Перейти до змісту

пререкания с модератором по поводу аватара

Banzai

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
скорее всего ни одного больше :)

t0rik, респектище тебе!

думаю, что не надо удалять пока, если есть превышения. и где-нить на видном месте повесить объяву чтоб народ поисправлял. а дня через 3 оставшиеся сверх 30К прибить.

Опубліковано

я вважаю що в даному випадку правильно було б поставити -1 до репутації а не попередження. Система репутації для того і створена, щоб висловлювати свою не- повагу до учасників форуму. А якщо людина зловживає дирами в правилах форуму не думаючи про інших, то я таку людину не поважаю і сміливо можу ставити -1

Якщо на дорозі, яка проходить у дворах чи біля шкіл якимось чином опиниться знак обмеження швидкості до 200 км/год (замість 20), то ти 200 і будеш їхати, "бо мона"? Не все що можна йде на користь, про це не потрібно забувати, і трохи думати своєю головою а не тільки тицяти пальцями в правила.

Опубліковано

ну 200км/год і 200кб просто без швидкості - це абсурд.

тим паче - що дійсно - хто що хоче те і виклажає в межах Правил (тодішніх)

Опубліковано

Та ну. Стіки галасу із за якоїсь аватрки. Сіля пропонував відключать особоекономним картинки в браузерах. Як варіант я можу запропонувати ще це http://board.lutsk.ua/forums/lofiversion/index.php/

Тим паче аватарка завантажується тільки один раз, а далі показується з кеша браузера. Для користувачів ФК я так розумію цей форум безкоштовний (або майже безкоштовний), а всім іншим хто сидить через модеми і мобіли - ставте різак банерів і ріжте всі урли картинок, що починаються з http://board.lutsk.ua/forums/uploads/av ось і все. А то тільки знайдеш/намалюєш хорошу аватарку а тут на тобі - обмеження всякі. От висіли на борді банери всякі, хоть у мене анлім я їх фаєрфоксовським плугіном вирізав, оскільки око мозолили. Точно так само раджу робити всім, кому не подобаються аватарки інших користувачів.

Опубліковано

ооо, заждались уже твои пять копеек, заждались. но что-то поздновато, все интересное уже прошло

решений на самом деле гораздо больше, но самое удобное, imho, ограничить размеры аватаров. когда обьем аватара больше обьема всего топика, нехорошо :)

Опубліковано
ооо, заждались уже твои пять копеек, заждались. но что-то поздновато, все интересное уже прошло

:( та блін, я сьоня цілий день в переєздах, ото тіки на вечір в нет заліз. ех...

Опубліковано
та блін, я сьоня цілий день в переєздах, ото тіки на вечір в нет заліз. ех...

и что сделал? порекомендовал выключить картинки в броузере. оччень харашо.

про кеш - а если люди на слабом коннекте еще и машины имеют не с 200-гиговыми винтами, и чистят кеш регулярно? им чего?

Опубліковано

та блін, я сьоня цілий день в переєздах, ото тіки на вечір в нет заліз. ех...

и что сделал? порекомендовал выключить картинки в броузере. оччень харашо.

про кеш - а если люди на слабом коннекте еще и машины имеют не с 200-гиговыми винтами, и чистят кеш регулярно? им чего?

:( а шо ти так за людей переживаєш? нахрена медвежу послугу робить? хтось створив тему де написав - аватраки палять траф!

ні, ніхто таких тем не створюв вот і нефіг

Опубліковано
:( а шо ти так за людей переживаєш? нахрена медвежу послугу робить? хтось створив тему де написав - аватраки палять траф!

ні, ніхто таких тем не створюв вот і нефіг

не сидел ты видать на модемах 14400 в инете через Визор...

никто не создал - может не было прецендента. но есть, так сказать, культура поведения в инете. хотя и внутреннюю культуру никто не отменял.

например - на Шкодера кто-то недавно наехал за "ты-кание"

Опубліковано
хотя и внутреннюю культуру никто не отменял.

