lerov Опубліковано 30 Березня, 2012 в 08:06 #1 Опубліковано 30 Березня, 2012 в 08:06 Пропоную тут описувати по танках, хто які вміння і навики обрав для свого екіпажу? І чому ? Дякую. Особисто я ще не визначився ?!?
Fantom Опубліковано 30 Березня, 2012 в 08:32 #2 Опубліковано 30 Березня, 2012 в 08:32 ладно, скопіпащу з попередньої теми.. я для ТТ (ИС4,ИС7) брав в першу чергу ремонт для всіх членів екіпажу, потім: 2-вміння командир - мастер на все руки наводчик - снайпер механик водитель - король бездорожья заряжающий - бесконтактная БК заряжающий - отчаянный 3-е вміння командир - наставник наводчик - плавный поворот башни механик водитель -виртуоз заряжающий - пожаротушение заряжающий - пожаротушение 4- е буде боевое братство, хоча може потрібно було б 3-м скілом його вкачати так як ИС4, ИС7 танки прориву, маскування нафіг не нада (ну хіба для кущодрочерства в рандомі), ремонт - я думаю тут однозначно, а коли командир може замінити заряжаючого чи мехвода, коли нема аптечки на всіх, то є кльово , ну далі коли качати наступні скіли стає довше, наставнік саме то. ну якось так. вчора задовбався розподіляти вміння... для арти: GW Type E 1-й: всі маскування 2-й скіл: боевое братсво всі 3-й скіл: тут вже можна фантазіровать ))) (але для командира я наставніка буду) для СТ ще повністю не визначився... але ремонт однозначно (Т54) 2-й : орлиный глаз для командира,(збільшує обзор), наводчик - снайпер, мехвод - король бездорожья (маневреність покращилась), заряжаючий - "Бесконтактная" боеукладка. над 3-ми скілами ще думаю...
igorrrko Опубліковано 30 Березня, 2012 в 08:54 #3 Опубліковано 30 Березня, 2012 в 08:54 ТС , звичайно вибачте,але я думав Ви тільки в назві теми зробили помилку. Ан ні,помилявся:А які нові вміння і наваки для екіпажа обрали ВИ?Пропоную тут описувати по танках, хто які вміння і наваки обрав для свого екіпажу?http://www.rozum.org.ua/index.php?a=term&d=19&t=2090
lerov Опубліковано 30 Березня, 2012 в 10:52 Автор #4 Опубліковано 30 Березня, 2012 в 10:52 ТС , звичайно вибачте,але я думав Ви тільки в назві теми зробили помилку. Ан ні,помилявся:А які нові вміння і наваки для екіпажа обрали ВИ?Пропоную тут описувати по танках, хто які вміння і наваки обрав для свого екіпажу?http://www.rozum.org...erm&d=19&t=2090Ну і ...?а по темі ?Молодець "блеснув" ерудицією.Р.S. Увага! пост не перевірений орфорафічно.
igorrrko Опубліковано 30 Березня, 2012 в 11:11 #5 Опубліковано 30 Березня, 2012 в 11:11 Р.S. Увага! пост не перевірений орфорафічно. Я б і тут дещо виправив,але більше "блєстать" не буду. А по темі.Для всіх вибрав " боевое братсво".
VaLeRa Опубліковано 30 Березня, 2012 в 13:44 #6 Опубліковано 30 Березня, 2012 в 13:44 перечитав купу сторінок на форумі і для себе точно визначився - "братсва" не буде на жодному танкові Вентилятор за купу опита я точно не хочу мати, наприклад +2,5% до перезарядкі - це жестоко за таку ціну.... Краще буду вчити кожного окремо. В першу чергу всім ремонт, а далі як піде... Доречі читав тему про маскування - так виявляється арті після 6 левела те все маскування до дупи.....
