Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А вот такой вопрос!!!!!!!!!!!!!!!!! Почему у меня снимает 0.27 копеек, а у жены и сына НЕТ ? Тарифный план у всех ОДИНАКОВЫЙ !?????

Скоріш за все, у вас підключено "Спеціальні умови"

Коротко: знімає кожний день 27коп і дає 400хв, 100смс ....

"Для всіх абонентів, які підключилися до тарифу до 15.09.2013, спеціальні умови будуть діяти з 01.06.2014"

Якщо після підключення спеціальних умов Ви бажаєте користуватися базовими (для кожної послуги окремо), надішліть безкоштовне порожнє SMS на номер 555: з цифрою 0 — для всіх послуг одночасно; 1 — для хвилин у мережі МТС; 2 — для SMS у мережі МТС; 3 — для мобільного Інтернету. Зверніть увагу, при відключенні спеціальних умов зняття платежу буде здійснюватися лише в день користування послугами, а їх обсяги залишаться без змін.
  • Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

будуть знімати 27 коп. у всіх

чого ж у всіх? тільки якщо дзвонили...

тай 8грн/міс - це не глоюально велика сума щоб так переживати. 3-4 рази пішки - тай місяць можна безплатно опромінюватись.

8 грн то не багато, але уявіть цю суму в масштабах всієї України

Опубліковано

...получається, це вигідніші умови, якщо відключені "Спеціальні умови"! Бо, з ними, знімає 25коп. за 200хв. розмов+52коп. якщо використовуєш смс,...

А так - просто 27коп.? Я правильно зрозумів?

Опубліковано

я правильно зрозумів, що знімає 25 копійок з рахунку кожен день (навіть якщо не телефонував нікому)?

Мені повідомили, що знімає після першого дзвінка в день. Тобто, якщо не телефонуєте значить не платите.

Опубліковано

Можливо когось з числа обурених зацікавить платний (12,5 грн.) перехід в тариф Супер МТС Команда 3D, де дають 30хв. на день без АП.

Для тих же, хто може легко і просто змінити номер, бо

Постало питання зміни мобільного оператора......

то варіантів не багато:

1) СМАРТ life:) або life:) 25 (в залежності від потреб)

2) Лінійка Вільний Київстар або неафішована халяву в т/п Білайна (100хв./день на КС за 5 грн/міс.)

І вибираючи читайте уважно, бо у всіх операторів пише наступне:

Мінімальний строк дії тарифного плану — 14-30 днів з дня його запуску для підключення. Після закінчення цього строку оператор має право змінити тарифи у порядку, встановленому чинним законодавством України.

або ж:

Оператор залишає за собою право встановлювати та змінювати тарифи (тарифні плани) на свої послуги, згідно з Законом "Про телекомунікації" від 18.11.2003 р. № 1280-IV, змінювати перелік таких Послуг, а також змінювати умови, строки проведення Акції, достроково припиняти, призупиняти термін її проведення в односторонньому порядку відповідно до Умов і порядку надання телекомунікаційних послуг .

Опубліковано

2) Лінійка Вільний Київстар або неафішована халяву в т/п Білайна (100хв./день на КС за 5 грн/міс.)

лінійка "вільний київстар" також нараховує пакети хвилин в мережі на день - плата в разі використання - від 35 коп. (вільний київстар 35) до 95 коп. (вільний київстар). абонплата за пакет 200 хв. не нараховується лише в ТП "Вільний київстар 35+" , але він діє лише на території Луганської, Полтавської, Херсонської областей та АР Крим.

на неафішовану халяву Білайна перейти існуючим абонентам неможливо - тариф заблокований для переходу, в продажі стартових пакетів з даним ТП теж немає, можна лише купити в когось активну сім-карту з даним тарифом з б/в номером.

Опубліковано (змінено)

...получається, це вигідніші умови, якщо відключені "Спеціальні умови"! Бо, з ними, знімає 25коп. за 200хв. розмов+52коп. якщо використовуєш смс,...

А так - просто 27коп.? Я правильно зрозумів?

Ось так буде правильніше.

400хв за 25коп, 100смс за 50коп, 200мег за 1грн

БУли в мене базові умови і якогось х... стали рапотом спеціальні. Гниди мутять як можуть.

Воно автоматом підключає:

Для всіх абонентів, які підключилися до тарифу до 15.09.2013, спеціальні умови будуть діяти з 01.06.2014.
Змінено користувачем flashmax
Опубліковано

А вот такой вопрос!!!!!!!!!!!!!!!!! Почему у меня снимает 0.27 копеек, а у жены и сына НЕТ ? Тарифный план у всех ОДИНАКОВЫЙ !?????

"Для всіх абонентів, які підключилися до тарифу до 15.09.2013, спеціальні умови будуть діяти з 01.06.2014"

Якщо після підключення спеціальних умов Ви бажаєте користуватися базовими (для кожної послуги окремо), надішліть безкоштовне порожнє SMS на номер 555: з цифрою 0 — для всіх послуг одночасно; 1 — для хвилин у мережі МТС; 2 — для SMS у мережі МТС; 3 — для мобільного Інтернету. Зверніть увагу, при відключенні спеціальних умов зняття платежу буде здійснюватися лише в день користування послугами, а їх обсяги залишаться без змін.

