Перейти до змісту

Як прив"язати приватбанківську картку до PayPal?

Рекомендовані повідомлення

Доброї ночі, лучани!

Звертаюся до вас як до досвічених інтернет юзерів.

Маю проблему: хочу дослідити нову для себе царину - eBay - не вдається. Проблеми виникли, коли діло дійшло до реєстрації на PayPal.

• Хтось раніше намагався прив"язати якусь із наших укр карток до цієї системи?
  • Чи можна створити якусь віртуальну?

Буду вдячна за відгуки та поради.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось раніше намагався прив"язати якусь із наших укр карток до цієї системи?

Чи можна створити якусь віртуальну?

потрібно зв*язатись з приватом, вони зроблять "інтернет-картку", яку вже і прив*язуєш до пейпала.

а ще її можна замовити прямо в приват24, беруть за то 10 гривень

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я замовляв через приват 24 Visa Internet. Картка, якщо не помиляюсь 1$. Протягом доби вона з*явиться в приват 24. Потім йдемо на paypal.com створюємо аккаунт і вказуємо номер (16 цифр) щойно створеної Visa Internet. При цьому на Visa Internet потрібно покласти 2.5-3$. Paypal зніме 2.35$ після чого треба дочекатись, коли з*явиться лог операції. В логові будуть присутні 4 цифрі, які потрібно вказати на paypal для перевірки картки. 1.95$ paypal обіцяють повернути протягом доби, мені особисто повернули через 4 доби, думаю причина в приват банку. От і все тепер можна робити покупки. На балансі paypal буде завжди 0$ не лякайтесь, це знову ж таки проблеми співпраці з нашими банками. Все оплачується. :

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звони завтра після 10 розкажу... 066-----480-----------------02----------------02 Олег

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потрібно зв*язатись з приватом, вони зроблять "інтернет-картку", яку вже і прив*язуєш до пейпала.

А я прив"язав до палки звичайну зарплатну приватбанківську. Просто спочатку підключив до неї інтернет-банкінг, а потім вже зв"язав за палкою. Виходить дешевше і зручніше, бо не відбувається подвійних конвертацій через валютну віртуальну інтернет-карту (капєц, тепер вже 10 грн коштує? раніше була халявна), типу валюта оплати->гривня<-валюта інтернет карти (бо всі міжнародні транзакції з конвертацією в гривню).

Може зараз вже не так, але буквально кілька місяців назад все вийшло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо я не помиляюсь то там не всі види карток можна приєднати. В мене студентська Maestro, а потрібно, щоб була Visa чи Visa Electron. Втрачаємо ми при переказі з нашою гривневої на доларову. Але впринципі можна жити, вже пару дрібних покупок на ebay зробив :)

Якщо вже не так то поправте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо карточка наприклад зарплатна, то при переводі з своєї заробітної на свою ж доларову (яка підключена до палки) бере тільки 50 коп. Так що не дуже втрачається.

І ще головний момент. Коли підключите карточку в настройках заберіть курс (спосіб) обміну (чи як там). Я коли платив перший раз не знав цього то переплатив за перевод грошей палкою. Воно падло перевело в гривні потім назад в долари.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо я не помиляюсь то там не всі види карток можна приєднати. В мене студентська Maestro, а потрібно, щоб була Visa чи Visa Electron. Втрачаємо ми при переказі з нашою гривневої на доларову. Але впринципі можна жити, вже пару дрібних покупок на ebay зробив :)

Якщо вже не так то поправте.

Стипендійну карту підключав знайомому без проблем, правда дійсно Віза чи Віза Електрон. Якщо зараз стипендійні Маестро, то тре пробувать.

Якщо карточка наприклад зарплатна, то при переводі з своєї заробітної на свою ж доларову (яка підключена до палки) бере тільки 50 коп. Так що не дуже втрачається.

І ще головний момент. Коли підключите карточку в настройках заберіть курс (спосіб) обміну (чи як там). Я коли платив перший раз не знав цього то переплатив за перевод грошей палкою. Воно падло перевело в гривні потім назад в долари.

Шкода не 50 коп. (приват з карти при оплаті на палку цілу гривню цапає), шкода конвертації з доларової інтернет карти в гривню (це обов"язково і обговоренню не підлягає - так в ПБ сказали) і вже з гривні по курсу палки в валюту оплати. От за першу конвертацію жаба і душить (хоча якщо покупки дрібні то не є суттєво).

Просто я би радив спробувати обійтись без інтернет карти - зручніше поповняти (а якщо це зарплатна/стипендійна/пенсійна то й поготів), нема лишньої конвертації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода не 50 коп. (приват з карти при оплаті на палку цілу гривню цапає), шкода конвертації з доларової інтернет карти в гривню (це обов"язково і обговоренню не підлягає - так в ПБ сказали) і вже з гривні по курсу палки в валюту оплати. От за першу конвертацію жаба і душить (хоча якщо покупки дрібні то не є суттєво).