Arden Опубліковано 2 Квітня, 2012 в 10:05 #7 Опубліковано 2 Квітня, 2012 в 10:05 так як ИС4, ИС7 танки прориву, маскування нафіг не нада (ну хіба для кущодрочерства в рандомі) Тут ти не правий. Проводили експеремент після патча (два Е75, один з маскуванням, другий без), то той, що з маскуванням світиться в середньому (були різні варіанти) на 40-60 метрів пізніше. Маскування працює завжди!) Я для ТТ (ИС-4, ИС-7, Е75, КВ-5) залишив по-старому (ремонт, маскування). До-речі на арті бойове братство крута штука. А взагалі про навики для ТТ я скажу так: Командир: Мастер на все руки - круто, мозна брати другим, але не в всіх є навик круче за маскування. Наставник - бойової ефективності 0, а окупиться досвід, який витратили на навик не скоро. Орлиный глаз - не нада. Експерт и 6-е чуство -два просто прикольних навики. Експерт не дає нічого в реальному бою (толку, що ми знаєм про кріт, дуелей в ВоТ майже немає), 6-е тільки на арті, проте, якщо проти нас скілова арта, то за 3 сек ви отримаєте чемодан 99.9%. Після тисячі боїв вже можна з імовірністю 95% знати коли ми світимось Мехвод: Виртуоз и Король - круто тільки на ст. Плавный ход - на нем ТТ, на ИС-4 толку реально не заметил. Мастер тарана - дуже круто на КВ-5 і всьо. Чистота - н*х нада. Наводчик: Мастер оружейник - вроді круто, але як часто вам крітують пушку?) Снайпер - круто, але гуслі і так падають дай дороги, до-речі з чим навиком попаданий без урона на 1/4 стало більше десь. Плавный поворот башни - оце круто, але знов на нем. ТТ. * на Е75 Плавний ход, плавный поворот и стаб - це реально жирно. (але все-таки брати третім скілом). Злопамятный - н*х. Заряжающий: Круто тільки отчаянный. Радист - все н*х. Братство тільки на арті. Отже мій вибір: -арта - маскування, братство, далі хз (реально є толк від віртуоз і 6-е чуство) -ТТ - ремонт, маскування, (мастер на все руки, планый ход, плавный поворот, отчаянный, из последних сил). Повторюсь чого маскування друге, бо не у всіх є реально круті навики, але і без крутих прожити можна))
Vadimm Опубліковано 2 Квітня, 2012 в 13:50 #8 Опубліковано 2 Квітня, 2012 в 13:50 Братство тільки на арті.хз, викачав його на арті - по перезаряду фактично нічого не дало, а качав саме заради цього, за те і так хороша маневровість стала просто чумовою - але нафіг вона треба арті? По зведенню - тяжко сказати, ніби стало краще.Я ще вкачував Радіоперехват (для ПТ) (збільшує відстань огляду) - але по різниці до та після тяжко сказати чи варто було.
Arden Опубліковано 2 Квітня, 2012 в 14:30 #9 Опубліковано 2 Квітня, 2012 в 14:30 Vadimm, ну на 261 на 1 секунду перезаряд став швидше)
Mykola81 Опубліковано 2 Квітня, 2012 в 14:53 #10 Опубліковано 2 Квітня, 2012 в 14:53 Вкачав на Т92 бойове братство --- перезаряд швидше на 0,9 сек , в принципі , можна терпіти .Для ТТ 9 і 10 рівня ремонт --- всіКомандир ---- Мастер на все руки + Наставник ( він працює і не прокачаний на 100 % )Наводчик ---- Мастер оружейник + Плавный поворот башни ( він працює і не прокачаний на 100 % )Мехвод --- Чистота и порядок + Плавный ход ( він працює і не прокачаний на 100 % )Заряджаючий --- Отчаянный + Безконтактна БКРадист ---- РадіоперехватНа Миші --- радист і обидва заряджаючі прокачані на пожежогасіння 3 перком4 перка немає , 3 не докачаний ніде .Артам 8 рівня брав Бойове братство + Ремонт ( на ГК він більш потрібен ) , дрібним --- замість Ремонту брав МаскуванняСТ і ТП не присвоював , майже 300 танкістів в казармі , рука заболить , присвою по ходу
VaLeRa Опубліковано 8 Квітня, 2012 в 09:54 #11 Опубліковано 8 Квітня, 2012 в 09:54 у журналі СТВОЛ є гарна табличка вміннь:
fenmix Опубліковано 8 Квітня, 2012 в 10:00 #12 Опубліковано 8 Квітня, 2012 в 10:00 Для арти завжди треба мати 6 відчуття.
Fantom Опубліковано 13 Квітня, 2012 в 13:09 #13 Опубліковано 13 Квітня, 2012 в 13:09 воно ж в снайпер-режимі не фуричить, нє ?
Mykola81 Опубліковано 13 Квітня, 2012 в 16:02 #14 Опубліковано 13 Квітня, 2012 в 16:02 На Т92 --- найбільш довго заряджається --- Бойове нубство братство дає 0,95 сек перезаряду + трохи кращі інші вміння , але перезаряд можна поміряти . Коротше , воно покращує можливості кожного члена екіпажу десь на 2.5 % , як і вентилятор .
fenmix Опубліковано 13 Квітня, 2012 в 16:08 #15 Опубліковано 13 Квітня, 2012 в 16:08 воно ж в снайпер-режимі не фуричить, нє ? А нашо я її прокачую?
spqr Опубліковано 13 Квітня, 2012 в 16:40 #16 Опубліковано 13 Квітня, 2012 в 16:40 Понаставляв цих нових приколів і шкодую трохи,для ТТ ремонт найваливіше
Arden Опубліковано 13 Квітня, 2012 в 17:11 #17 Опубліковано 13 Квітня, 2012 в 17:11 В мене на ТТ (ИС-4, ИС-7, Е-75, КВ-5) ремонт + маск + солянка (мастер/лампочка - плавний поворот башні - плавний хід - радіоперехват - безконтактна/отчаянний).
