Перейти до змісту

Вивчу попит на сайт "відкладених покупок"

MACCEN

Сайт "відкладених покупок"  

59 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Ви коли запачасити під замовлення дорогі купуєте вам теж вірять на чесне слово?

Сумніваюсь якщо ви замовите щось дороге то вам скажуть, добре ми привеземо, скажемо вам коли забрати.

На рахунок того що ризиків нема, то це як? а вдруг товар не доїде, то хто попадає? Я чи хтось інший?

Коли ви просто замовите через пошту українську то будете довго доказувати що вони олені і так далі... і де ваша посилка...

Це ви шукаєте халяву, мол я тобі скажу привези мені товар, а завжди зможу відмовитись, "вибачте зараз мені не до товару, справ купа"... і так далі, чи у вас там ще якась відмазка найдеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 112
  • Створено
  • Остання відповідь
Сумніваюсь якщо ви замовите щось дороге то вам скажуть, добре ми привеземо, скажемо вам коли забрати.

Даремно сумніваєтесь. Автосалон мені автомобіль під чесне слово віз, я сказав який хочу й залишив телефон. Все.

Це ви шукаєте халяву

От то правильна торгівля, чисто Українська)) Якщо клієнт починає щось вимагати треба йому довести, що він сам дурак :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре що ви такий відповідальний, в мене є хороші знайомі менеджера на Волинь-Авто, так скільки каже буває привезуть машину а потім люди відмовляються, так один мій товариш і влетів.

Так що не судіть по собі, якщо ви порядна людина, і людина слова. Тут на борді деякі готові за 100 грн. кинути людину, а потім переховуватись.

Не судіть по собі! Дивіться скільки людей поряд не таких як ви.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не судіть по собі!

Так от в тому й справа. Я не суджу по собі й вас не осуджую. Я можу бути реальним клієнтом, але я хочу розраховуватись, лише тоді, коли побачу товар, а це у відношеннях "продавець-клієнт" норма й я не вимагаю чогось надзвичайного...Й якщо вже й йтиме мова про завдаток, то ніяк не у розмірі 100%...

Ні, ви не подумайте, що я вас вчу, працюйте так, як вважаєте за потрібне. Просто тема цікава))

Тут на борді деякі готові за 100 грн. кинути людину, а потім переховуватись

От бачите. Тому я й кажу, що передоплата у розмірі 100 відсотків - утопія...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не судіть по собі! Дивіться скільки людей поряд не таких як ви.

так я саме того і не можу повну передоплату робити :) бо не впевнений що ви такий як я :)

А ноутбуки і техніку я вожу без передоплати і нічого, якось воно получається.... і заробляється там часто 5% а не 27%... і нічьо, нормуль.

Ладно, вірно Віталійович підмітив - ви собі торгуйте як хочете... але тема цікава, того і пишемо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соромітник

З Вами діалог ніхто не веде. Та і який з Вами діалог. В вас питаєш чи згодні Ви чекати?, Чи згодні на передоплату? А ви відповідаєте, що купуєте в якоїсь непонятної тьоті. контакти якої не скажете. В Вас попросили контакти - Ви або тупо ігноруєте або починаєте "спригувати". Що небудь, аби бовкнути. Від Вас не видно жодного зауваження чи пропозиції, крім "я купую в якоїсь тьоті". Ну так йдіть і купуйте, до теми це яке відношення має?

А про ноутбуки і 5% взагалі вбили. НЕ ВІРЮ, ЩО ПРАЦЮЄТЕ з 5% націнкою. Хоть вбий, але не вірю. Чи може Ви думаєте, що тих 27 % це чистий прибуток ТС? Возите без передоплати - успіхів і надійних клієнтів. Бо привезете DELL XPS наприклад, а клієнт відмовиться і будете думати що з ним робити. П.С. Привезіть но мені техніку чи ноутбук по ціні Вашого постачальника + 5% без передоплати. Будь яку, бажано за тисяч 30 грн

П.С. Возити без передоплати - ризик, що клієнт не забере товар, зі 100% передоплати - ризик для покупця, що продавець кине. Завдання теми - знайти компромісті умови, при яких купуватиме більшість. Звісно будуть ті, хто не купуватиме, кого не влаштують навіть умови без передоплати, заміною браку і т.д. Але ціль - дізнатись думку тих, хто в принципі не проти здійснювати покупки, але їх не влаштовують деякі моменти.

