Перейти до змісту

Наболіло.. про тролейбуси які покидають місто..

Panterka22

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 годин тому, Ukrainec сказано:

Тобто ти ніц не вбачаєш поганого, що на одну одиницю транспорту зайнято близько 10 людей?

Ти мене читаєш десь не всі слова?

Я ж писав. що 400 чоловік це 350 чоловік зайнятих на всіх ділянках.

"Адміністрація" налічує раптом 10% від усього колективу. 400-10% = 350 чол.

- 100 кондукторів = 250 чол. Відняти 60 водіїв = 190 чол. ще 25-30-35 чол каса, диспетчери, контролери, склад, екіпіровка, мийка, медики, прибиральниці (робота позмінна і добова!).

160 лишається. З них ще якась кількість задіяна на підстанціях (а їх 5) (цілодобово). ще нехай 30 чол. 130 чол. Це механіки, електрики, столяри, іт.д

І того 130 / 45 - скільки лишається людей?

• Відповідей 3,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

Ти мене читаєш десь не всі слова?

Я ж писав. що 400 чоловік це 350 чоловік зайнятих на всіх ділянках.

"Адміністрація" налічує раптом 10% від усього колективу. 400-10% = 350 чол.

- 100 кондукторів = 250 чол. Відняти 60 водіїв = 190 чол. ще 25-30-35 чол каса, диспетчери, контролери, склад, екіпіровка, мийка, медики, прибиральниці (робота позмінна і добова!).

160 лишається. З них ще якась кількість задіяна на підстанціях (а їх 5) (цілодобово). ще нехай 30 чол. 130 чол. Це механіки, електрики, столяри, іт.д

І того 130 / 45 - скільки лишається людей?

Тобто ти десь не розумієш, всі крім водіїв не створюють доданої вартості і їх кількість завжди можна оптимізувати в різні способи.

Чим більше народу: 

Цитувати

кондукторів, чол каса, диспетчери, контролери, склад, екіпіровка, мийка, медики, прибиральниці

тим більше діра! 

Запитай себе: якщо би підприємство не було збитковим і ти був його власником ти знаючи ситуацію з середини дозволив собі тримати стільки народу?

Підприємець дозволить собі таке?

Ось пп "Санрайз"  майже з такою ж кількісттю рухомого складу

загальна чисельність 146 працюючих, з них 120 водії, 4 механіка і 4 диспечера. 

є ще якесь пп Київське атп. там приблизно те ж саме!

Ти зрозумій, ти працюєш системним адміном для 47 тролів, а не для:

Цитувати

адміністрації, 25-30-35 чол каса, диспетчери, контролери, склад, екіпіровка, мийка, медики, прибиральниць

Решта крім перевезень для підприємства яке займається перевезеннями не має значення.

В теперішній ситуації це слугує чиновникам лиш для брудних схем відмивання грошей! 

Опубліковано
15 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Ось пп "Санрайз"  майже з такою ж кількісттю рухомого складу

загальна чисельність 146 працюючих, з них 120 водії, 4 механіка і 4 диспечера. 

є ще якесь пп Київське атп. там приблизно те ж саме!

тепер ясно чому я чую звук гальм ще за 1000м до зупинки.....

Оптимізація.

17 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Ти зрозумій, ти працюєш системним адміном для 47 тролів, а не для:

Цитувати

адміністрації, 25-30-35 чол каса, диспетчери, контролери, склад, екіпіровка, мийка, медики, прибиральниць

це таки тонкий гумор?

ок.

17 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Решта крім перевезень для підприємства яке займається перевезеннями не має значення.

Ти мислиш, як наш директор.  Треба всіх скоротити і оптимізувати. А потім робити кому? А немає. Бо оптимізували людину.

окрім перевозок, є ще купа задач.

ще хтось повинен рахувати, нараховувати, судитися із кимось. Ремонтувати і обслуговувати.

Але ж вам, недотичним до цього краще знати!

Опубліковано

Щойно вчитався, відразу не дійшло!

Бл@дь! 40-50 чол адміністрації! І це на 45 тролей!?!?!?!??!?!?!??!?!?!? 

Кожному тролейбусу по директору?

