Перейти до змісту

Сім'я ресторанів уже не Бровіна?

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В центральному офісі МТС почув як два пацики обговорювали продаж бізнесу Бровіним дніпропетровським хлопцям.

Невже правда?

Нехотілося б щоб це погіршило рівень бровінських закладів.

Опубліковано

Теж по версії ББС: вже давно (більше місяця) не його...

І так як чула я - слово "продаж" тут є недоречним...

Опубліковано

Оце відписала в темці, а тепер думаю:

зараз прийде "добрий і справедливий" Plum та й знову до@беться скаже:

Хтось з тих, хто тут висловився, має точну і перевірену інформацію, знає "зсередини" що сталось?
)))
Опубліковано

Моє ББС казало про нових власників з Києва.

п.с. Біда ж яка, як після такого жити

Чув про це ще біля місяця назад.

Опубліковано

Моє ББС казало про нових власників з Києва.

п.с. Біда ж яка, як після такого жити

Гарант тепер тоже з Києва.

Опубліковано

Брехня то всьо. Ніхто нікому нічо не продавав. Інфа 100%. Із даставєрних істочнікав так сказать...

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Брехня то всьо. Ніхто нікому нічо не продавав. Інфа 100%. Із даставєрних істочнікав так сказать...

Інформація для роздумів "Бровін виїхав в Чехію" це перше

І "влассник в сімї змінився" це друге

Опубліковано

Інформація для роздумів "Бровін виїхав в Чехію" це перше

І "влассник в сімї змінився" це друге

Пруфлінк? Чи так "А пагаваріть?". Першу інфу готов аправєргнуть, бо вчора його бачив. Ну хіба він відзвонився як сьогодні виїзджав :)

Опубліковано

100 % нікому не продавав.Самі забрали :0057:

Я теж місяць тому краєм вуха чула ,що забрали "Карамель кафе"

Отож,хто знає пана Бровіна і візьме в нього коментар для форуму ?Хто втамує нашу цікавість ? :0053:

Опубліковано

В центральному офісі МТС почув як два пацики обговорювали продаж бізнесу Бровіним дніпропетровським хлопцям.

Невже правда?

Нехотілося б щоб це погіршило рівень бровінських закладів.

Маленьке погіршення вже я відмітила на цьому тижні . Правда,запевнили що це лише на 2 дні .

Справа була так, завжди замовляю пасту "Карбонара" і завжди вона однаково прекрасна на смак.

А перші відвідини "Фелічити" на пр. Волі в цьому році розчарували трішки.

Паста мала інший смак,соус виглядав не так як завжди. Втратила страва той смак,за який її полюбила.

На запитання "Як Вам паста ?", запитала "У Вас новий кухар ?". На що отримала ствердну відповідь і запевнення,що це на 2 дні.

Тому в плані погіршення для мене пролунав 1 дзвіночок.... :0151:

Опубліковано

Були в Фелічіті на пр.Волі на початку грудня, в день народження Олега Бровіна, замовили піцу............це було щось....жахливе! І на смак і на вигляд! Позвали офіціанта, висловили все що думаємо. Нам запропонували нову піцу, але ми відмовилися. В результаті в рахунок не включили вартість піци! :)

Опубліковано

Ги ги. То що, Голька Фреймут шпіон донецьких олігархів? )))

Забрав би вже який чорт тих данєцкіх. Все, що є в країні більш менш нормальне, вони забирають і перетворюють на данєцкє гавнєцке.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...