Просто я би радив спробувати обійтись без інтернет карти - зручніше поповняти (а якщо це зарплатна/стипендійна/пенсійна то й поготів), нема лишньої конвертації.

Тут я не зрозумів. Яка конвертація привата. Якщо в мене є гривнева і доларова карточка, яка підключена до палки. Конвертація відбувається, коли переводиш з гривневої карточки на доларову. Потім коли вже платиш палко. конвертація не відбувається (якщо праивльно вибрати спосіб конвертації в самій палці).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо картка $ щоб не було конвертації потрібно в настройках на палці відключитти конвертацію, чи написати в службу підтримки що у вас карта в $, і не буде подвійної конвертації

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут я не зрозумів. Яка конвертація привата. Якщо в мене є гривнева і доларова карточка, яка підключена до палки. Конвертація відбувається, коли переводиш з гривневої карточки на доларову. Потім коли вже платиш палко. конвертація не відбувається (якщо праивльно вибрати спосіб конвертації в самій палці).

Тут вже, наскільки я правильно зрозумів суппорт ПБ, є їхня фішка що спираєтся на законодавство (?), "всі банківсько-палківські транзакції в гривнях". Навіть якщо карта доларова, все одно конвертують, ще до того як діло дойде до палки. Не забувайе що валюта отримувача не завжди долар, а може бути євро, фунт чи швейцарський франк :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На сайті paypal вказані такі картки: MasterCard, Visa, Discover і ще якась...

PS. щойно отримав товар з eBay :0041:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На сайті paypal вказані такі картки: MasterCard, Visa, Discover і ще якась...

PS. щойно отримав товар з eBay :0041:

ааа. крутяк=) сподіваюсь, і я найближчими днями перетравлю усі поради, вибудую єдину концепцію дій та теж нарешті замовлю кілька дрібничок=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЯК мені треба було перерахувати гроші в євро. я кинув більше баксів то Приват справді конвертував пару раз. Але якщо отримувач долоровий то ніяких рухів з конвертацією не було.

Якщо треба заплатити, наприклад, 350 баксів. я стільки закидаю на доларову карточку і плачу без питань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Всім дякую за поміч!

Отримала уже 2 замовлення з eBay=) Радію як слоняра=)

Ось тільки, як і попереджав народ, з конвертаціями щось вони мутять... Піду в Приватбанк вже на місці розбиратися. Не дарма ж дядьки там штани протирають. Хай допоможуть людині=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відшукала. настройки в PayPal для уникнення переконвертацій. Російською, правда. Але ж ми поліглоти=)

Профиль -> Мои средства -> Мои предварительно утвержденные платежи (Обновить) -> Задайте доступные источники финансирования -> у своей карты выбираете "Варианты конвертирования" -> Прошу выставлять мне счета в валюте, указанной в факт уре продавца -> Отправить.

Ось таке народ пише.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

Таке питання

Маю дві карти: гривнева зарплатна Віза і доларова депозитна Маестро. Маестро не вдається підключити до Пейпел, працівник банку радить відкрити безкоштовну інтернет-карту. Але за її поповнення будуть знімати комісію - 0,5 грн + 1% від суми. А якщо буду розраховуватись гривневою, то Пейпел переводить гривні не по зовсім вигідному курсу. Якою картою в даному випадку буде вигідніше користуватися - гривневою Візою чи доларовою інтернет-картою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо буду розраховуватись гривневою, то Пейпел переводить гривні не по зовсім вигідному курсу. Якою картою в даному випадку буде вигідніше користуватися - гривневою Візою чи доларовою інтернет-картою?

Ти будеш на тисячі долларів робити покупки? Якщо так - то різниця в курсі буде суттєвою. Якщо ж покупках в межах стандартної зарплати - я думаю, різниця на невигідному курсі сильно по кишені не вдарить.

П.С. В мене прив"язана кредитка приватівська. Комісій за проведення операцій нема, за поповнення відповідно теж. Навіть вигідніше ніж інтернет карта (35 центів за транзакцію)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мав карту Віза електрон і Мастеркард від Аваля. Попробував привязати вза електрон - не вийшло. Гугл і форуми сказали що можна тільки звичайну візу. Підключив мастеркард Але для оплати в пейпел потрібно ще щоб в банку розблокували другий код безпеки CVC2. Його на картці не вказано. Картка гривнева, взяло гроші по курсу 8.50 (( Але з товаром в мене вийшов облом, тому гроші і повернуло по тому ж курсу. А далі рахуйте що вигідніше - курс завищений чи комісійні на кредитній картці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти будеш на тисячі долларів робити покупки? Якщо так - то різниця в курсі буде суттєвою. Якщо ж покупках в межах стандартної зарплати - я думаю, різниця на невигідному курсі сильно по кишені не вдарить.

