинути порт в модемі на ІР твій) і той же порт вказати в настройках торрент-клієнта. Має допомогти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як не дивно, але торрент уже 2 години стабільно працює.

ще можна виставити порт в роутері. типу 5010 (Прокинути порт в модемі на ІР твій) і той же порт вказати в настройках торрент-клієнта. Має допомогти.

я не дужерозбираюсь якцевсеробити, тому, напевне, пробувати небуду. Боюсь, ше гірше нароблю. Тим не менше, дякую за пораду. Якщо почнуться знову обриви - буду і це пробувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

із старішою прошивкою ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін, цілий день при звичайній роботі працювало все більш менш нормально. А зараз за 5 хвилин разі 5 переставали мигати лампочки АДСЛ і Інтернет на роутері, відповідно пропадав інет. І це продовжуєця і зараз. А ще, нензнати чого, ноутбук перестав підєднуватись до віфі ( віндоус не удалось подключится к тп-линк...), при тому, що я нічого не змінював ніде. хз що робити, і чого так почало глючити саме зараз. Скину фоти своїх настройок, може десь помилка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставив в налаштуваннях сетевої карти Получать ІР автоматично - інтернет почав працювати врроді нормально. Подивлючь чи не буде розєднань. Але чому тоді цілий день інтернет працював нормально на вручну вписаних данних на сітівусі, а десь біль 22-23 години почались сильні глюки, дуже часті розєднання, дууууже повільна швидкість (строрінки грузились по декілька хвилин)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз простіше перейти до користування послугами кабельних операторів, ніж вирішувати проблеми з ADSL (якщо звичайно така можливість є)

Перевірити можливість підключення можна тут, або тут.

По темі:

В налаштуваннях все вірно.

Єдине, що можна зробити краще, так це обрати в налаштуваннях безпеки Wi-Fi не TKIP а AES,

хоча після публікації на форумі парою на Wi-Fi у відкритому вигляді це не особливо допоможе.

Якщо періодично починає блимати індикатор DSL то жодні маніпуліції з ІР адресами, або обмеження

кількості підключень у торрент клієнті не допоможуть.

Стандартні рекомендації по ADSL:

- скинути налаштування до заводських

- налаштувати по новій, видаливши усі зайві профілі (актуально для tp-link)

якщо не допомогло:

- підключити модем без сплітера і відключивши стаціонарний телефонний апарат

- налаштувати модем у режимі bridge та вписати провайдерські ІР адреси безпосередньо на комп'ютері

- спробувати встановити інший модем (пам'ятається була така тема а там репліка

Раніше був звичайний моджем Зиксель, проблем з пропаданням инету небуло.

- залишити заявку/заявки у службі підтримки провайдера і наполягати на приході майстра

Дана маніпуляція спрямована на спрощення процедури upload.

З появою підтримки UPnP у більшості роутерів, потреба у прокиданні портів для таких речей відпала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз простіше перейти до користування послугами кабельних операторів, ніж вирішувати проблеми з ADSL (якщо звичайно така можливість є)

Перевірити можливість підключення можна тут, або тут.

Та я б із задоволенням перейшов би на любий інший провайдер, аби тільки не АДСЛ, алесуть в тому, що будинок новий, і доступний провайдер лише датагруп. Хоча можливо треба подзвонити до провайдерів і запитати про можливість підключенн ( хоча на сайтах пише, що нема можливості), оскільки сусідній будинок ( який являється ,по-суті, тим самим будинком що і мій, тільки мій 5 поверхів, а той 9. І одна стіна у нас спільна) обслуговують інші провайдери.

Вертатись до датагруповського модема нехочеться, так як там немає не віфі, ні двох лан портів, а інтернет бажано мати на 2 компах. Але якщо нічого незміниться, всетаки перейду назад на нього.

Налаштування роутера скидав, перенастроював безліч разів - нічого суттєво не допомагало.

До провайдера, всетаки,ще буду додзвонюватись. Просто так не відстану)

Ще попробую

- підключити модем без сплітера і відключивши стаціонарний телефонний апарат

- налаштувати модем у режимі bridge та вписати провайдерські ІР адреси безпосередньо на комп'ютері

Тим не менше, дуже дякую.

Доречі, цікавить ще одне питання. Чи можна до однієї телефонної лінії підключити два різних модеми? Тобто у мене в двох кімнатах є телефонні кабелі, сплітери. Якщо я ПК підключу через старий датагруповський модем ( щоб хоть на ньому стабільно працював інтернет),а в іншій кімнаті підключу до телефонної лінії тп-лінка суто для передачі віфі на ноут ( на ньому інтернет може глючити), чи буде це все працювати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, цікавить ще одне питання. Чи можна до однієї телефонної лінії підключити два різних модеми? Тобто у мене в двох кімнатах є телефонні кабелі, сплітери. Якщо я ПК підключу через старий датагруповський модем ( щоб хоть на ньому стабільно працював інтернет),а в іншій кімнаті підключу до телефонної лінії тп-лінка суто для передачі віфі на ноут ( на ньому інтернет може глючити), чи буде це все працювати?

Працювати не буде.

Хіба що налаштувати старий модем в режимі роутера, а TP-Link використовувати як точку доступу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

вот

Судячи з картинок, що показує Ваш модем на сторінці status adsl, якість підключення дуже погана.

- SNR Margin: 6db - це дуже мало.

Ледь помітно, в самому низу картинки

- Line Attenuation "3x.x" - це затухання сигналу, цифра практично на "межі".

При таких характеристиках підключення стабільного зв'язку не варто чекати.

Оформлюйте заявку в службу підтримки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Со вчерашнего дня на ДГ (кабель) наблюдается фигня с торрентом - тупо не хочет качать, хотя и сидов, и пиров показывает.

Тест показывает такую картинку. Куда копать? До вчера всё было отлично, никто на компе ничего не менял.

В течении часа может вдруг само пойти закачивать...

tor.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Проблему вирішено. Залишив зявку на виклик датагруповських спеціалістів, приїхали, протестили мою мережу, не було пінгу ( чи щось таке)... в результаті зясувалось, що проблема була в тому, що згорів якийсь там порт в їхньому щитку. За 5 хвилин замінили його і всі проблеми з інтернетом зникли. Всім дякую. =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...