TIMO Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Шукаю послугу сканування негативів (плівки)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 В мене є такий сканер. Якийсь Mustek з вбудованим слайд-модулем. Колись собі всі чорно-білі негативи, де є я або діди-прадіди, перегнав в цифру. Процес тривалий, але багато прекрасних емоцій від його результату отримуєш. До речі, кольорові негативи в домашніх умовах практично неможливо відсканувати. А по темі: не те, щоб взявся б сканувати, - не маю на то зара часу, - але можу щось та й підказати зі свого досвіду. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funfoto Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Шукаю послугу сканування негативів (плівки)?Проф сканування або в нас (ФанФото) (проф плівочний сканер Nikon 5000D) , або , здається, ще в Профото (там, кажись, Pakon на лабі Noritsu). Більше не чув. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TIMO Posted March 11, 2012 Author Share Posted March 11, 2012 Шукаю послугу сканування негативів (плівки)? Проф сканування або в нас (ФанФото) (проф плівочний сканер Nikon 5000D) , або , здається, ще в Профото (там, кажись, Pakon на лабі Noritsu). Більше не чув. Ціна? В мене є такий сканер. Якийсь Mustek з вбудованим слайд-модулем. Колись собі всі чорно-білі негативи, де є я або діди-прадіди, перегнав в цифру. Процес тривалий, але багато прекрасних емоцій від його результату отримуєш. До речі, кольорові негативи в домашніх умовах практично неможливо відсканувати. А по темі: не те, щоб взявся б сканувати, - не маю на то зара часу, - але можу щось та й підказати зі свого досвіду. В ПП Link to comment Share on other sites More sharing options...
imp13 Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 планшетник проти Нікона - всмоктує. якщо треба якість - краще в Фан-Фото Link to comment Share on other sites More sharing options...
iriuss Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Якщо можна, то і мені ціну на сканування плівок, дома купа краму пилиться. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickel Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Якщо можна, то і мені ціну на сканування плівок, дома купа краму пилиться.Також ціна цікавить, якщо впливає на ціну, то окремо чорно-білі і кольорові негативи, ціла плівка і різані на одиночні негативи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gen552 Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Есть слайды. надо все оцифровать. Все порезано. Цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.