П.С. В мене прив"язана кредитка приватівська. Комісій за проведення операцій нема, за поповнення відповідно теж. Навіть вигідніше ніж інтернет карта (35 центів за транзакцію)

Ти якось неправильно підійшов до мого питання, не з тої сторони чи що. Яка різниця на які суми я буду робити покупки, якщо поповнення інтернет-карти мені коштуватиме 1%, а різниця в курсах Пайпала і Привата, для прикладу, 5%? Ні в першому ні в другому випадку, це мені по кишені "сильно" не вдарить. Але з кожнолю покупкою ця сума переплати (4% різниці) буде ставати все відчутнішою. Навіщо переплачувати? От я і хочу визначити, що вигідніше?

п.с. До речі, що це за 35 центів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти якось неправильно підійшов до мого питання, не з тої сторони чи що. Яка різниця на які суми я буду робити покупки, якщо поповнення інтернет-карти мені коштуватиме 1%, а різниця в курсах Пайпала і Привата, для прикладу, 5%?

п.с. До речі, що це за 35 центів?

ну от і порахуй.

поповнення твоєї інтернет карти на 100 доларів = 101* 8,19 = 827,19 грн (доллар по вигідному курсу на сьогодні)

попвнення з гривневої карти на 100 доларів = 100 * 8,24 = 824 грн (доллар по максимальному курсу, з запасом)

тобто з гривневої поповняти вигідніше (+ різниця курсу, теоретично має повертатися в кінці місяця).

П.С. Про 35 центів з сайту привата (Еще - Инфо - Тарифы)

Тарифы по услугам

Услуга

Стоимость

Выпуск карт/обслуживание

- Visa Internet

- 0 грн , каждая транзакция (успешная/неуспешная) 0.35 USD

- Visa Classic Credit

- 0 грн

- Visa Electron Intenational

- 25 грн/5 USD

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну от і пора[censored].

поповнення твоєї інтернет карти на 100 доларів = 101* 8,19 = 827,19 грн (доллар по вигідному курсу на сьогодні)

попвнення з гривневої карти на 100 доларів = 100 * 8,24 = 824 грн (доллар по максимальному курсу, з запасом)

тобто з гривневої поповняти вигідніше (+ різниця курсу, теоретично має повертатися в кінці місяця).

Ти мене геть заплутав. Інтернет карту ми поповняємо, все правильно. Тільки курс мене не цікавить, в мене долари - відсоток від депозиту.

А гривневу нам нащо поповняти? Гривні на ній і так є, це зарплатна карта. А в долар їх переводить Приват при передачі Пейпелу, а там курс зовсім цікавий.

Даю виписки з минулих покупок за серпень:

вартість товару 1,93$, а з гривневої зарплатної карти зняло 16,84

0.98$, зняло 8,54

2$, зняло 17,49

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я прив"язав до палки звичайну зарплатну приватбанківську. Просто спочатку підключив до неї інтернет-банкінг, а потім вже зв"язав за палкою. Виходить дешевше і зручніше, бо не відбувається подвійних конвертацій через валютну віртуальну інтернет-карту (капєц, тепер вже 10 грн коштує? раніше була халявна), типу валюта оплати->гривня<-валюта інтернет карти (бо всі міжнародні транзакції з конвертацією в гривню).

Може зараз вже не так, але буквально кілька місяців назад все вийшло.

так в настройках можна вказати платити у валютi продавця i конвертацii не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

I до слова, пiдключити легко, читайте пiдказки головне. Я пiдключав перший раз i не гуглив, потiм брату по скайпу казав як, який з iнтернет банкiногом нiколи не був знайоимий за годину пiдключив, це з замовленням картки в приват24.

1. Рееструемся в приват 24.

2. Замовляем картку Visa Electron Virtual, чи будь яку з валютою USD.

3. Рееструемся в PayPal.

4. Жмем пiдключити картку, виконуем пiдказки.

5. Заходим в приват 24, там знiме з нашоi картки десь 3 USD, в коментарiях буде пiн-код, копiюем його i вводим в PayPal.

6. В PayPal в налаштуваннях ставим по замовчуванням галочку де пише платити в валютi продавця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

I до слова, пiдключити легко, читайте пiдказки головне.

Так-так, читати дуже важливо. Звертали увагу на дати повідомлень, на які відповідаєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...