Перейти до змісту

NeoN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Отже депозит, чи варто, де найкраще відкрити, які будуть поради стосовно надійності виплат банків, хто чим користується?

Опубліковано

А якщо зняти з рахунку і перевести в доляри, перечекати вибори і назад на депозит?

чи вигідніше зіграти на змінах курсу євро?

Опубліковано
даааа - я тут давєча одну постапокаліптичну книжечку прочитав ("мародер") - так це у ній валюта

сюшяй, зачєм кніжка? афріка паєдь, да ^_^

а якщо по ділу - що порадите? зрозуміло що золото завжди в ціні, але все ж - депозит, євро, бакси?

Опубліковано

Я, канєшна, філармонії не кончав, але тако, на хлопський розум, собі думаю: якщо є "гроши", то приблизно половину зберігати в доларах під невеликий відсоток і в якомусь з найбільших банків; далі гривня - на короткі терміни (3-6міс) під відсотки вище середнього і, за бажанням, євро.

Опубліковано

"діти - НЕ наше майбутнє, тому що коли майбутнє настане то вони вже не будуть дітьми, так що *ругається по-амеріканскі*" (Дж.Карлін)

а крім дітей? в кого ще які варіанти?

Опубліковано

Вільні гроші за можливості краще прокрутити, більше толку буде.

А якщо все ж банк, то я б дивився чиї інвестиції і який розмір (краще іноземні і тієї країни де проблем поменше, Німеччина наприклад, не Греція), а також як яка валюта інфлює і прогноз на термін депозиту (порівняти з розміром депозитної ставки).

Тіп того.

Опубліковано

Я вже писав, що золото це довготривалий інструмент.. грубо - спадщина внукам.

Дописувачі цього топіку не професійні "гравці", тому гратись достатньо ризиково. Для конкретики можу навести приклад років, коли люди вклались в золото і на протязі десятиліть так і не отримали рівноцінного обміну.

Дивитись на домашню країну банку - занадто поверхнево. Наприклад якщо порівнювати певні банки Франції (де загальний рейтинг знижений) з деяккими банками Німеччини, то перевага буде на стороні перших. Мало де і які операції проводить банк ніби стабільної країни? Або де він купує гроші... так і представництв банків проблемного середземноморського регіону у нас ніц.

Так само з слідкуванням за інфляцією. Зараз така стадія, що любий рух вліво-вправо може розгойдати маятник, а якщо почне хитати, то виламає ключові елементи економік.. в такому випадку за прогнозом інфляції в країні, або дефляції валюти до бабки-гадалки, або діда-повітуна.. або як варінт - Карпатські мольфарки, дуже популярні зараз :)

Короткострокові депозити, з мінімальними втратами у разі розриву договору.

Або варіант Онотоле - сіль, крупа, сірники, бочки спирту і палива закопані на городі.. дуже актуально :_07:

Опубліковано

Був відкрив у 2009 депозит після кризи в кредо банку 22% з щомісячною виплатою на картку та можливістю поповнення і автопролонгацією. Але закрив - треба були гроші. Мда... Так от, якщо знайдеш подібні умови, то девальвація в довгостроковій перспективі може не заважати. Тільки зараз таких умов нема... Якщо говорити про банки - були гарні акції перед новим роком у ВАБ (25% на 1-3 міс), а зараз є у Універсала на 45 днів під 20,5% - нормальний варіант + можна відкрити спочатку вклад на 500 чи 1000 грн і на 2-й отримати +0,25%. Думаю, за 45 днів нічого не станеться, а там можна і в долари. Просто приглядатись паралельно до довготрокових програм з автопролонгацією в дол. - може щось путнє підвернеться з більш-менш %.

Опубліковано

як я розумію, бордовці особливо в депозити не влазять, власних прикладів\вкладів ніхто не робить на даний момент.

Опубліковано

хто влазить- той мовчить. він рішення прийняв і нікому не розповідає про свої статки і доходи.

P.S. у мене декілька бордокарт і декілька бордодепозитів на відділенні.

Опубліковано

хто влазить- той мовчить. він рішення прийняв і нікому не розповідає про свої статки і доходи.

Отчаянний парень, на бордовки не боїсся ходити ;)

Опубліковано

В такому разі мене цікавлять умови відкриття карткового рахунку , бажано без комісії при знятті коштів.

Опубліковано

яка тонка ізисканна рєклама, однако :D

тут я думаю основним є той чинник, що довіра і повага до Толіка поки вище довіри до VAB взагалі :D

• Адміністратори
Опубліковано

або на всякий випадок або дійсно готуються

http://zakon2.rada.g...s/show/z0200-12

НАКАЗ

25.01.2012 № 52

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

9 лютого 2012 р.

за № 200/2051

Про затвердження Національного положення (стандарту)

бухгалтерського обліку в державному секторі 105

«Фінансова звітність в умовах гіперінфляції»

Опубліковано
«В конце первого - начале второго квартала 2012 года процентные ставки начнут снижение, в среднем на 2-3 п.п. В первую очередь, это касается вкладов в национальной валюте по депозитным программам на короткие сроки. В настоящий момент именно по данным предложениям зафиксированы максимальные процентные ставки, в отличие от вкладов на срок 6-12 месяцев, по которым условия менее привлекательны. Соответственно, к началу второго полугодия 2012 года вкладами с максимальной доходностью станут, как и прежде, долгосрочные депозиты с выплатой процентов в конце срока и без возможности пополнения. Падение ставок по таким программам возможно в среднем в пределах 1 п.п. уже в первом квартале этого года. Ставки по депозитам в иностранной валюте скорее останутся на прежнем уровне либо возможно снижение в пределах 1 п.п., поскольку банки, прежде всего, заинтересованы в национальной валюте» - объясняет тенденции на рынке Екатерина Чебурахина, главный эксперт по пассивным операциям ВТБ Банка .

http://www.prostobankir.com.ua/individualnyy_biznes/analitika/analiticheskiy_otchet_o_razvitii_rynka_depozitov_naseleniya_v_bankah_ukrainy_za_yanvar_2012_goda

Опубліковано
Соответственно, к началу второго полугодия 2012 года вкладами с максимальной доходностью станут, как и прежде, долгосрочные депозиты с выплатой процентов в конце срока и без возможности пополнения

приватовська копилка на рік ^_^

Опубліковано

не вздумай хоть все в наших українських юанях на рік заперти!! Пройшов слушок, що наші УмІЩа готуються після євро літом задобрити виборців грошиками.....

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Депозит, нормальна тема. Багато зараз розмов на тему, що свої гроші при собі треба тримати і в банки не рипатись. Вовків боятись - до лісу не ходити. Просто треба підходити до вибору банки розумно. В мене депо зараз в гривні, забирати не збираюсь.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...