Там щось явно не те :ohmy:

Опубліковано

Раз директор так мислить значить у вас є шанс!

5 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Але ж вам, недотичним до цього краще знати!

Чувак! Якраз мій гавнодиплом - ваш профіль, сер ;) 

Опубліковано
31 minutes ago, Ukrainec said:

Тобто ти десь не розумієш, всі крім водіїв не створюють доданої вартості і їх кількість завжди можна оптимізувати в різні способи.

Можливо слюсарі (чи як це правильно українською) і не створюють додаткової вартості, але якщо вони не будуть займатися ремонтом техніки то тоді точно нікому вже буде ту додаткову вартість створювати :)

Опубліковано
5 часов назад, Miro сказал:

Різні неприємні особистості тобі не хамлять, забираючи твої гроші, не принижують

А ви не провокуйте їх. Я щось за майже 30 років свого життя (ну добре, не будемо рахувати дитинство), не пригадую, щоб мені хтось з кондукторів нахамив чи образив. Користуюся тролейбусами постійно все життя. Чи можливо просто я не з тих, хто любить конфліктувати...

5 минут назад, Zheny@ сказал:

тепер ясно чому я чую звук гальм ще за 1000м до зупинки.....

ЕТАПЯТЬ, люто плюсую.

3 часа назад, Ukrainec сказал:

На зіу -зась!

Багато ЗіУ відремонтованих, тому можна ризикувати їхати. Принаймні на тих, що в бренді. Самі-самі вже відсторонені. 

Опубліковано
1 хвилина тому, phantom сказано:

Можливо слюсарі (чи як це правильно українською) і не створюють додаткової вартості, але якщо вони не будуть займатися ремонтом техніки то тоді точно нікому вже буде ту додаткову вартість створювати :)

Ти не повіриш, скільки можна зекономити довіривши цю справу професіоналам, навіть якщо їх послуги на перший погляд і виглядають дорогими ;) 

Опубліковано
1 minute ago, Ukrainec said:

Ти не повіриш, скільки можна зекономити довіривши цю справу професіоналам, навіть якщо їх послуги на перший погляд і виглядають дорогими ;) 

Ну так я ж не проти того що б довіряти справу професіоналам :) Я тільки - за!

Опубліковано
4 хвилин тому, phantom сказано:

Ну так я ж не проти того що б довіряти справу професіоналам :) Я тільки - за!

Є ймовірність, що поки КП не стане ПП цього може не стися :)  

Опубліковано
9 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Ти не повіриш, скільки можна зекономити довіривши цю справу професіоналам, навіть якщо їх послуги на перший погляд і виглядають дорогими

хтось казав там що справа не в грошах так?  ну-ну!

Опубліковано
8 minutes ago, Ukrainec said:

З високою ймовірністтю поки КП не стане ПП є значний ризик, що цього може не статися :) 

В українських реаліях - бабка надвоє сказала. Якщо КП стане ПП яке належить іноземному інвестору, але не якійсь кіпрській фірмі, а справжньому Джону чи Білу, то у такого ПП є шанс стати процвітаючим підприємством. Але якщо його "кінцевим бенефіціарним власником" стане Іван іванович чи пані Голєва - то дихати йому на ладан до самої смерті ...

Додам ще, що як тільки мова зайде про приватизацію ЛПЕ, власники деяких маршруток зроблять все можливе що б воно перейшло під їх контроль.

Опубліковано

@Ukrainec  ти ж ніби не дурний хлопець. Але тебе почитати, то все просто. Варто тільки звільнити "зайвих" людей. Оптимізувати персонал - і все. Все буде ЗБС!

От лише хто піде працювати за 2500-3000 грн ? Професіонал?

Хто буде в неопалюваній ремзоні крутити гайки, коли на робу і рукавиці немає грошей,і руки примерзають до ключів?  Професіонал?

Не сміши мене. Збоку все так виглядає.

Опубліковано
29 хвилин тому, TFA сказано:

А ви не провокуйте їх. Я щось за майже 30 років свого життя (ну добре, не будемо рахувати дитинство), не пригадую, щоб мені хтось з кондукторів нахамив чи образив. Користуюся тролейбусами постійно все життя. Чи можливо просто я не з тих, хто любить конфліктувати...

