Перейти до змісту

33-й, травят собак

sashulya

Рекомендовані повідомлення

От прийшла дитина додому (уявімо) і каже, що там дядя із собакою. А собака тяпнула дитину за руку/ногу, порвала одяг, налякала. В дитини стрес, шок. Я як батько вийду шукати "дядю з собакою" і не знайшовши вірного - буду мститися усім собакам, що гуляють із дядми чи тьотями чи без оних.

Толку говорити з хазяями ? Вони В ПЕРШУ ЧЕРГУ!!!! будуть захищати собаку! І нічого не зміниться. Що наб'ють собаку, скажуть а-я-я-й плахая сабака! Не делай так больше! Що?

Га?

sashulya, твої дії, якщо не дай Бог, чиясь добра, домашня собака вкусить твою дитину? Чітко дай відповідь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 173
  • Створено
  • Остання відповідь

Всі так дружно вирішили, що "народний месник" мстить за свою покусану дитину, що я аж просльозився... Я так розумію, його мотивація вже відома на 101% і не обговорюється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

буду мститися усім собакам, що гуляють із дядми чи тьотями чи без оних.

хм,

по-моему это не правильно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sashulya, твої дії, якщо не дай Бог, чиясь добра, домашня собака вкусить твою дитину? Чітко дай відповідь.
  • add.png
  • delete.png
  • 0

Во первых, действительно сначала попытаюсь нормально поговорить с хозяином, хотя-бы для того, что-бы предоставил документы о прививках собаки, в том числе от бешенства, долее в травмпункт, дальше пускай разбираются мужчины..... В любом случае хозяин получит по заслугам законным или не законным путем. Так как ребенок - это главное в жизни любого человека и тут все способы действительно хороши. И "хозяин", который без поводка выгуливает собаку должен быть наказан, но только он. При этом не должны страдать ни другие люди, ни собаки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сперва нужно завести детей. А уже в случае нападения собак на них пытаться рассуждать о правильности своих действий над "невиноватыми собаками".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя, по твоему посту я поняла, что если какой-то подросток, скажем, из не благополучной семьи украдет у ребенка телефон или побьет его, не дай Бог, стоит мстить всем подросткам и их родителям, если виновника не найдут, так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, вона дасть дитині сахарок, щоб не скиглила. І пояснить, що не треба лізти до інших дітей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, вона дасть дитині сахарок, щоб не скиглила. І пояснить, що не треба лізти до інших дітей.

Вот только можно без хамства, я по моему повода не давала. А свое зло держите при себе пожалуйста.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм, вот такая зарисовка...

Ну хорошо, разговор с хозяином, типа по ушам он получил. Через неделю собачка его нападает на другого человека. Опять разговор, опять с фингалами ходит. Но ещё через неделю попадает на собачку третий человек, потом четвёртый... На хозяине у тому времени нет живого места, а собачку... жаааалка... не сдержались, привязали за лапки к четырём согнутым берёзкам...

Или правильнее будет оставить её живой, она же ни в чём не виновата?

Я даже не знаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм, вот такая зарисовка...

Ну хорошо, разговор с хозяином, типа по ушам он получил. Через неделю собачка его нападает на другого человека. Опять разговор, опять с фингалами ходит. Но ещё через неделю попадает на собачку третий человек, потом четвёртый... На хозяине у тому времени нет живого места, а собачку... жаааалка... не сдержались, привязали за лапки к четырём согнутым берёзкам...

Или правильнее будет оставить её живой, она же ни в чём не виновата?

Я даже не знаю...

Та собака жрущая людей должна быть усыплена, тем более безповодочная. Но при чем тут другие собаки, которых выгуливают на поводках?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не поддерживаю организатора акции :)

Одно дело - травить бродячих или конкретную особь тупорылого хозяина, но массово уничтожать всех подряд - это геноцид.

