Перейти до змісту

З днем Луцька

Grantsfer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт форумчани!

Сьогодні зранку мені на мобільний прийло привітання, у вигляді SMS підписане "Lucka meria" з текстом 'Вітаю з Днем міста Луцьк та днем незалежності! Луцький міський голова Богдан Шиба.'

Можливо хтось мені пояснить, як це Шиба знає що я у Волинській області? Оператор має право давати такі дані постороннім? До речі оператор MTC.

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
  • Адміністратори
Опубліковано

Звісно що не має.

ps: А "наше місто стає все гавнішим і гавнішим" (с) мер :)

Опубліковано

Таку послугу можна в оператора купити. Принаймні в інших операторів точно. Так що твої персональні дані нікому не даються.

Опубліковано

Імхо десь лишив телефон для контакту, коли платив в банку за щось (Приват вимагає таке), або в якийсь колл-центр дзвонив, 15-80 (080) наприклад, це більш реально.

Опубліковано

Да багато кому таке сьогодні прийшло... Вже знаю про 4 випадка і дійсно тільки на МТС поки що... Правда цікаво, звітки вони дізналися, що дані номери Луцьких абонентів? :huh:

Опубліковано

Хм, річ у тім що я не являюсь жителем Луцька, але буваю тут раз в тиждень. Скоріш за все послуга придбана за гроші, от тільки за які???)))))

Напевне позвоню до оператора!

Опубліковано

Продублюю тут свій пост звідси:

А мну прийшла смска. Відправник - Lucka meria, вітання від Б.Шиби: "Вітаю з Днем міста Луцьк та Днем Незалежності! Луцький міський голова Богдан Шиба". Цікаво, звідки телефон взнали?

Ну, по-перше, "Луцьк" в родовому відмінку (кого? чого?) пишеться "Луцька".

По-друге, все одно не голосуватиму за цього на пост мева :)

І теж МТС

Опубліковано
Можливо хтось мені пояснить, як це Шиба знає що я у Волинській області?

Шиба не знає, ОпСоС знає, на якій БС ти був за останні кілька днів.

Опубліковано
Можливо хтось мені пояснить, як це Шиба знає що я у Волинській області?

Шиба не знає, ОпСоС знає, на якій БС ти був за останні кілька днів.

Аха, 'Big Brother is watching you' :D   Розслабтесь, це всьоголиш паранойя привітання :) Ну заплатили вони кому-там за якусь неповну базу номерів, чи самі зібрали. Невже ви вірите, що ця система влада здатна цим якось вас контролювати? ;)

Опубліковано

В мене МТС передплата, і навряд чи в МТС знають, в якомі місті я живу, тільки знають, де я знаходжусь на даний момент. Моїй сім"ї також прийшли привітання, крім дитини. Скоріш за все в мерії добре попрацювали над рекламними газетами, де кожен з нас колись давав оголошення.

Опубліковано
В мене МТС передплата, і навряд чи в МТС знають, в якомі місті я живу, тільки знають, де я знаходжусь на даний момент. Моїй сім"ї також прийшли привітання, крім дитини. Скоріш за все в мерії добре попрацювали над рекламними газетами, де кожен з нас колись давав оголошення.

прикольна версія, щас поржу

Опубліковано
Скоріш за все в мерії добре попрацювали над рекламними газетами, де кожен з нас колись давав оголошення.

В такому випадку ми б тут мали телефони всіх операторів, включаючи екзотичних. 

П.С. Не вірю, що оргвідділ в мерії тиждень провів за скануванням вороху старих газет :) В них роботи від начальства і без того вистачає.

Опубліковано
Скоріш за все в мерії добре попрацювали над рекламними газетами, де кожен з нас колись давав оголошення.

В такому випадку ми б тут мали телефони всіх операторів, включаючи екзотичних. 

П.С. Не вірю, що оргвідділ в мерії тиждень провів за скануванням вороху старих газет :) В них роботи від начальства і без того вистачає.

Я паприклад ніколи не давав ні вякі газети оголошення , і живу я в даже не в луцькому районі , но близько , а вітання прийшло ,МТС , в жінки також мтс ,нічого не прийшло ;)

а може ,то контрактникам тільки приходить.

Опубліковано

Та відіслали всім, чия мобіла регалась останні 2-3 дні на луцьких базових станціях і усьо. а ви кіпіш підняли, теорія заговору :)

Опубліковано

Мер міста розсилає СМС-спам за (наші ж) гроші платників податків. Нічого розумнішого йому в голову не прийшло?

Опубліковано

мены теж прийшло.....тільки вчора ввечері повернувся зі Світязя...відповідно підключився до луцьких БС..... мабуть все таки десь номер засвітитив....типу в приват24, або центрі зайнятості

Опубліковано

Та до чого тут взагалі Шиба??? Чи ви думаєте мерї нєфіг більше чим зайнятись, тіко вишукувать номери лучан і вітати їх зі святом? Ага, звісно. Вони просто проплатили МТС і воно вже розсилає ті СМСки. Народ, хватить фігню видумувати. номер ви "засвітили" на базовій станції МТС.

Опубліковано
Та до чого тут взагалі Шиба??? Чи ви думаєте мерї нєфіг більше чим зайнятись, тіко вишукувать номери лучан і вітати їх зі святом? Ага, звісно. Вони просто проплатили МТС і воно вже розсилає ті СМСки. Народ, хватить фігню видумувати. номер ви "засвітили" на базовій станції МТС.

1. А чого тоді не всім юзерам МТСа таке прийшло? Вони ж теж світили свої номера.

2. Чому нічого не прийшло юзерам інших операторів?

Опубліковано
вистачило грошів тільки на юзерів МТС...

Краще б ті гроші на салют пустили... Але ще й не на всі МТСи прийшло... Цікаво, як тут відбір пройшов... :huh:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...