Перейти до змісту

NeoN

Рекомендовані повідомлення

Отже депозит, чи варто, де найкраще відкрити, які будуть поради стосовно надійності виплат банків, хто чим користується?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не варто, тим паче скоро вибори:), моє ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не варто, тим паче скоро вибори:), моє ІМХО.
тоді на 3 місяці. Не більше :) І не вестись на великі відсотки.

Можна тут "покурити".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо зняти з рахунку і перевести в доляри, перечекати вибори і назад на депозит?

чи вигідніше зіграти на змінах курсу євро?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ліпше зразу інвестувати в крупи,сіль,цукор,сірники,мило(господарське)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ліпше зразу інвестувати в крупи,сіль,цукор,сірники,мило(господарське)

а набої до АК підійдуть? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

даааа - я тут давєча одну постапокаліптичну книжечку прочитав ("мародер") - так це у ній валюта

сюшяй, зачєм кніжка? афріка паєдь, да ^_^

а якщо по ділу - що порадите? зрозуміло що золото завжди в ціні, але все ж - депозит, євро, бакси?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я, канєшна, філармонії не кончав, але тако, на хлопський розум, собі думаю: якщо є "гроши", то приблизно половину зберігати в доларах під невеликий відсоток і в якомусь з найбільших банків; далі гривня - на короткі терміни (3-6міс) під відсотки вище середнього і, за бажанням, євро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"діти - НЕ наше майбутнє, тому що коли майбутнє настане то вони вже не будуть дітьми, так що *ругається по-амеріканскі*" (Дж.Карлін)

а крім дітей? в кого ще які варіанти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вільні гроші за можливості краще прокрутити, більше толку буде.

А якщо все ж банк, то я б дивився чиї інвестиції і який розмір (краще іноземні і тієї країни де проблем поменше, Німеччина наприклад, не Греція), а також як яка валюта інфлює і прогноз на термін депозиту (порівняти з розміром депозитної ставки).

Тіп того.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже писав, що золото це довготривалий інструмент.. грубо - спадщина внукам.

Дописувачі цього топіку не професійні "гравці", тому гратись достатньо ризиково. Для конкретики можу навести приклад років, коли люди вклались в золото і на протязі десятиліть так і не отримали рівноцінного обміну.

Дивитись на домашню країну банку - занадто поверхнево. Наприклад якщо порівнювати певні банки Франції (де загальний рейтинг знижений) з деяккими банками Німеччини, то перевага буде на стороні перших. Мало де і які операції проводить банк ніби стабільної країни? Або де він купує гроші... так і представництв банків проблемного середземноморського регіону у нас ніц.

Так само з слідкуванням за інфляцією. Зараз така стадія, що любий рух вліво-вправо може розгойдати маятник, а якщо почне хитати, то виламає ключові елементи економік.. в такому випадку за прогнозом інфляції в країні, або дефляції валюти до бабки-гадалки, або діда-повітуна.. або як варінт - Карпатські мольфарки, дуже популярні зараз :)

Короткострокові депозити, з мінімальними втратами у разі розриву договору.

Або варіант Онотоле - сіль, крупа, сірники, бочки спирту і палива закопані на городі.. дуже актуально :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надра Банк - готові працювати! :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був відкрив у 2009 депозит після кризи в кредо банку 22% з щомісячною виплатою на картку та можливістю поповнення і автопролонгацією. Але закрив - треба були гроші. Мда... Так от, якщо знайдеш подібні умови, то девальвація в довгостроковій перспективі може не заважати. Тільки зараз таких умов нема... Якщо говорити про банки - були гарні акції перед новим роком у ВАБ (25% на 1-3 міс), а зараз є у Універсала на 45 днів під 20,5% - нормальний варіант + можна відкрити спочатку вклад на 500 чи 1000 грн і на 2-й отримати +0,25%. Думаю, за 45 днів нічого не станеться, а там можна і в долари. Просто приглядатись паралельно до довготрокових програм з автопролонгацією в дол. - може щось путнє підвернеться з більш-менш %.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як я розумію, бордовці особливо в депозити не влазять, власних прикладів\вкладів ніхто не робить на даний момент.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто влазить- той мовчить. він рішення прийняв і нікому не розповідає про свої статки і доходи.

P.S. у мене декілька бордокарт і декілька бордодепозитів на відділенні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто влазить- той мовчить. він рішення прийняв і нікому не розповідає про свої статки і доходи.

Отчаянний парень, на бордовки не боїсся ходити ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В такому разі мене цікавлять умови відкриття карткового рахунку , бажано без комісії при знятті коштів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В такому разі мене цікавлять умови відкриття карткового рахунку , бажано без комісії при знятті коштів.

оця, наприклад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую, Дрім;-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка тонка ізисканна рєклама, однако :D

тут я думаю основним є той чинник, що довіра і повага до Толіка поки вище довіри до VAB взагалі :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

або на всякий випадок або дійсно готуються

http://zakon2.rada.g...s/show/z0200-12

НАКАЗ

25.01.2012 № 52

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

9 лютого 2012 р.

за № 200/2051

Про затвердження Національного положення (стандарту)

бухгалтерського обліку в державному секторі 105

«Фінансова звітність в умовах гіперінфляції»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«В конце первого - начале второго квартала 2012 года процентные ставки начнут снижение, в среднем на 2-3 п.п. В первую очередь, это касается вкладов в национальной валюте по депозитным программам на короткие сроки. В настоящий момент именно по данным предложениям зафиксированы максимальные процентные ставки, в отличие от вкладов на срок 6-12 месяцев, по которым условия менее привлекательны. Соответственно, к началу второго полугодия 2012 года вкладами с максимальной доходностью станут, как и прежде, долгосрочные депозиты с выплатой процентов в конце срока и без возможности пополнения. Падение ставок по таким программам возможно в среднем в пределах 1 п.п. уже в первом квартале этого года. Ставки по депозитам в иностранной валюте скорее останутся на прежнем уровне либо возможно снижение в пределах 1 п.п., поскольку банки, прежде всего, заинтересованы в национальной валюте» - объясняет тенденции на рынке Екатерина Чебурахина, главный эксперт по пассивным операциям ВТБ Банка .

http://www.prostobankir.com.ua/individualnyy_biznes/analitika/analiticheskiy_otchet_o_razvitii_rynka_depozitov_naseleniya_v_bankah_ukrainy_za_yanvar_2012_goda

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соответственно, к началу второго полугодия 2012 года вкладами с максимальной доходностью станут, как и прежде, долгосрочные депозиты с выплатой процентов в конце срока и без возможности пополнения

приватовська копилка на рік ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не вздумай хоть все в наших українських юанях на рік заперти!! Пройшов слушок, що наші УмІЩа готуються після євро літом задобрити виборців грошиками.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Депозит, нормальна тема. Багато зараз розмов на тему, що свої гроші при собі треба тримати і в банки не рипатись. Вовків боятись - до лісу не ходити. Просто треба підходити до вибору банки розумно. В мене депо зараз в гривні, забирати не збираюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...