Перейти до змісту

інформація про реконструкцію Театрального майдану

natovec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зайдіть на цей сайт http://www.lutsk.ua/oper/807.html тут дуже цікава інформація про реконструкцію Театрального майдану. Ваші думки.....

P.S.Дивіться що нас чекає

IMG2581-1202551305.jpg

• Відповідей 302
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

трудно очень разобрать на такой мелкой картинке. это у них реконструированный ЦУМ, с проездом сквозь него? %)

Опубліковано

Я цю інфу вчув вчора вечері по аверсу. Шиба казав що хоть памятник Лесі не в ходить в план проекту але він залишиться.

Як намене це непогана ідея. Тай вроді симпатично виглядає головне щоб все зробили до кінця і на совість, а не як завжди....

Опубліковано
пусть былобы как есть, лиш бы добавили подземный переход

а картинка всамом деле мелкая

Ага и подземного перехода нет и зебры нет. Наверное будет канатная дорога :)

Опубліковано
пусть былобы как есть, лиш бы добавили подземный переход

а картинка всамом деле мелкая

Ага и подземного перехода нет и зебры нет. Наверное будет канатная дорога :)

До тої пори, поки це все добудують, Шиба маршрутки замінить на прокат дельтапланів, правда, станції прокату винесуть за місто. :)

Опубліковано

Здається мені що ця прекрасна задумка тільки для того щоб спеціальна проектна фырма вковбасила пару сот тисяч мериканських папірців, в центрі зробили хіросіму, а потім, з часом, все закатають тонким шаром хренового асфальта. ІМХО

Опубліковано
Здається мені що ця прекрасна задумка тільки для того щоб спеціальна проектна фырма вковбасила пару сот тисяч мериканських папірців, в центрі зробили хіросіму, а потім, з часом, все закатають тонким шаром хренового асфальта. ІМХО

Підтримую, це може бути просто зпудрення очей народу!

Опубліковано
Визначено переможця конкурсу на будівництво підземних пішохідних переходів,
щось на картинці я не бачу де має бути перехід.

і що ялини в центрі зріжуть? особисто я проти!..

і де подівся фонтан? його просто знесуть чи шо? тупо. будували, будували, побудували!..

памятника немає в проекті - це погано, але те що він залишеться добре, та й хто захоче мати мороку його кудись переносити))

і куди, під яку будівлю автомобілі на картинці заїжджають, картинка явно не допрацювана..

навіть стовпи полінились архітектори намалювати... їх я ж надіюсь не будуть зносити, тролейбуси ж мають їздити :wacko:)

гм, щось ця тема викликала в мене забагато запитань...

Опубліковано
Визначено переможця конкурсу на будівництво підземних пішохідних переходів, торгівельного комплексу, підземної парковки автотранспорту та реконструкції Театрального майдану.

Що що а памятника кудись заберуть, там ж буде такий котлаван щоб це все туди помістилося а машинки заїжать під драм театр(напевно) йогож реконструюють.

Там ще якщо придивитися то автомобілі щей під ЦУМ заїзджають!

А от з стовбами дійсно цікаво неже вони через центр їздити небудуть??:0026: якшо так то кудою їх пустять???

Опубліковано

А если получше присмотреться - то переход на картинке таки есть :)

centre.jpg

А на огромной чистой площадке посередине можно будет построить фонтанчик поинтереснее. Я бы предложил что-то похожее на Замок, окружённый водой. Даже с горками. Что-то типа детского мини-аквапарка :0026:

И вообще мне проект очень даже понравился, особенно идея отгородить дорогу от площади деревьями. Театр-мост и торговый центр-мост - оригинально :0073: И от дождя будет где спрятаться ;)

Опубліковано

Народ, ну я уже не могу просто! А вас не удивляет, что не прорисованы канализационные люки, урны и низко пролетающие воробьи? :0026:

Опубліковано

ІМХО - надстройки над дорогами зайві. та й розташування переходів - надто далеко! (або десь промахнувся архітектор).

а музично/світловий фонтан - посеред площі - привів би в місто безліч туристів.

Опубліковано
та й розташування переходів - надто далеко!

Yfvfyf-yfvfyf!

Что в переводе с эльфийского означает "Намана-намана!" :)

Может, это только первый этап реконструкции, а потом между переходами на площади (возле дороги) построят нечто грандиозное... Вот сразу и подготавливают свободное место, чтобы после снова не рыться в земле :0026:

И на счёт надстроек над дорогой - вполне разумное использование торговой площади (например, в Киеве в той части вокзала, что идёт над путями и по сути является мостом, отлично размещаются и зал ожидания, и киоски). Да и оригинальности добавляет. А вдруг у нас когда-нибудь из-за этих мини-туннелей проведут гонки Формулы-1? ;)

Опубліковано
Світлофорів нема!!!!

Людей нема!!!!!!!Може вірус який?"Я-легенда" по луцьки :smile3:

А якщо серйозно,то мені подобається.Це ж ескіз-проект.Оскільки сквер через дорогу від ЦУМа застроять,то я б зробив би на майдані сквер і фонтани.І намети ніхто б не ставив би.

Опубліковано

imho, это кто-то в симсити заигрался. ну или это скриншот такого отдаленного будущего, что, боюсь, не доживем.. про темпы луцкого городского строительства все в курсе, так что идея насчет станции проката дельтапланов не кажется такой уж фантастической на фоне проекта реконструкции

Опубліковано
Світлофорів нема!!!!
а навіщо вони? планується же ж підземний перехід, в такому випадку наявність світлофорів біля ЦУМу не потрібна.

а тепер залишилось взнати в якому столітті планується це будівництво розпочати і закінчити... а ще важливіше коли це насправді станеться....

Опубліковано

Якщо це фото дійсно з проекту який переміг, то так воно і має бути! Але на добудівництво ЦУМа і драмтеатру + підземку піде років 5, а може і 10 (я вже тоді буду напевно дірєктор ;) ), з врахуванням поки почнуть щося робити. А ще його треба одобрити у всіх інстранціях, у громади... відчувається утопія...

Але загалом проект нравицця, якщо вийде, то молодці!

P.S. а фонтану на театральному майдані не буде, так як Шиба сказав що він не гармонує з пам"ятником Л.Українки.

Опубліковано
ну да, фонтаны - это пережиток прошлого.

надо закатать все в бетон - вот это будет современно

:)

І що саме цікаве, не чув ні одного відгуку лучанина, який сказав би щось проти фонтану, всі руками і ногами "за!", а от меру не гармонує ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...