Перейти до змісту

33-й, травят собак

sashulya

Рекомендовані повідомлення

так, ти правий, але це всерiвно не виправдовуе методiв,причиною яких став цей топик

точно

просто люди пытаются оправдать свою трусость и жестокость

вот приеду на гражданку заведу себе кота назову его сержантом буду пиздить без конца

так и у нас получается :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 173
  • Створено
  • Остання відповідь
це всерiвно не виправдовуе методiв,причиною яких став цей топик

не сперечаюсь. Є гуманніші методи. Але вони не працюють, поки одні ЛЮДИ не поважають інших ЛЮДЕЙ. От коли ти і такі як ти почнуть поважати мене і таких як я, або хоча б почнуть дотримуватись закону і вигулювати собак лише на поводку і лише в наморднику і прибирати за ними, і коли наша влада почне поважати всіх нас і вживатиме адекватних заходів щодо бездомних собак, тоді не буде і випадків такого безсердечного ставлення до наших чотирилапих друзів, про яке розказує Сашуля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але ж вам, собаководам, головне щоб ваше чадо висралось не в вас в квартирі, а все інше вас не гребе.
, чего же не гребет, еще как гребет. просто хочется чтобы наше любимое государство отрабатывало денюжки, которые мы платим за содержание собак этому государству, но это такое....
І не потрібно так жалісливо розказувати про смерть собачки, я через це в дитинстві пройшов і не один раз, коли болонка потрапила під поїзд, а іншу собаку збила машина. Плакав дуже довго. В обох випадках я був сам винуватий, бо мої собаки безконтрольно бігали не там, де потрібно.
Это Вы, и у Вас может нервная система другая. Да и смерть у собак другая. Я в своей жизни первый раз такое увидела, и у меня, взрослого человека был шок.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це всерiвно не виправдовуе методiв,причиною яких став цей топик

не сперечаюсь. Є гуманніші методи. Але вони не працюють, поки одні ЛЮДИ не поважають інших ЛЮДЕЙ. От коли ти і такі як ти почнуть поважати мене і таких як я, або хоча б почнуть дотримуватись закону і вигулювати собак лише на поводку і лише в наморднику і прибирати за ними, і коли наша влада почне поважати всіх нас і вживатиме адекватних заходів щодо бездомних собак, тоді не буде і випадків такого безсердечного ставлення до наших чотирилапих друзів, про яке розказує Сашуля.

Вот теперь и объясни мне, человеку, который держал и любил свою собаку, который выгуливал ее согласно правилам( разве что какашки не убирала), при этом на собаку никто не жаловался и никому вреда она не принесла и которую за это отравили, как можно уважать людей, которые убили мое животное?

Получается, нафиг кого-то уважать и нафиг правила, пускай собаки и правда гуляют как хотят, для чего эти поводки-намордники, все равно от травли не спасет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это Вы, и у Вас может нервная система другая. Да и смерть у собак другая.

Ну да. Я холодний і безсердечний, при чому з самого дитинства. І шоку в мене не було, коли я, ще дитина років десяти, ніс в руках додому в мене на очах розрізану поїздом навпіл собачку. І плакав я взагалі з радості.

хочется чтобы наше любимое государство отрабатывало денюжки, которые мы платим за содержание собак

та і я б не проти, щоб держава відробляла гроші, які я плачу, як власник транспортного засобу... тільки чомусь дороги в нас чи не найгірші в Європі, а машини чи не найдорожчі. Але ж я масло з машини в тебе під під'їздом не зливаю, правда?

Те що ти платиш гроші -- не знімає з тебе відповідальності і обов'язків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та і я б не проти, щоб держава відробляла гроші, які я плачу, як власник транспортного засобу... тільки чомусь дороги в нас чи не найгірші

давайте травить чиновников!!!

будет пользы больше, и злость свою уймёте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але ж я масло з машини в тебе під під'їздом не зливаю, правда?
Ты, может, и не сливаешь, а кто-то где-то сливает, так что все машины царапать надо и шины снимать?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От ви, як собаководи, і травіть, поки не створять для вас умови, яких ви законно вимагаєте. А я, як простий житель міста, вимагаю, щоб вулицями не бігала жодна собака без поводка і намордника.