Нема бізнесу без вкладання грошей - 100%. Але треба шукати оптимальні варіанти розподілу ризиків. Тим більше, якщо Ви знайомі з торгівлею під замовлення, та і взагалі з торгівлею, то не мені Вам про це писати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у вас якийсь юнацький максималізм, чого ви зразу про гантелі і про 30 тисяч... :) будьте попроще :)

+ все перекручуєте як вам зручно, дерзите постійно. Ясно що то не діалог :)

і не впадло ж ото такі пости набирати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не впадло ))) Набираю швидко )))

Що перекручую? Невже Вам важко написати - купував би при таких, таких і таких умовах. Без приколів типу - "Ай який хитрий ТС"

В власному бізнесі при продажі під замовлення - вимагаю передоплату. З кого 100%, з кого 50%, а з кого 10%. Чому? - Та того що були попандоси, тому що в нас є безвідповідальні люди, які легко можуть відмовитись від замовлення. Вам такі не зустрічались - Вам пощастило. Кожна група товару специфічна. Той же одяг - можна привезти і без передоплати, але коли розмір "ходовий", а коли неходовий, чи річ за 100-150 фунтів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце так дємагогію розвели!!!

Щодо замовлення товару з 100% предоплатою це, дійсно, діло кожного. Позиція ТС в даному питанні чітка і наврядчи надто хитра!

Я, як його майбутній клієнт, який вчора зробив замовлення на близько 1300 грн, сумніваюся в будь-яких неправомірних діях відносно своїх клієнтів, а якщо так станеться є 1000 і один спосіб притягнути його до відповідальності. Але судячи з мого власного спостереження на форумі, розмов з ТС по телефону і його прагнення щодо налагодження власного бізнесу в цій справі, ніяких "кидків" не повинно бути, окрім форс-мажору, який не залежить від ТС. Я лише вітаю таку ініціативу з його боку.

А людина, яку не влаштовують такі умови нехай шукає кращі. І крапка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

останній раз з www.sportsdirect.com прийшла куртка вся в плямах, футболка з діркою і кросівки якось фіг зна як пофарбовані. Все це було недешеве - 20-30 фунтів за позицію. Хотів би я почитати ваші відгуки якщо фортане так само на ваших 1300 грн. І повернути ви не зможете... бо вам подобається позиція ТС. А по відгуках в інтернеті - такі приколи постійні, бо там стоковий магазин все ж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів би я почитати ваші відгуки

обов'язково дам Вам знати!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут двояка ситуація.

Ви самі знайшли сайт з Англії, сайт шле наприклад в Україну, обрали кросівки.

Вам прийшов дирявий кросовок, у вас є два варіанта:

1. Відправити їх назад (кошти ці вам ніхто не поверне - за відправку);

-магазин може вислати вам назад товар - але не факт

2. Спокійно викинути їх, або заказати інші, або змінити сайт.

Я як "Укрпошта", чи "Нова Пошта" чи якась інша кантора по доставці, до якої ви притензії не виставите, ну звичайно якщо на ваші кросівки при транпортуванні впав залізний прут який пробив їх.

Тоді так, винен перевізник.

І смисл мені когось "наколювати".

PS: Питання, якщо ви довіряєте людині то чому б їй одразу не дати 100% за товар? Це що не "по феншую" чи там ще якось? Тоді у людини є можливість спланувати витрати спокійно і так далі. І нема соблазна взяти з вас ще якісь кошти, а то знаю є й такі, що потім кажуть доплатіть пару гривень за кілограми, за доставку у місто ваше і так далі.

Якщо сума обумовлена зразу, то це проблема посередника який доставляє що він влітає на чомусь, а людину "проакачувати" нема чого.

Я так рахую, домовились за певну суму, вона не має змінитись ні при яких умовах, якщо товар замовлений (викуплений з магазину).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби ти знав , скільки підробок телефонів привозять з Німеччини.Може теж вірять , що там все 100 % оригінал?

