Перейти до змісту

Хто яким відео-плеєром користується

shaggy

94 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Media Player Classic як на мене самий швидкий плеєр+дуже простенький у використанні.Фільми та відео а також музику все в Media Player Classic,для музики використовую також Aimp.

Опубліковано

При кошерных кодеках любой плеер няшный, но зачем ставить кучу хлама если классик и ВМП справляются со своими обязанностями на ура

Опубліковано

Media Player Classic - only скільки часу юзаю комп скільки і цей плеєр, дизайн простий функціонал - достойний, як на мене.

Опубліковано

користуюсь двома плеєрами це PotPlayer і VLC !!!

А більше яким? Голосував за який?

Більше користуюсь PotPlayer-ом за нього і голосував.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

VLC сильний як і КЛАСІК але в плані зручності КМ або POT значно ліпші.... я в свій час звик до РОТа так і не зраджую йому)

Опубліковано

MPC-HC - для всього, часом GOM, окрім ІР-ТВ. ДЛя останнього VLC.

Намагався KMplayer-ом користуватися - тяжкий.

Опубліковано

TotalMedia Theatre 5 або лідер голосувалки.

MPC не підійшов оскільки були проблеми з кодеками і п"ятиканальним звуком на Win 7 x64. Встроєні в плеєр кодеки наразі для мене рулять.

Заодно підскажіть легкий плеєр, оскільки і зазначені вище, і Windows Media Player підгальмовують (на другому екрані) коли граю в ігри в повноекранному режимі.

Опубліковано

Я б ще чітко розмежував MPC та MPC-HC. Зовні однакові і функціонал схожий. Але я в одному моменті побачив різницю. те, що простий МР не хотів робити - НС робив на ура.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...