Перейти до змісту

"Страна идиотов"

difoto

Рекомендовані повідомлення

Вот ЭТО - гражданская позиция. Если по цепочке от "Дорожного каонтроля" - против ГАИшников, жильцов - против чиновников и ментов, думаю, скоро докатится до народа - против власти. И я сильно уверен, что в нашей стране народ таки победит.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда.. аж серце забилось :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже давно кажу - роздати АК-47 народу, - ідіотів поубавиться :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже давно кажу - роздати АК-47 народу, - ідіотів поубавиться

і самого народу поубавиться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гражданин в пальтишке жгёт....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже давно кажу - роздати АК-47 народу, - ідіотів поубавиться

і самого народу поубавиться

Ідіоти-невід'ємна частина народу,плоть от плоті його:))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от з такіх "палковніків" треба привселюдно здирати погони!!!

Адже присягу ж давали падли, про вірність НАРОДУ УКРАЇНИ!!!

і на камеру сказати шо страна ідіотів.... вже геть нічього не бояться

позор, позор, розор!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже давно кажу - роздати АК-47 народу, - ідіотів поубавиться :_07:

Взагалі то АКМ або ж АК-74, але в нашому випадку народу вистачить й пневматики або ж звичайних ПМів) Або ж хоча б лому.

Та жіночка з сумочкою і палкою порадувала) Тіпа наш кумир :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене на систему треба давити системно.

Тобто ніяких хабарів лікарям/ментам/бюрократам. Щось не подобається бумажками давити, запитами і т.п. І вже як крайній варіант силовий метод.

Коли це робить 1 на 1000, то їм якось пофігу, а от якщо тисяча без одного, то це вже проблема для них.

Наглядний приклад сміття: коли всім пофігу, його валом всюди, а викидають сміття одиниці. А якщо навпаки буде?

А розбити морди без розбору можна завжди і без причини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене на систему треба давити системно.

а ніхто не задумувався над тим, що ми всі є частинками цієї системи? ось, наприклад, цей мужик, в пальто, не з іншої планети прилетів, він один із нас, і сміття під Луцьком, скажімо, не викидають жителі Любешова...

і хабарі дуже часто не вимагають, а пропонують...

ось, нехай кожен середньостатистичний громадянин уявить себе на місці олігарха... життя одне, і його хочеться прожити на повну....

я не захищаю ні одну ні іншу сторону даного конфлікту, я лише констатую факт - ми є коліщатком цієї системи, і вона така, на яку ми заслуговуємо....імхо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таааак, я пойняв, парнуха в бібліатєці тільки за хабар саміпанімаєтекаму

піфо і сігарєти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хабарі не обов'язково повинні бути в валюті :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вы чё ? затроллить меня решили? :D

тогда переходим во флейм, а там уж и ..

http://www.youtube.com/watch?v=v4Xo3c9QMcc

а пока мы тут обсуждаем страну... и её идиотов.... :0155::)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Системно - значить постійно і без вийнятків, кожен елемент системи повинен взаємодіяти з системою правильно, створюючи таким чином середовище, невсприятливе для наживи і хабарів.

Звичайно ми можемо поступити як при революціях, тобто розвалити все і своїми силами це все відновлювати. Але цей варіант для безмізкої нації

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але цей варіант для безмізкої нації

а наша нация с мозгами? те, кто сейчас в высоких креслах, и кого мы проклинаем ежедневно, они силой, самовольно, захватили свои кресла?

никого не хочу обидеть, и даже не преследую такой мысли... просто оперирую голыми фактами...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу. От тільки я не хочу жити в країні де єдиний спосіб - це революція.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И я сильно уверен, что в нашей стране народ таки победит

Маю величезні сумніви на цей рахунок ((

Хоча реально дістало свавілля нами ж найманих людей. Причому далеко й ходити не треба, вистачить поспілкуватись з задрипаним начальником жеку чи міським депутатішкою...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось, наприклад, цей мужик, в пальто, не з іншої планети прилетів, він один із нас, і сміття під Луцьком, скажімо, не викидають жителі Любешова...

ми є коліщатком цієї системи, і вона така, на яку ми заслуговуємо....імхо...

Повністю підтримую. Таке враження складається, що якщо прибрати всіх депутатів, президента, продажних суддів і т.д. то в країні раптово настане рай і благодать, всі одразу стануть чесними і не будуть брати хабарі.

Ми є частинкою системи і без нас вона б так не розвивалась, а отже ми ВСІ заслуговуємо на неї. ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самое парадоксальное и грустное то, что будет срабатывать круговая цикличность .Ну, прикинем, что вдруг исчезнут все теперешние продажные суды, депутаты, прочая шелупень, но кто займёт их место ? Хрустально чистые и честные люди, которые прийдя ко власти будут думать и работать только на благо простого народа?

Кто то верит в это? Народ пока внизу – плюётся на тех, кто у власти, но только попадая сам к этой кормушке, становится таким же, на кого он плевал раньше…

Грустно… имхо…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кто то верит в это?

А я все таки вірю, що цей день колись настане :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покричала, покричала... громада і усьо....

Вон картоплю зараз садити почнуть.... і посівна вже на носі..... пройде їхній запал.....

так сказать в "землю закопають" свою ненависть....

Спалили б те лісництво, і будинок(мається на увазі місце роботи а не проживання) голови райдержадміністрації... тоді інше діло....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі про вирубки в лісах.В лісі дачному давно були? То заїдьте вглиб лісу на кілометр-півтора-пустош! При ччому зрубано все підряд,навіть молоді сосни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спалили б те лісництво, і будинок(мається на увазі місце роботи а не проживання) голови райдержадміністрації... тоді інше діло....

А до цього ще зовсім мало лишилось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...