і шо? не відрізняєш?

Елементарна логіка говорить, що якби не відрізняв , то не звертав би уваги і відповідно не було б прощо говорити.

Тема ціни та якості настільки обширна, що скільки людей стільки й думок.

Мені подобається підхід британців ,,Ми не настільки багаті, щоб купувати дешеві речі,.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я зрозумів з опитування що народу головне - це можливість поміняти брак.

Хоча Соромітник готовий купляти брак за 50% від ціни (у якоїсь "тьоті") - це теж дуже хороший варінт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

придумай щось нове, з тьотею вже за*бав.

готовий і в тебе купувати, але ти ж варіантів не пропонуєш

а те що пропонуєш - не варіант.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соромітник який тобі варіант потрібен?

Опиши суть, я подумаю.

Не можу зрозміти лічно твою позицію тут, я привозив товар не одній людині, їх тут стає все більше.

На рахунок тьоті то ти сам роздув це все, так аби сказати.

Раз в "тьоті" так вигідно то навіщо замовляти щось у мене - переплачувати і так далі... смисл?

Просять тебе люди "поділись", а ти "спригуєш", чи спеціально так вчинив, чому б тобі не допомогти людям купляти по кращій пропозиції, форум на те й напрвлений щоб один одному допомагати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Роби сайт\сервіс, вози речі, пробуй, будеш піонером на цьому лані.

Будь готовий до заморочених клієнтів\вльотів\ризиків.

а то 72 поста переливається з пустого в порожнє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я завжди готовий, без цього ніяк...

спочатку треба ринок прощупати а потім входити, тепер знаю де і які можуть бути проблеми і в чому.

так що нічого тут "порожнього" нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби ви, шановний, возили з тао бао товар, я б у вас купив би не одне найменування. і друзі мої купили б, і друзі друзів.

шоб по такому принципу працювати-скидаю вам ссилочку, невелика передоплата (до 15-20%) і чекаємо. 2-3 тижні-решту суми вам в руки, товар мені в руки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитала, почитала тему... Дурниця тай годі написана. Для чого чекати довго - не зрозуміло. Хороший товар можна придбати і набагато швидше. А тут пришлють коли заманеться щей аби що...

bullet_star_rated.pngНі, не готовий так довго чекати

bullet_star_rated.png Не буду, взагалі не цікавить

bullet_star_rated.png Не погоджуюсь, магазин, якщо він і посередник має відповідати за якість товару

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не зовсім дурниця. На кожен товар чи послугу є свій покупець. Хороший товар, як і будь-який інший звісно можна придбати набагато швидше, проте і дорожче. І з тих, що згодні чекати, одні чекають, бо дешевше, інші бо за ті ж гроші, що в них вони куплять якісніше. Наведу приклад з власного досвіду - кросовки адідас - в магазині лігаспорт 960 грн, а точно такі ж самі з оф сайту адідаса в англії з всіма надбавками та доставкою обійшлись мені в 690 грн. Різниця в 270 грн для мене суттєва і зарази неї я згоден почекати 2 тижні. Звичайно можуть прислати і браковані, але оскільки той же адідас в разі браку здійснює обмін, то нічого не заважає мені відправити їх назад для обміну(це обійдеться мені ще в гривень 70). Точно така ж ситуація з дитячими речами. Звісно, якби різниця в ціні була б для мене не суттєвою, то купував би тут і зараз )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всерівно мені ідея здається ідея дивною, за запахом розводів )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я впевений якщо товар буде якісним і ціна буде нижче чим в магазинах звичайних проект буде жити, й люди будуть готові чекати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я впевений якщо товар буде якісним і ціна буде нижче чим в магазинах звичайних проект буде жити, й люди будуть готові чекати!

Тоді навіщо ця тема? Є ідея, є впевненість, тоді вперед і з піснею.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

погугливши декілька хвилин "тему", знайшов чимало посередників, які працюють з меншими "накрутками" у Львові є наприклад (беруть 15%+4,5 фунти за кг.) і без 100% передоплати. Чи готові ви переглянути свої умови в сторону зменшення "накрутки"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...