Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Це тільки у мене сьогодні до обіду не приймались вхідні смс та дзвінки? А біля 14ї години посипались смс, що мені звонили.

Телефон показував ніби все ок, в мережі.

Опубліковано

Це тільки у мене сьогодні до обіду не приймались вхідні смс та дзвінки? А біля 14ї години посипались смс, що мені звонили. Телефон показував ніби все ок, в мережі.

Якщо ви в центрі міста, то вже 2 тижні таке діється, а саме як писали вище з 2 січня

Опубліковано

Кілька днів підряд така халепа що дозвонитись з київстар на МТС можна лише з 5-6ї спроби, гальмо конкретне, на інші оператори без проблем.

Опубліковано (змінено)

з 15 січня 2015 року згідно данних сайту мтс збільшуються розмір тарифів.

Вже неодноразово чула про підвищення цін. На сайті інформації про це не бачу. Дайте, будь-ласка ссилку.

До речі щось вони там на сайті "нахімічили". Згідно тарфного плану СУПЕР МТС 3D НУЛЬ 35+ було 200 чи то 100 безкоштовних хвилин на день, а тепер на сайті написано 200 хв/місяць. Ось написано на сайті. http://www.mts.ua/ua...-3d-nol-35-plus

Цікаво - це помилка (нормальна така собі помилка!) чи так воно вже і є?

Змінено користувачем Akrilat
Опубліковано

Вже неодноразово чула про підвищення цін. На сайті інформації про це не бачу. Дайте, будь-ласка ссилку.

заходив питав в салон МТС - сказали, що піднімається плата в разі користуванні послугами на декілька копійок, бо додали ПДВ.

це помилка (нормальна така собі помилка!) чи так воно вже і є?

помилка, бо в детальних умовах тарифу все ще пише про 100 і 200 хв/день

Опубліковано (змінено)

В самого 3D-нуль 35+ Тільки-що набирав оператора 111 - все так і лишилось - 200 хв. в день 50 SMS на МТС і 100 Mb GPRS в день. 30 коп./день за все задоволення (було 25, наскільки я пам'ятаю)

Крім того 70 коп. SMS на інших операторів, 45 коп./хвилина розмов на них (1-ша секунда, як я зрозумів) 2 грн. вартує SMS за кордон. Можна і 300 хв./день підключити в рамках послуги 3D-нуль, але мені стільки й не треба, тай думаю, там підвох якись має бути (знаєм ті "москальські телесистеми" ;))

Змінено користувачем Harddriver
Опубліковано

Кілька днів підряд така халепа що дозвонитись з київстар на МТС можна лише з 5-6ї спроби, гальмо конкретне, на інші оператори без проблем.

напевно абонент, якому телефонуєте знаходиться у "бермудському трикутнику" (історичний факультет-Промінь-Палац унівської молоді). До мене теж не можуть "прорватися", коли я в цій зоні.

Опубліковано

TreNeR,мабуть "кантора" що розташована в цьому трикутнику щось хімічить

Яка кантора? Там виходить лише меморіальне кладовище і декілька житлових будинків в тому трикутнику. То все духи дідів які воювали мстяться москальському мтс.

Назва контори складається з 3 букв.

Перша - С, остання - У.

Вгадаєш?

Опубліковано

Можливо це ідуть трабли зі зв'язком від приміщення держслужби спецзв'язку та захисту інформації СБУ (Огієнка, 2)?

Опубліковано

Не пишуть тільки чи з КС розривають угоду чи також буде можливість користуватись їх роумінгом

Опубліковано

Не пишуть тільки чи з КС розривають угоду чи також буде можливість користуватись їх роумінгом

нам звонили з 3моба (в нас є кілька корпоративних карток), то казали що місяць буде "перехідний", коли і туди і туди буде конектитися, потім з березня (якщо не плутаю) буде тільки мтс

Опубліковано

Якщо би СБУшники щось мутили, то і з КСом і Лайфом були-би проблеми, а їх немає. А МТС недавно поміняв обладнання, можливо з цим повязано. Але потроху виправляється звязок.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...