Почему решили, что собаки что-то нюхают?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не поддерживаю организатора акции :)

Одно дело - травить бродячих или конкретную особь тупорылого хозяина, но массово уничтожать всех подряд - это геноцид.

Почему решили, что собаки что-то нюхают?

Так как хозяева тех домашних собак о травле знали, и большинство собак, в том числе и моя, выгуливались исключительно в намордниках, про поводки и говорить не надо. В наморднике собака может что-то только понюхать, ну.... в крайнем случае что-то лизнуть, но аж никак не сожрать 10 таблеточек изика еще и с мяском.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот только можно без хамства, я по моему повода не давала. А свое зло держите при себе пожалуйста.

Ради бога, уважаемая, вы сталкивались со случаями кусания собаками детей? Домашними собаками! У вас дети есть?

Возле моего дома злая домашняя собака покусала ребенка, которого забрала скорая. Хозяину выписали штраф 180 грн, после судового заседания. Отец ребенка не приближается к этому дому, потому что за убийство собаки его посадят(да-да, не штраф хххх грн, а именно посадят!)

У меня есть собака, восточно-европейская овчарка, которая может свалить с ног любого амбала, и еще когда она была маленькой, брат жены, который ее воспитывает, сказал мне очень хорошую фразу: "собака- она, конечно друг. но если наша собака покусает ребенка, я ее сам застрелю!"

Мой вам совет - заведите детей, а потом посмотрим, как вы заговорите про собак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ради бога, уважаемая, вы сталкивались со случаями кусания собаками детей? Домашними собаками! У вас дети есть?

Возле моего дома злая домашняя собака покусала ребенка, которого забрала скорая. Хозяину выписали штраф 180 грн, после судового заседания. Отец ребенка не приближается к этому дому, потому что за убийство собаки его посадят(да-да, не штраф хххх грн, а именно посадят!)

У меня есть собака, восточно-европейская овчарка, которая может свалить с ног любого амбала, и еще когда она была маленькой, брат жены, который ее воспитывает, сказал мне очень хорошую фразу: "собака- она, конечно друг. но если наша собака покусает ребенка, я ее сам застрелю!"

Мой вам совет - заведите детей, а потом посмотрим, как вы заговорите про собак.

Да я все понимаю, но при чем тут я к покусам детей. Я их не кусала, и мои собаки тоже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Но при чем тут другие собаки, которых выгуливают на поводках?

Давай уявимо іншу ситуацію. Твоя дитина щодня ходить в школу через двір/парк/сквер (потрібне підкреслити), де вигулюються "домашні" собаки, а також бігають бездомні. І щодня дитина приходить до тебе зі сльозами, що боїться тудою ходити, тому що там повно собак, які можуть покусати. Ти йдеш, щодня розмовляєш з власниками ВСІХ "домашніх" собак, щоб тримали своїх улюбленців на поводку, проводиш бесіду з бездомними собаками, пояснюючи що тут бігати не можна, намагаєшся якось апелювати до влади... і все це безрезультатно, собаки як бігали, так і бігають, їх власники послали тебе на..., бо то їх "доця" чи "синок", а ти чмо, а міська влада взагалі зробила вигляд, що тебе разом з твоєю проблемою не існує, а дитина однаково боїться тудою ходити, а ходити потрібно. Що ти будеш робити? Ідея проста -- тихенько розсипати трутку по маршруту, яким ходить твоя дитина. Пару днів -- і проблеми немає.

Я розумію, що це варварство і зовсім не вихід... Але які є інші варіанти, якщо в нашій державі цивілізовані варіанти не працюють?

