Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

на контракті все нормально

не зуроч контракт!

хоча примусова міграція в нові тарифні плани - мабуть, це все ж ненормально...

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

У компанії занепокоєні зниженням популярності серед абонентів. ... У компанії переймаються, що в контексті популярних в Україні антиросійських настроїв через агресію РФ на Сході України бренд МТС погано продається

:) популярність падає через агресію Росії?!!! ну-ну ... а те, що якість їхніх послуг -давно гавно, то вони того бачити не хочуть! Бренд їм всьому винен?! Ну то поверніть ЮеМСі назад! - відразу популярність повернеться! (іронія)
Опубліковано

З 01.01.2015 року всіх перевели на нові тарифи з безлімітним інтернетом, може хто знає, як його активувати і чи дійсно безлімітний та безкоштовний. Точніше в мене контракт "Оліпмійський ..", був 30 грн./міс, став 40 грн./міс. і безлімітний інет. Я не дуже віру, що інет безлім за 8 грн. в місяць, як вони (МТС) каже.

Сам задав, сам відповідаю. На сайті немає ніякої інформації, але для контракту - вся тарифікація з 01.07.2015 року по хвилинна (!), тарифи практично не змінились, добавили лише інтернет, ціну підняли до круглої суми. Наприклад, в мене був "Олімпійський - 30", реально платив з податками приблизно 33 грн., зараз цей тариф з безлімітним інтернетом за рівно 40 грн. з податками (так сказали, подивимося). Щодо інтернету - треба включити цю послугу за номером 111, налаштувати та користуватись. Але, інету просто практично НЕМАЄ. Ось так. Знову розвод. Докладніше: на Веснянці сигнал слабкий - інет не грузився, писало, що є з"єднання і була іконка "Е". В Луцьку сигнал сильній, вмикаю на смартфоні, а букви "Е" немає, кнопка горить, інет відсутній. І так вже 3 дні. Кошти додаткові не знімає.

В мене немає слів...

Опубліковано

Сьогодні в черговий раз із зв"язком прорблеми... :0156:

то неможиво дозвонитися - "помилка з"єднання", то після 1-2хв розмов вибиває, то співрозмовника нечути взагалі....

вже до більшості клієнтів телефоную з Лайфа і з КС

якби не робота - давно забувби про цей гавнозв"язок :_20:

• +1 1
Опубліковано

вже кілька разів з'єнувало з не з тим номером. набір номеру йде з телефонної книги, а на тому боці слухавки незнайомий абонент. тривалість звязку кілька секунд. схоже буває на стаціонарних номерах, коли АТС підключає тебе третім "В розмову" :_09:

• +1 1
Опубліковано

"Безлімітний" GPRS, на 7777. Мало того що він ніякий, так там ще є якесь обмеження по трафіку, за добу. Якщо кількість МегаБайт вичерпана, насолоджуємось "безлімітною" швидкістью 32 КілоБіт. А щоб повернути "турбо" - швидкість, треба 0,8грн.

Підключив, помучився половину дня, відключив.

Опубліковано

Я сьогодні скаргу подав на проблеми зі зв"язком. 2 рази дзвонили уточнювали. У мене і в дружини вже 3 дні така лажа, як St@S_ описує. З 4 разу на довідку додзвонився)

Опубліковано

А може це просто обладнання перегрівається? В КС такі самі проблеми вже кілька днів.

Та ладно...

Неделю по мтс не говорил, только Лайф и КС каждый день, всё норм, никаких глюков.

Сегодня три звонка на мтс, выбивает, слышимость плохая, думал телефон накрывается...

Перезваниваю людям, извиняюсь, а в ответ, та всё норм., уже не первый день такая лажа со связью...

Опубліковано

Сьогодні EDGE вже ніби нормально працює. Як у інших?

Таки да...останні дні EDGE вроді норм фуричить.... тьфу тьфу тьфу... не наврочити б))

Опубліковано (змінено)

Пропустив дуже важливий дзвінок, вірніше 3 підряд, Просто не доходили дзвінки, на тій стороні - короткий сигнал і зриває. Кляті москалі :0162:

Змінено користувачем Harddriver
  • +1 1
Опубліковано

вони останнім часом мене (а думаю не тільки) дратують, зміни тарифних планів, і постійні збої мережи, подумками я вже з - конкурентами по волі)))

Опубліковано

На днях сварився з МТСовцями: На телефон приходить смс дякуємо, що Ви заказали послугу меломанія, вартість підписки становить 8 грн за тиждень (Я був в шоці, оскільки принципово повідключав всякі підписки і т.д.) Після дзвінка оператору, він мене заспокоїв, що у Вас нісого не зняло і нічого не підключено. На наступний день на рахунку -16 грн, на повторний дзвінок оператору мене повідомили, що я слочатку заказав дану послугу надіславши якесь підтверження,потім відмовився,потім знову заказав і відмовився...

Я був просто в шоці... Тепер подумую про зміну оператора... (Ось так нас розводять) :0156: :0156: :0156::(

Опубліковано
мтс контракт все сіпер нічого не глючить навіть 3г робить) через 3моб)

мтс пріпейд все діпа глючить навіть дозвон інколи не робить( вапще ніяк(

Опубліковано

от якраз з їх 3G через Тримоб засада. вони на сайті пропонують вмикати його в ручному режимі, вибрати сітку з переліку. але, достатньо десь виїхати за межі покриття Тримоба, як зв'язок пропадає, бо сітка вибрана вручну та автоматично не повертається на МТС, треба так само вручну вибирати з переліку MTS 2G, як вони й пишуть на сайті. цікаво, чи хтось вирішив цю проблему та як? хотілося б автоматизувати перехід з роумінгу та навпаки, бо якось це не дуже зручно вручну перемикати мережу виїзжаючи з міста та повертаючись назад :dont:

Опубліковано (змінено)

Знову почалося((( Спасає присутність Київстарівської сімки і пакетних 60хв на всі напрямки) Ненавиджу МТС!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вхідні довбаний МТС приймає)

Змінено користувачем arrival22
Опубліковано

Задовбали вже!!! Або хочуть, щоб клієнтура від них пішла і збанкротити оператора хочуть, але такий сервіс у роботі спонукає лише переходити до іншого оператора не зважаючи, що довго люди користуються, але терпіти це все вже немає сил!!! Лайф турки повністю викупили у Ахметова і напевне будуть за якість боротись, так що є поле для роздумів...

Опубліковано (змінено)

Та ж сама ситуація. :(

Набираю:

- пердь-пердь, буль, вибило

- набираю знову - "Вибачте, напрямок перевантажено"...

Змінено користувачем BACbOK

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...