Заздрю, напевно таким людям в лотерею хоч щастить! 

Опубліковано
4 хвилин тому, phantom сказано:

Додам ще, що як тільки мова зайде про приватизацію ЛПЕ, власники деяких маршруток зроблять все можливе що б воно перейшло під їх контроль.

+1

А тоді можна його збанкрутувати і продати на запчастини.  І лишиться ніфігова територія для пересувних гробів на колесах.

Опубліковано
3 хвилин тому, Zheny@ сказано:

@Ukrainec  ти ж ніби не дурний хлопець. Але тебе почитати, то все просто. Варто тільки звільнити "зайвих" людей. Оптимізувати персонал - і все. Все буде ЗБС!

От лише хто піде працювати за 2500-3000 грн ? Професіонал?

Хто буде в неопалюваній ремзоні крутити гайки, коли на робу і рукавиці немає грошей,і руки примерзають до ключів?  Професіонал?

Не сміши мене. Збоку все так виглядає.

Ти пишеш про совок, а сам мислиш тими ж реаліями... 

Я думав там хоч дві людини знають що робити, а виявляється помилився.

Сумно :(

Опубліковано
3 минуты назад, Ukrainec сказал:

!!!40-50 чоловік адміністрації

Адміністрація роздута, це не для кого не секрет. Ще за Домбіка скільки про це говорилося.

Опубліковано
22 хвилин тому, Ukrainec сказано:

!!!40-50 чоловік адміністрації на 45-47 тролейбусів!

*ля.. ДЕПО - це не лише тролейбуси. Скільки про це говорити.

Самі тролейбуси не їздять. І самі не ремонтуються (між іншим, ТО кожні два тижні). Білети самі в кишеню не кладуться. І гроші в касу не летять.

Зарплата сама не рахується, як і рахунки самі не платяться.

Наряди не складаються.

А ще люди працюють без вихідних і обідів. на лікарняний не ходять. І відпустку не беруть!

нічого не ламається, і тролейбуси нові і лінії.

Оптимізація - це складний і болючий процес. Дуже складний. І Дуже  болючий.

Опубліковано

45 тролейбусів  - 40-50 чол адміністрації

21 хвилин тому, TFA сказано:

Адміністрація роздута, це не для кого не секрет. Ще за Домбіка скільки про це говорилося.

а 

Цитувати

130 чол. Це механіки, електрики, столяри, іт.д

там тролейбуси виробляють чи таки ремонтують? Бо коли колеса відпадають так і не скажеш про:

Цитувати

ТО кожні два тижні

:) 

Опубліковано
6 хвилин тому, Zheny@ сказано:

*ля.. ДЕПО - це не лише тролейбуси. Скільки про це говорити.

Самі тролейбуси не їздять. І самі не ремонтуються (між іншим, ТО кожні два тижні). Білети самі в кишеню не кладуться. І гроші в касу не летять.

Зарплата сама не рахується, як і рахунки самі не платяться.

Наряди не складаються.

А ще люди працюють без вихідних і обідів. на лікарняний не ходять. І відпустку не беруть!

нічого не ламається, і тролейбуси нові і лінії.

Оптимізація - це складний і болючий процес. Дуже складний. І Дуже  болючий.

*ля! 

Скільки нікому не потрібної роботи робиться щоб аби дати хоч копійчану, але таки зарплату! 

Опубліковано
Щойно, Ukrainec сказано:

ам тролейбуси виробляють чи ремонтують?

і те і інше.

Бо є тролейбуси на крпремонті. Можна сказати, що його виготовляють. Розбирають до гвинтика і складають до купи.

То - це більшість простих задач. Двері. гальма, лампочки, електрика і електроніка і т.д.

А те, що лопнула балка, ну то це ще і стан доріг треба врахувати.

Так - прикро. Але що поробиш. На нові грошей немає.

Опубліковано
Щойно, Ukrainec сказано:

Скільки нікому не потрібної роботи робиться щоб аби дати хоч копійчану, але таки зарплату! 

назви!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...