Странно! Но ФАКт.... Сегодня проверили баланс телефона у меня и у жены!!!! У меня после звонка сняло 27копеек. у жены все деньги на месте. Ни после прошествия суток (я думал снимет как Вы говорили) ни после звонка ..... короче БАРДАК!!!!!!!!!!!!!!

• +1 1
Опубліковано

У меня после звонка сняло 27копеек. у жены все деньги на месте. Ни после прошествия суток (я думал снимет как Вы говорили) ни после звонка .....

Тоді Ви головне ні в якому разі не дзвоніть та не повідомляйте про це оператору - а то почне знімати абонплату + вирахують за ті дні, що не знімало) дрібниця, але приємно

Опубліковано

Странно! Но ФАКт.... Сегодня проверили баланс телефона у меня и у жены!!!! У меня после звонка сняло 27копеек. у жены все деньги на месте. Ни после прошествия суток (я думал снимет как Вы говорили) ни после звонка ..... короче БАРДАК!!!!!!!!!!!!!!

Если звонишь ты - деньги снимают.

Если звонят тебе - деньги не снимают.

Может в этом причина

Опубліковано (змінено)

Если звонишь ты - деньги снимают.

Если звонят тебе - деньги не снимают.

Может в этом причина

Я так понимаю - это была шутка? В противном случае кто-то плохо соображает. На всякий случай поясню Мистер Очевидность, что в тарифном плане 3D 35+ раньше деньги не снимались ВООБЩЕ (в пределах пакета услуг), а теперь снимают только за 1 звонок 27копеек.

Вопрос стоял так: " Почему с одних снимает , а с других нет" ?

Змінено користувачем DarkMonk
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Вчора я відключив ту фігню щоб не знімало 27 коп. Перевіряю рахунок оппа. акціїї немає, не дзвонив і 27 коп внікуда.

Треба викидати нах той МТС і назад ставити лайф.

Опубліковано
Вчора я відключив ту фігню щоб не знімало 27 коп. Перевіряю рахунок оппа. акціїї немає, не дзвонив і 27 коп внікуда.

можливо треба поповнити рахунок на 40? Хоче і це не факт, що в МТС допоможе

БАЗОВІ УМОВИ КОРИСТУВАННЯ ТАРИФОМ «СУПЕР МТС 3D НУЛЬ 35+»
УВАГА! Умови тарифу діють після першого поповнення рахунку від 40 грн одним платежем.
Опубліковано

Треба викидати нах той МТС і назад ставити лайф.

"Та фігня" не відключається, але всерівно цікаво що ти там робив? :)

• +1 1
Опубліковано

в мене надавалось 400 хв. я відключив щоб надавалось 200 хв і брало гроші лише коли подзвониш. Так як МТС це друга карточка і я її взяв бо багато людей користується МТС і щоб їм було вигідніше дзвонити до мене для мене це якби принуипово що я фактично не користуюсь МТС а бабки забирає абідна аднака.

Опубліковано

не хочете ризикнути і поповнити рахунок на 40 грн і завтра відписати про результат? :)

Опубліковано (змінено)

я перевірив в себе, то не знімало з рахунку, подзвонив на мтс і тоді зняло. Правда, так як я загубив карточку і купував нову в кінці мин року, то в мене базові умови користування. Хоча для мене також було б принципово, щоб знімали гроші після вихідних дзвінків, бо я не кожень день дзвоню на мтс, 95% дзвонять до мене. На вихідних також не дзвоню, бо ця в основному по роботі картка (а всі як дурні в Луцьку сидять на МТС, бо звикли до халяви), основна київстар.

І не треба такого брєду писати, що київстар не набагато кращий за мтс по якості. Можливо в певних місцевостях є проблеми у кс, але коли дзвоню по місту, то все добре. А, наприклад, позавчора неможливо було говорити по МТС, разів 6 після обіду розривало розмову з різними людьми по місту. В Київстара за 10 років такого в мене не було ніколи, хіба на новий рік років 5 тому.

Змінено користувачем charlie
  • +1 2
  • -1 1
Опубліковано

В мене основна карта Київстар (контракт) 8 років. Завжди тягне б будь-якій сраці. Дзвоню що на київ що на інші і не парюсь. Але ж інші сидять в соновму на МТС для цього взяв МТС.

Опубліковано

charlie, а ви б не полінувались і почитали тему, тут дехто вже пробував переходити на київстар, тому не даремно люди пишуть що то шило на мило

Опубліковано (змінено)

Заї...ли! тепер по 30 копійок, і тіпа "200 звилин на день". Сучі діти, я ні разу 20 хвилин на день не виговорив, при покупці пакету звучало - 0 в мережі.......

При тому в місяць гривень по 50-70 на номер вливав - Київстар-с.... (Лайф і такє, і там- не спи...брехали про 0)

Змінено користувачем AgentSmith13

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...