:( обовязково запам'ятаю

ЗІ. юзер-бар тут один завалявся http://tuman.transinfo.com.ua/us_bar.png

не сидел ты видать на модемах 14400 в инете через Визор...
сиділи ше й на хреновіших конектах, але тоді не до форумів було (telnet, ssh)

я коли сидів на діал-апах то ніяких картинок не відключав, якщо треба було подивитись тему назразок прикольное картинко чи ще шось відкривав і йшов пити пиво. приходив і дивився.

які гроші - такий і сервіс

например - на Шкодера кто-то недавно наехал за "ты-кание"

у того 'кто-то' напевно манія величі

Опубліковано
:90: обовязково запам'ятаю

сиділи ше й на хреновіших конектах, але тоді не до форумів було (telnet, ssh)

у того 'кто-то' напевно манія величі

обязательно!

тогда форумов-то и не было как таковых :(

мании нет, просто "уважай других и уважаем будешь"

ЗЫ: я знаю, что в тырнете "ты" - правильное обращение, не первый год тут. тут немного другой случай. и, Tum@n, это было "for example"

Опубліковано
тогда форумов-то и не было как таковых :(

Я кажу не про ті часи, я кажу про недалеке минуле... Рік-два тому назад. Приходилось сидіти саме на таких конектах.

мании нет, просто "уважай других и уважаем будешь"

я там вніс деякі доповнення до свого поста повище...

поважати всіх неможу, можу ставитись до них певним чином позитивно чи негативно...

Опубліковано

Tum@n, возвращаясь к "спасению трафика". я например люблю сидя в гараже раскурить сигаретку и зайти на любимый форум с телефона или ноута через телефон. lo-fi версия, конечно, рулит, но там нет и половины полезных возможностей, мягко говоря, это версия для чтения, но уж никак не для участия. репутацию не воткнешь, да и с аттачами проблемка, не говоря о том, что просто непривычно :ok: отрубать все картинки - не наш метод, иногда они действительно нужны (например thumbnails аттачей). кроме того, это связано с определенными телодвижениями для каждого конкретного сайта..

кстати, я создал ТЕМУ по мобильному инету. желающие об этом поговорить - велкам :ok:

Опубліковано
Tum@n, возвращаясь к "спасению трафика". я например люблю сидя в гараже раскурить сигаретку и зайти на любимый форум с телефона или ноута через телефон. lo-fi версия, конечно, рулит, но там нет и половины полезных возможностей, мягко говоря, это версия для чтения, но уж никак не для участия. репутацию не воткнешь, да и с аттачами проблемка, не говоря о том, что просто непривычно :ok: отрубать все картинки - не наш метод, иногда они действительно нужны (например thumbnails аттачей). кроме того, это связано с определенными телодвижениями для каждого конкретного сайта..

Я говорив ще про один метод - метод обрізання картинок по певній масці в нашому випадку http://board.lutsk.ua/forums/uploads/av

Опубліковано

тогда где ты предлагаешь блокировать? в опере? или заблокировал я скажем в Firefox через AdBlock на ноуте картинки. пришел домой на быстрый инет - снова разблокировать? геморно.

Опубліковано

туману глубокий респект! http://tuman.transinfo.com.ua/us_bar.png жж0ш! порадовал!

короче аватары порезали ,.. а как бороться с нежелательным трафиком - ето у кого как получается ... сугубо личная проблема каждого инетчика и врятли тут виноват ктото еще если ты не умееш, или не можеш, или впринципе ето невозможно настроить фильтр контента либо толковое кеширование...

давайте же помолимся други ! дабы у каждого страждущего нарисовался широкополосный инет в полноценных 100мбит и причом апсалютна бисплатна! аминь

• 2 тижня потому...
Опубліковано
я например люблю сидя в гараже раскурить сигаретку и зайти на любимый форум с телефона или ноута через телефон...

Та постав ві-фі до гаража :D

зі. мені якийсь анонім (який як відомо гірше п|д0раса) знизив репу :( . як було сказано "за автар". мало того що п|д0рас, так ще й безграмотний... :mdr::(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...