Plum Опубліковано 14 Квітня, 2012 в 16:35 #18 Опубліковано 14 Квітня, 2012 в 16:35 а що качати для КВ з шайтанкою? Думаю плавний хід, плавний поворот, майстер на всі руки, радіоперехват... орлиние око теж можна, бо часто на карті бачу ворога, а візуально ні.
Nenitel Опубліковано 14 Квітня, 2012 в 21:55 #19 Опубліковано 14 Квітня, 2012 в 21:55 Люди перед тим як брати маскування, почитайте про коефіцієнти маскування танків. н-лад, найбільший приріст, серед артилерії 8 рівня було у обьекта 261. Без перків, маск сітки, стояче положення - було видно з 410 метрівПри маскуванню, маск сітці, і тд, бачили АЖ з 390. подумайте чи воно таке варто...ІМХО Великим танкам, маскування як мертвому кадило.
Plum Опубліковано 14 Квітня, 2012 в 22:32 #20 Опубліковано 14 Квітня, 2012 в 22:32 теоретично, зайві 20 метрів іноді і життя врятувати можуть
silia Опубліковано 14 Квітня, 2012 в 23:26 #21 Опубліковано 14 Квітня, 2012 в 23:26 а що качати для КВ з шайтанкою? Думаю плавний хід, плавний поворот, майстер на всі руки, радіоперехват... орлиние око теж можна, бо часто на карті бачу ворога, а візуально ні. Орлиный глазОписание: Увеличивает максимальную дальность обзора. Эффективность умения увеличивается по мере изучения. При неисправных приборах наблюдения эффективность умения выше. Эффект усиливается в сочетании с умением «Радиоперехват», оборудованием «Просветленная оптика» и «Стереотруба».Цифровое действие: Коэффициент 0.0002 для работающих устройств и 0.002 для сломанных на каждый процент. Максимальное значение: 2% для работающих и 20% для сломанных.Ограничение: Командир. 2% до дальності засвєта взагалі безтолкова річ на 99% ситуацій Під дальностю обзора в описах скілів, танків і доп приладів підрозумівається дальность засвєта чужих танків тобою Якщо ти не бачиш візуально засвічений танк значить він за межами 700 метрів від тебе а це є кінцева точка прописана разрабами за яку ти ніяк вийти не можеш і скіли на це не впливають. Взагалі радив би почитать інфу про процентні прирости від скілів ато іноді поражаєся чого понабирають
Plum Опубліковано 14 Квітня, 2012 в 23:58 #22 Опубліковано 14 Квітня, 2012 в 23:58 Якщо ти не бачиш візуально засвічений танк значить він за межами 700 метрів від тебе а це є кінцева точка прописана разрабамичому тоді той танк мене бачить і прицільно б'є по мені, а я його на карті бачу (підсвічений іншими), а візуально ні?
silia Опубліковано 15 Квітня, 2012 в 14:07 #23 Опубліковано 15 Квітня, 2012 в 14:07 Настройкі / графіка / дальность отрісовкі
Demeter Опубліковано 15 Квітня, 2012 в 21:01 #24 Опубліковано 15 Квітня, 2012 в 21:01 Якщо ти не бачиш візуально засвічений танк значить він за межами 700 метрів від тебе а це є кінцева точка прописана разрабамичому тоді той танк мене бачить і прицільно б'є по мені, а я його на карті бачу (підсвічений іншими), а візуально ні?Ну бо може він за горбом/будинком, далі досяжності пушкі (чи там 400 метрів, як пишуть), нє? Щиро Ваш, кеп.
Vadimm Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 13:47 #25 Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 13:47 а що качати для КВ з шайтанкою? Думаю плавний хід, плавний поворот, майстер на всі руки, радіоперехват... орлиние око теж можна, бо часто на карті бачу ворога, а візуально ні. імхо, для мєхвода палюбе треба "віртуоз" (якщо не помиляюсь), чи що там впливає на швидкість поворота - тебе складніше буде "закрутити". З ходу стріляю вкрай рідко, тому "плавний ход" - то зайве.чому тоді той танк мене бачить і прицільно б'є по мені, а я його на карті бачу (підсвічений іншими), а візуально ні? як варіант:в тебе дальность обзора, нехай, 400 м, в нього - 410 м. Відстань між вами, нехай, 405 м. + твій "сарай" можливо більш помітний.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.