Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Коллеги теж сьогодні жалілися на те, що додзвонитися не можна. У мене проблем не було. В них пріпейд, в мене - контракт. Може через це?

Опубліковано

маю проблемку - на МТСі кудись почали гроші діватись. Згідно тарифу повинно 35 коп в день їсти, але сьогодні спеціально подивився - 1 грн 35 коп списало. Як перевірити куди та гривня поділась?

Опубліковано

маю проблемку - на МТСі кудись почали гроші діватись. Згідно тарифу повинно 35 коп в день їсти, але сьогодні спеціально подивився - 1 грн 35 коп списало. Як перевірити куди та гривня поділась?

Подзвонив обматюкав, з третього разу роздивились що непонятно чому включена послуга для безкоштовного скачування ігр з інтернету, я навіть незнаю хто такім користується...але в мене було увімкнено...

Опубліковано

була проблема мтс не дзвонив, жалітись нада, а не писати , жалоби к кол центр, и в цоп

...це на якій мові написано?

6366389.jpg

Опубліковано

Подзвонив обматюкав, з третього разу роздивились що непонятно чому включена послуга для безкоштовного скачування ігр з інтернету, я навіть незнаю хто такім користується...але в мене було увімкнено...

Вияснив. с....и тихцем підключили мені "суперінтернет на ОДИН!!! день", і кожного дня тихенько зїдали по 1.06 грн. При чому я ні сном ні духом шо в мене був той інтернет.

Опубліковано

Вияснив. с....и тихцем підключили мені "суперінтернет на ОДИН!!! день", і кожного дня тихенько зїдали по 1.06 грн. При чому я ні сном ні духом шо в мене був той інтернет.

ага, також попався на безплатний місяць інтернету. а про те, що треба відключатись в смс не попереджають

Для відключення наберіть *101*323#, будь ласка. Це можна зробити безкоштовно при додатному балансі.
  • 4 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

img_220x190_vodafone_logo.png

МТС-Україна може змінити бренд на Vodafone

]Мобільний оператор МТС вивчає можливість використання бренду британської телеком-групи Vodafone в Україні на умовах франшизи. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє "Капитал".

За словами співрозмовника, Vodafone в деяких країнах співпрацює з місцевими операторами на умовах франшизи торгової марки. "За це місцевий гравець може відраховувати 3-4 % доходів від послуг", - підкреслює він.

У Vodafone Iceland, наприклад, британська група не володіє ні однією акцією. Але місцевий оператор Fjarskipti hf. використовує за договором як саме відоме ім'я, так і його рекламну практику.

Один із членів Національної комісії з питань регулювання зв'язку та інформатизації заявив, що представники МТС вже зверталися у відомство за консультацією про можливість використання нового бренду Vodafone на умовах франшизи. "НКРЗІ не була б проти", - додав він.

У прес-службі "МТС Україна" додаткових коментарів не надали. Начальник відділу зв'язків з громадськістю компанії Вікторія Рубан сказала, що такими питаннями займаються представники IR-департаменту групи. За минулі кілька днів зв'язатися з ними, за її словами, не вдалося.

Нагадаємо, МТС є партнером Vodafone з 2008 р. Домовленість передбачала спільні закупівлі софта й обладнання зі знижками, дозволяла впроваджувати окремі продукти та послуги. "МТС Україна" є донькою російської компанії МТС.

Як раніше повідомляв УНІАН, російські власники МТС вирішили продати частину українського бізнесу через складну політичну обстановку.

Змінено користувачем Panek
  • +1 4
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

компенсація за поганий зв'язок?

Дякуємо, що Ви знами! У зв'язку з обмеженнями у здійсненні дзвінківу листопаді Ви отримали 5 грн на додатковий рахунок.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

МТС у центрі "ліг" (контрактник)?

А у контрактників інші вишкі? :_09:

Зііі Думаю Новорічні смс втіння, будуть як завше, під ранок :_07:

Опубліковано

МТС у центрі "ліг" (контрактник)?

А у контрактників інші вишкі? :_09:

Зііі Думаю Новорічні смс втіння, будуть як завше, під ранок :_07:

В тому то і справа, що були випадки, коли мій контрактник працював, а поряд неконтрактник (і не один) - "лежав". Та й були випадки, коли компанія сама визнавала, що обмежувала неконтрактників.

P.S. Ніби запрацювало

Опубліковано

Десь 3 місяці назад перейшов на Київстар. Картку МТС кинув у шухляду. Сьогодні прибирав, знайшов її - думаю: увімкну, гляну що там. А там ппц... Коли кидав у шухляду, то було приблизно 10грн в плюсах на рахунку.

post-22867-0-91423000-1420572420_thumb.j

Опубліковано

в тому то і справа, що то передоплата. Раніше пам'ятаю заганяли в борги на 1-2 грн і все. А тепер так смачно загнали. Сімку викину. Хай мінусують далі.

• +1 2
Опубліковано

З того часу як купив першого мобільного телефона завжди користувався МТС(ЮМС раніше), але останнім часом зв'язок став просто жахливим і одним махом перейшов на київстар (мтс сімку десь закинув). І як приємно мене вразило те, що коли на рахунку менше 2 грн то не говорить той назойливий голос (на вашому рахунку... поповніть рахунок). Та й зв'язок ще ні разу не підводив. Наразі агітую друзів щоб переходили на КС.

• +1 5
Опубліковано

з 15 січня 2015 року згідно данних сайту мтс збільшуються розмір тарифів.

теж обдумую переходить на київстар. одна з цих причин якість звязку.

• +1 1
Опубліковано

Зона покриття в мтс на нулі, та лайф краща, поговорити це просто неможливо, слова глюкає, ковтає нічого нечути. З дуру купив пакет думав інтернет дзвінки, ні одного ні другого ,,, інтернет тільки на словах, загружається сторінка 5 хвилин і не може загрузитись. Та взагалі пакет викидаю, перейшов на київстар 30 грн. місяць , але зв"язок супер, інтернет теж по скайпі говорю, а мтс це просто страх, не раджу навіть пробувати...

• +1 3
Опубліковано

А що хрінь зі мтс звязком?

Неможна нікуди подзвонити ні прийняти звінок. Десь може, якщо пощастить за 10 раз можна набрати і то не завжди.

У минулий понеділок таке було, і сьогодні знову таке. І то не в одного мене...

Територіально біля історичного

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...