Задавшись метою, я за день-два на одній лише вул. Єршова можу зробити фото до десятка різних собак, які тут гуляють без поводка і намордника. І це я не про бродячих собак кажу, а про цілком породистих мастифів, німців, чау-чау і інших "цивілізованих" псів. І, чесно кажучи, мене абсолютно не гріють запевнення їх власників, що вони "навіть муху не тронуть".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Возле моего дома злая домашняя собака покусала ребенка, которого забрала скорая.
У меня есть собака, восточно-европейская овчарка, которая может свалить с ног любого амбала

Вот Вы и представьте ситуацию, что после этого покуса ребенка, потерпевший начал мстить всем собакам и Ваша попала в то же число, очень приятно бы было? А насчет посадят-не посадят можно долго спорить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я розумію, що це варварство і зовсім не вихід... Але які є інші варіанти, якщо в нашій державі цивілізовані варіанти не працюють?
Думаешь, вариант травли работать будет? Ну потравили и бродячих, и домашних. Бабульки новых двориков поприкармливают, те же "пацанчики с пивком" заведут других собашек, и, не думаю, что меньше "возьми его" орать будут. В остатке те же покусанные дети, расстроенные нормальные хозяева убитых собак, непонятно за что. И все злые друг на друга, друг дружке накакали и какать будем дальше, не так ли?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фанатик — тот, кто не способен изменить своё решение и никогда не сменит тему (Уинстон Черчилль)

п.с. ой, мож то в "Цікаві фрази" потрібно було, ну да ладно)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, але пів року твоя дитина без проблем ходить в школу. А через пів року можна і повторити процедуру, якщо перший раз нікого не навчив, що потрібно думати не лише про власний комфорт і комфорт своїх улюбленців, а і прислухатись до думки оточуючих людей, які не так лояльно ставляться до собак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фанатик — тот, кто не способен изменить своё решение и никогда не сменит тему (Уинстон Черчилль)

п.с. ой, мож то в "Цікаві фрази" потрібно було, ну да ладно)))

Остроумно)))))) ток, не зацепило. Тема в зверушках размещена именно для владельцев этих самых зверушек с целью предупредить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот Вы и представьте ситуацию, что после этого покуса ребенка, потерпевший начал мстить всем собакам и Ваша попала в то же число, очень приятно бы было? А насчет посадят-не посадят можно долго спорить.

Прискорбно, что вы не умеете читать :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не розумію точки зору того хто розсипав отруту: чого він хотів добитися - щоб собак менше стало, чи щоб просто отримати задоволення від того, що пси виздихають у конвульсіях.

Ця ситуація скидається на дії якихось психованих типів, яким цікаво вбивати тварин, і на все наплювати. І хто взагалі казав що це помста за покусану дитину? Це ж, м'ягко кажучи, дибілізм, через одну собаку травити всіх (авось і та трутку з'їсть). Це все одно, що садити всіх схожих на фоторобот, через одного незнайденого злодія.

варіант2: розібратися з "обідчиком" по доброму... ага.. він якраз дуже переймається тим.. він більше переймається чи бува його песик зубчика не зламав коли кусав ту погану дівчинку... в ліпшому випадку будеш посланий десь, в гіршому теж будеш покусаний тією ж собакою. (не відноситься до дійсно адекватних власників собак, але ті в свою чергу не допустять, щоб їх підопічні когось покусали)

Якщо хазяїн не повний ідіот, то не буде закривати очі на те, що його цуцик когось покусав, хіба що у цього "хазяїна" в голові уже нічого нема. Він же має розуміти, що коли небудь в чергу "жертв" стане і він.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я дам чiтку вiдповiдь , не дай Бог таке станется, залежно вiд тяжкостi по мiрi зростання: скандал, суд, набью морду, зарубаю власника. Достатньо конкретно вiдповiв ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так кого покусали? А был ли мальчик?

п.с. Пропоную об'єднати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дибілізм, через одну собаку травити всіх

Чому це через одну? Та їх тисячі! І менше не стає. Сьогодні одна покусала, завтра інша... чи ви вважаєте, що всіх людей, покусаних в місті, покусала одна і та ж собака?

Приказка є: хто раз обпікся, той і на холодне дмухає. Кого один раз покусали, той однаково ставиться до всіх собак, які потенційно можуть покусати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...