Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 460
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Там просто бермудский треугольник какой-то... Не дозвониться, часто пропадает лайф

Де "там"?

Упс, з цитуванням щось не склалось... :_08:

"Район вул. Львівської вже другий день то з'являється то пропадає Life:) 3G."

• 2 тижня потому...
Опубліковано

масово розповсюджується по держ структурах?

А хто росповсюджує і чому саме по держструктурах?

Розповсюджують самі представники з компанії, розраховують, що хоч якийсь відсоток абонентів залишаться та буть поповнювати)

А в мережі безкоштовно без будь яких поповнень.

Опубліковано

код 073 давно почав працювати? знаю що його лайф отримав на додачу до 063, 093, але до сьогодні я його не зустрічав ))

• 1 місяць потому...
Опубліковано

БЕЗЛІМІТ НА life:)

Безлімітні дзвінки на номери life:) по 0 грн/хв лише за 5 грн/30 днів!

· Для підключення послуги наберіть *141*777#;

· Вартість послуги - 5 грн (з ПДВ та ПФ) на 30 календарних днів;

· Послуга автоматично продовжується на наступні 30 днів у випадку наявності достатньої суми коштів на рахунку;

· Якщо на рахунку недостатньо коштів для автоматичного продовження послуги, подальша тарифікація дзвінків відбувається за стандартними тарифами вашого тарифного плану;

· Очікування оплати для автоматичного відновлення послуги триває протягом наступних 180 календарних днів;

· Інформація про поточний стан послуги: *112#;

· Для відключення послуги наберіть *141*777#;

· Оплата послуги можлива як з бонусного так і з основного рахунків;

· Послуга діє для наступних індивідуальних тарифних планів:

«Просто дешевше Super»

«life:) 25»

«Вільний life:) Захід»

«Вільний life:) Super»

За умови наявності поповнення на суму від 25 грн одним платежем з моменту активації стартового пакету.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Вопачя, телефон вчора видав наступну інфу про 3г, див. фото

3г вже тут? Зловив біля променя

Ps перша сімка то лайф друга мтс

post-6664-0-14043200-1441601210_thumb.pn

Опубліковано

Вопачя, телефон вчора видав наступну інфу про 3г, див. фото

3г вже тут? Зловив біля променя

чукча не читач?

вже скоро місяць як тут....

о

і напис "3Г" то "какашка", ти напевно десь в підвалі сидів :(

в лайфа на вулиці має буди "Н+", в приміщенні "Н" ну і в підвалі "3Г"

Опубліковано

В мене 1гб безплатно зявилось минулого місяця я заюзав H+. Вишка я так зрозумів тільки в центрі ловить, і біля променя, 5 тої школи. Якщо примусово ставити WSDMA, то звінки і нет тупо H+, але часто навіть в центрі ледь ловить. Швидкість була 20мб закачка, я тестив, і 4 віддача. Жду 3дж коли зявиться з аналогічним покриттям хоча б по всьому місті Луцьку. Читав що в Києві багато де теж гепи по WSDMA є. Так що ще рік ждати як льоду. Спочатку міста мільйонники будуть підключати і нормально вишок ставити

Опубліковано

А яким тарифом ВИ користуєтесь і які там ліміти трафіку?

На ГПЗ не пробував, на 33тьому не ловило взагалі, і H без плюса в мене не зявлявся, тільки з плюсиком. Може я щось не так настроював. В Самсунгові можна вибирати GSM -WSDMA-GSM i WSDMA(що краще ловить саме включається)-LTE i WSDMA i GSM.

Опубліковано

А яким тарифом ВИ користуєтесь і які там ліміти трафіку?

На ГПЗ не пробував, на 33тьому не ловило взагалі, і H без плюса в мене не зявлявся, тільки з плюсиком. Може я щось не так настроював. В Самсунгові можна вибирати GSM -WSDMA-GSM i WSDMA(що краще ловить саме включається)-LTE i WSDMA i GSM.

лайф 25

виїдав халявний 1Г

режими бувають Н+, Н, 3Г, Е

Опубліковано

Ну то вже халява кінчилась на лайфі.

В мене 3 оператора - по роботі потрібно. І не знаю кого підключити на 3джі. Особо качати не треба. Гіга хватило б думаю. Всі 3 оперетора паршиво ловлять, як де. В підвалі в центрі Юмсі не тягне. Київстар щось глючить останнім часом не кисло. Одне точно скажу МТС саме гівно. Хоча і найдешевше, з нетом 15 грн на місяць мобільним

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні Лайф сюрпрайз прислав.

"Увага! Пакетні МБ відсутні. Тариф далі - 6 грн за кожні 50МБ. У разі відсутності 6грн на рахунку, Ваш тариф буде 25коп/МБ..." Далі пропонують замовити один гіг за 50 грн. Тариф Лайф 25.

Це жесть просто!

Опубліковано

Сьогодні Лайф сюрпрайз прислав.

"Увага! Пакетні МБ відсутні. Тариф далі - 6 грн за кожні 50МБ. У разі відсутності 6грн на рахунку, Ваш тариф буде 25коп/МБ..." Далі пропонують замовити один гіг за 50 грн. Тариф Лайф 25.

Це жесть просто!

Та сама жесть, з міського дозвонився до оператора ( з самого лайфу неможливо ), почув слідуюче - тра мінімум раз на тиждень до когось телефонувати, інакше оператор рахує, що ви знаходитесь поза зоною дії тарифного плану.

Разводняк у чистому вигляді.

Гуд бай май "Лайф" гуд бай...

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Вчера проводил тест скорости 3G, был возле 4 школы на пр-те Воли, программой CM Security, показало закачку до 10Мб/сек, возле старого рынка до 7Мб/сек, Адроид 4.4.2 использовался, я в тарифе "Все включено ультра 29", режим симки автоматический 2g/3g, определяет сеть как 3Gh+. Пакетные мегабайты (750мб) закончились и дальше стал использоваться халявный 3G трафик (750Мб), который был оператором предоставленный на 30 дней. На ул.Красного креста (возле ПАККО) тоже показывает 3GH+.

Будем ждать продвижения в "массы", примерно, через годик....

Опубліковано

А в мене 3г включився вчора на 10 хв і пропав,подзвонив оператору,він сказав що 3г в тестовому режимі і краще перейти на 2г,а то може зв'язок пропадати.........

Ось і питається,наколеру я перейшов на тариф смартфон м плюс(чи шось таке).....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...