І да -- собак труїв не я, я цього не підтримую, але я цілком розумію мотиви, з якими це могло бути зроблено. І я впевнений, що в тому чи іншому вигляді це буде повторюватись, поки собаководи не звикнуть дотримуватись правил утримання і вигулювання своїх питомців, а міська влада не вирішить проблему безпритульних собак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будет пользы больше, и злость свою уймёте

Як це ми з собак перейшли на чиновників! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

причому, пургєном, щоб одразу стало зрозуміло, у кому фєкальних масс більше..)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От ви, як собаководи, і травіть, поки не створять для вас умови, яких ви законно вимагаєте. А я, як простий житель міста, вимагаю, щоб

я котовод

но мне всех животных жалко,

окромя человека

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та до чого тут чиновники, у темі про собак, же?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От ви, як собаководи, і травіть, поки не створять для вас умови, яких ви законно вимагаєте. А я, як простий житель міста, вимагаю, щоб вулицями не бігала жодна собака без поводка і намордника.

i я вимагаю, бо якщо назустрiч йде собака без поводка й намордника, а моя в поводку й наморднику, то якщо та собака кинется на мою, то в моеi шанс вижити стрiмко пiдходить до нуля. Я за 100 000 грн штрафу за вигул без намордника, тодi я вiдносно спокiйно буду вдягати намордник собацi й йти. Нюансiв Плам дуже багато, деякi з них я наприклад не вказую, наприклад те що зранку я виводжу собаку на 5 хвилин, а ввечерi пiсля першоi ночi,але то таке. Висновок простий,поки закони не будуть виконувати всi, iх не буде виконувати нiхто i так i далi будемо уподобатись тим, кого травлять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не кажу, що той, хто труїть - Д'артань'ян. (Хоча, мабуть, вважає себе таким, адже робить, на його думку, добру справу - позбавляє людей від кусаючих собак, хай навіть хатніх).

Я нікого не виправдовую. Я лише кажу, що зробив би так само, якби була причина. Якби точно знав хто - то і розбирався б з ним. А коли не знаю ?

Я не тварино-ненависник. Я люблю котів, собак, інших хом'ячків, але тих, які не чіпають мене і моїх близьких.

sashulya, ти як професіонал, я впевнений, гуляєш із твариною із намордником та на поводку. Але ті, хто так не роблять - також вважають себе профі.

А як бути нам. Тим, хто поміж тих собак намагається спокійно пройти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не кажу, що той, хто труїть - Д'артань'ян. (Хоча, мабуть, вважає себе таким, адже робить, на його думку, добру справу - позбавляє людей від кусаючих собак, хай навіть хатніх).

Я нікого не виправдовую. Я лише кажу, що зробив би так само, якби була причина. Якби точно знав хто - то і розбирався б з ним. А коли не знаю ?

Я не тварино-ненависник. Я люблю котів, собак, інших хом'ячків, але тих, які не чіпають мене і моїх близьких.

sashulya, ти як професіонал, я впевнений, гуляєш із твариною із намордником та на поводку. Але ті, хто так не роблять - також вважають себе профі.

мене кусали собаки i своi i чужi ,але виключно по моiй винi, в мене навiть в думках не було iх травити, про яку любов ти можеш говорити ? З останнiх собака на стоянцi вкусила, до того я ii гладив,а в один прекрасний день цапнула за ногу й все, мабуть памьятала всетаки що я з собакою по машину приходив. Ну вкусила та й вкусила, надалi був обережний й заздалегiть вiдганяв, i в цьому випадку я розумiю , що ця тварина живе по своiх законах i тiльки за це ii нищити не треба, була б вона хвора тодi iнша справа. Кажу ж,нюансiв дуже багато, а хтось питается розпухлого пальця лiкувати шляхом вiдрубування руки по локоть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жень, объясню свою позицию. Мне плевать на бродячих собак, плевать на безповодочников, плевать на то что они делают. Вам мешают ( или кому-то еще) - разбирайтесь с ними. Тема создана для владельцев собак, с целью предупредить их об угрозе, не более того.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одне знаю з дитинства - кожна собака потенційна загроза. "Собаці - не вір!".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо та собака кинется на мою, то в моеi шанс вижити стрiмко пiдходить до нуля.

В будь-якої дитини шансів проти твоєї собаки ще менше.

