Перейти до змісту

Прийму в дар баян /Сергій незрячий музикант по вул.Лесі Українки/

hita

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 72
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Модератори,аууууу!!!Шо за бєзпрєдел?

Я розумію, що тема неоднозначна, але де тут "безпредєл", для чого модерам аукати?

Люди спілкуються й нічого дивного, що думки різні...

Опубліковано
Гроші йому дають не за гарний спів. а за власне його інвалідність. І не мені Вам це пояснювати.

Згоден. Тільки я не бачу  в цьому чогось подвійного, чи надзвичайного. От якби він прикидався інвалідом...

Щодо дівчат - приклад, що він не є незрячий.

А запах, голос? Невже, щоб оцінити жінку ви керуєтесь виключно зором?

Наскільки я знаю, він ще розрізняє певні силуети та світлові плями, але я це не назву зором...

Та бідна сільська жіночка, що йому подала, і ресторан-то бачить раз в рік, а може і рідше.

Та ті жіночки попам в церквах постійно подають. Як на мене - краще вже сліпому, чим лінивому дармоїду в рясі.

складається враження, що у вас особистий інтерес до цього "музиканта"

Опубліковано
складається враження, що у вас особистий інтерес до цього "музиканта"

Ага. То мій син й я, дякуючи його талантам, можу не працювати, жити сито й в розкоші, й на форумі буковки кляцати))

Опубліковано

зі всієї полеміки мені найбільше сподобалось оць це)))

Опубліковано

-На що ви дивитесь у жінки в першу чергу.

- Насмперед на очі,куди вона дивиться,А потім вже куди захочу.

Опубліковано

зі всієї полеміки мені найбільше сподобалось оць це)))

Ага, на моїх очах він дівчину спершу лизнув, потім кусьнув, потім поторкав, куди йому завважалося за потрібне...Адже тільки так незрячі і можуть "побачити" собі людину.

-На що ви дивитесь у жінки в першу чергу.

- Насмперед на очі,куди вона дивиться,А потім вже куди захочу.

Куди вона дивиться? Так у порядної дівчини очі завжди опущені... :_02:
Опубліковано
Так у порядної дівчини очі завжди опущені...

0_о я непорядна дівчина)))

дивлюсь в очі)

хм, достаточно лі опустити очі, щоб стати порядною?

Опубліковано
Так у порядної дівчини очі завжди опущені...

0_о я непорядна дівчина)))

дивлюсь в очі)

хм, достаточно лі опустити очі, щоб стати порядною?

Очі опущені, щоб взнати, чи підходить хлопець на роль майбутнього чоловіка))
Опубліковано

Читаю тему, а згадується мультфільм про "почтальона Печкина", який став добрим, коли йому велосипед подарували.

Можливо цьому чоловіку просто хорошого баяну і невистачає?

Опубліковано

Колись в приміщенні бару "Калина" (нині відділення Ві-Ай-Бі-банку на пр.Перемоги) стояли ігрові автомати. Так ось, цей "музика" неодноразово був помічений за грою на них.

І про мобілку вірно, є й інші моменти... але тема про баян.

У мене немає ;)

Опубліковано

отак народжуються та PRться місцеві естрадні зірки :0158: варто вже в інших регіонах попіаритись з цим же оголошенням, мабуть багатьом стане цікаво щож це за баяніст в Луцьку є))))))

Опубліковано
Ага, на моїх очах він дівчину спершу лизнув, потім кусьнув, потім поторкав, куди йому завважалося за потрібне...Адже тільки так незрячі і можуть "побачити" собі людину.

Дивне, мяко кажучи, у вас уявлення про комунікативні звичаї сліпих ))

Опубліковано

xaoc, та в кожному Луцьку є свій баяніст...

Мене так і цікавить питання (певно до ТС), що ж сталося зі старим баяном? Невже хтось не витримав такої якості виконання?

Опубліковано

Якщо це то й же самий Сергій, що ходить з тростинкою і буває поміченим на Українки - Там-Там, то доля в цього парубка геть не райдужна. Він переніс ряд операцій пов"язаних з пухлинами мозку, має проблеми з зором, координацією і тд. З сім"єю непонятки, як може так і виживає....

Не потрібно так цинічно - на автоматах завісає, з дєвками ляси точить і тд....

Краще киньте ту нещасну гривню-дві-п"ять, з вас не убуде...

Опубліковано

Підтримую абсолютно!!!!!!!!!!! І може краще скинутись на вчителя вокалу для нього, а сусідам що проживають поряд з йогг робочим місцем попросити виконувати колискові у визначений час(відпочинку дитини) ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Опубліковано

Дімон, все правильно. Але можливо, усе-таки варто прислухатись до прохань проживаючих навколишніх будинків про перенесення концертів куди-інде (ну напр.на базари)? Адже справді гарного враження такий спів не викликає, крім матів у сторону виконавця.

Не тих, хто проходить мимо. А тих, під чиїми вікнами він це постійно виконує!

і до речі, постійно кидаючи, ми тільки заохочуємо його до виконання цих, грубо кажучи, пісень. Адже якби ніхто не кидав ті гроші, він би швиденько перебрався на інше місце, де йому була б виручка.

Опубліковано

ідіотські коменти!

Напиши щось розумніше, а ми тебе послухаємо. А срати в коментах, як ти зараз зробив - може кожен.
Опубліковано

"Miro" можливо є сенс пояснити доступно без образ тому горе музиканту, що він своїм родом занять створює певні незручності оточуючим. Можливо знайдеться якийсь компроміс.

PS/ Гроші я і сам йому давав але не за спів і музику, а за те, що намагається заробити, а не просто тягне руку зі словами "ДАЙ".

Опубліковано

Модератори,аууууу!!!Шо за бєзпрєдел?

Я розумію, що тема неоднозначна, але де тут "безпредєл", для чого модерам аукати?

Люди спілкуються й нічого дивного, що думки різні...

Бєзпрєдел в тому шо ви(декілька осіб) порушуєте правила розділу-це раз,некоректно ведете себе по відношенню до топікстартера,який не може бути вашим опонентом-це два, поговорити на тему що краще бути сліпим чи зрячим,то створіть тему і говоріть-це три.

Цікаво,якщо я створю тему "прийму в дар або куплю недорого,ммм,скажімо,не баян,а козу",також будете думками ділитись? :)

ЗІ:чесно кажучи так відразливо читати ваші обговорення,спартанці,блін.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...