Перейти до змісту

Святкування 7мої річниці board.lutsk.ua і його жителів 25.02.2012

kmd

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ребят, это наверное место плохое.. не будем там больше собираться. я из интереса полистал переписки за прошлые бордовки - чудили куда больше и интереснее, но до подобного разбора полетов с точки зрения моральных аспектов дело вообще не доходило. вопросы публикаций фото как-то сами собой решались. а тут прям "взаимоисключащие параграфы". с одной стороны многие хотят "вспомнить всё" (точнее, на других посмотреть и себя показать), с другой стороны внезапно стало почему-то стыдно (хотя, что это за пьянка, после которой не стыдно хоть чуть) за свои действия.

как я уже сказал выше, я бы хотел получить все снимки на которых я присутствую. если и было что - как-нить выдержу :smile3:

Це ж треба так тему роздули на рівному місці - прям аж ніби раніше ніколи не пили , не фотографувались, не було стидно на наступний день, не домовлялись за фотки - які, де і куди викладати, не... бла-бла-бла, багато чого ще не...

І весь час все вирішувалось - непотрібні затирались, інші скидувались в приват, деякі викладались на широкий загал.

А зараз мало не сваримось! Ми там були не для того! Ми там зустрілись, щоб познайомитись, гарно провести час, в кінці кінців зробити щось таке, що не дозволяєш собі в звичайному житті, але щоб навіть було за це стидно проте ти був впевнений що всі все нормально сприймуть бо ти в колі друзів, в колі бордівчан, в колі однодумців. І впевнений що жоден з НАС (читай бордовців) нікого ні перед ким не хоче підставляти. І повірте для того щоб обляпати людину багнюкою не обов"язково представляти якісь фото - є багато інших не менш дійових способів.

Вийшло багато букоффф - але почитав і нахлинуло.

• Відповідей 500
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
прям аж ніби раніше ніколи не пили , не фотографувались, не було стидно на наступний день, не домовлялись за фотки - які, де і куди викладати

О!! Золоті слова. А тепер уважно перечитай темку і подумай: хто почав, для чого і чи в фотках справа. ;)

Опубліковано

якщо вже народ проти фоток для загалу, то давайте створим запаролену тему, тільки для учасників дійства.

Опубліковано

Меня очень трудно ввести в штопор, но последних 3 страницы этой темы читал именно в таком состоянии...

в чём, собственно проблема? моё мнение таково: мероприятие открытое для всех, фоткаться нужно, фотки выкладывать тоже нужно, если человек, запечатлён на фотке, не хочет её видеть опубликованной - пишет модерам, фотку трут...

но зачем запрещать съёмки?

Опубліковано

Мені перегородки не мішали ні разу....

Пра .. Галчонок? )))))))))))))))))))))

то перегородку я стапвив на місце після твоїх протмсуваннь ))

Опубліковано

Згадаймо про смачнючий торт.

...згадала :rolleyes: взагалі тортів не їм, а той їла, значить дійсно був смачний, уммм... :0054: дякуюююю

Опубліковано

А я вот что вспомнила:

post-2946-0-68176800-1330334731_thumb.jp

Увидила это чирик и вспомнила его дальнейшую судьбу. Короткую, но яркую, ка огонь свечи...:D

Опубліковано

да, тортик заслуговуе окремоi уваги, вiн получився *такий як нада* (в моему розумiннi), мокрий i в мiру солодкий. Зачот. Я пiсля *дiжурного* шматочка, потiм *на ничку* ще два зьiв :) Свiдки можуть пiдтвердити :D

Опубліковано

тобі смішно, а мені страшно

я колись теж памьятав майже все до мiлких дрiбниць, скiльки б не випив, то перший раз, як *випали* деякi фрагменти, то менi теж страшно було :) Як не дивно, то помiтив, що в моему випадку, до неадекватних реакцiй та забудькуватостi призводить горiлка iменно *Хлiбний дар*, тому стараюсь ii не вживати взагалi :) Ну i *сосуд жизни* пiд вiнце заповнювати теж не варто :)

Опубліковано

Я взагалі досі під враженням від нашої зустрічі.

Якщо чесно.. реально не було такого .. що не сподобалось. А фотовійни.. на цьому фоні така дрібниця.., що як тільки в пості про це згадується .. переходжу до слідуючого.

Ще раз всім дякую... ВИ НАЙКРАЩІ.

Гетто шкода.. дуже рано нас покинув. :D :D :D Просто сів біля нас з Ванусом.. а ми обоє дуже хотіли швидше набрати форму необхідну для такої двіжухи. :D :D :D

laska :0153::smile-zachot: Ти умнічка.

Опубліковано

Чешуя - признанание пациента врачу-дерматологу.....

Занавес. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Спасиба...... плАчу... и кабинет плачет.) ))))))))))))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...