Висновок простий,поки закони не будуть виконувати всi, iх не буде виконувати ніхто

Але почати з себе ти, звісно ж, не хочеш. Чекаєш, поки це зроблять інші. Грамотний підхід...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, як тільки дитина вийде надвір, зразу на неї кинеться собака. Давайте нап'ялимо на чад бронежилети, відстріляємо усіх собак, котів, горобців (а ну ж дзьобнуть), наймемо спецназ і можна відправляти у пісочниці гратися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, як тільки дитина вийде надвір, зразу на неї кинеться собака.

Ні, але така вірогідність є. І якщо напад на собаку я вважаю допустимим ризиком, то напад на дитину - ні. Чи для вас життя чи здоров'я собаки і дитини рівнозначні? В мене чотири сина і безпеку кожного з них я ставлю вище безпеки всіх собак міста разом взятих.

А ще в мене є кіт (Блюз, шотландський висловухий) і я дуже хочу собаку, німця, але я не заведу собі собаку доти, доки не обладнаю для неї вольєр, який на 100% гарантуватиме, що собака не втече і не покалічить когось, хоча живу в приватному будинку з територією, огороженою двометровим забором.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В будь-якої дитини шансів проти твоєї собаки ще менше

за 11 рокiв життя моя собака не вкусила нiкого i гавкнула без команди рази три на людину. Тому й кажу,що вiдповiдальнiсть усвiдомлюю, тому шанси, що моя собака когось покусае не вищi чим те, що ти когось зiбьеш автомобiлем,але вони е, так само як i те, що ти (чи я) когось зiбьеш машиною

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, але така вірогідність є. І якщо напад на собаку я вважаю допустимим ризиком, то напад на дитину - ні. Чи для вас життя чи здоров'я собаки і дитини рівнозначні?

Кожна собака заслуговує на життя як і людина.

Навіть якщо на мене кидаються собаки, то я відчуваю неприязнь до конкретно тієї, а не до всіх. А труїти без розбору всіх собак - це ідіотство.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожна собака заслуговує на життя як і людина.

Навіть якщо на мене кидаються собаки, то я відчуваю неприязнь до конкретно тієї, а не до всіх. А труїти без розбору всіх собак - це ідіотство.

не зрозумiло, чого так проста й очевидна думка не всiм зрозумiла

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перечитавши майже півтори сотні постів даної теми не побачив у жодному повідомленні, щоб хтось із власників собак повідомив про те, що він прибирає на вулиці лайно за псами (своїми). У зв'язку з цим моя думка наступна - собаки в місті з такими господарями, як в Луцьку, мають право на життя виключно в межах огорожі приватних будинків. І прошу не прикриватися відмовками типу "я відвожу пса гадити в сторону". Хочете цивілізованого ставлення до своїх улюбленців - почніть із себе. А не маєте бажання - не заводьте собаку. В тих же "цивілізованих" країнах, на які часто рівняються собакофіли, за лайно собаки на газоні вони б отримали такий штраф, що одразу задумалися б про чистоту.

Може звучить агресивно, але кілька разів доводилося по дорозі на роботу "вступити". В кабінеті сидіти неможливо. Доводилося вимивати підошву під краном (а "тракторна" підошва потребує особливих старань). Після цього з'являється бажання нагодувати таблетками не тільки собак (причому всіх підряд - бо гадять також всі підряд), але й цим лайном їх господарів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перечитавши майже півтори сотні постів даної теми не побачив у жодному повідомленні, щоб хтось із власників собак повідомив про те, що він прибирає на вулиці лайно за псами (своїми). У зв'язку з цим моя думка наступна - собаки в місті з такими господарями, як в Луцьку, мають право на життя виключно в межах огорожі приватних будинків. І прошу не прикриватися відмовками типу "я відвожу пса гадити в сторону". Хочете цивілізованого ставлення до своїх улюбленців - почніть із себе. А не маєте бажання - не заводьте собаку. В тих же "цивілізованих" країнах, на які часто рівняються собакофіли, за лайно собаки на газоні вони б отримали такий штраф, що одразу задумалися б про чистоту.

Може звучить агресивно, але кілька разів доводилося по дорозі на роботу "вступити". В кабінеті сидіти неможливо. Доводилося вимивати підошву під краном (а "тракторна" підошва потребує особливих старань). Після цього з'являється бажання нагодувати таблетками не тільки собак (причому всіх підряд - бо гадять також всі підряд), але й цим лайном їх господарів.

Правильно - всех мочить!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...