Перейти до змісту

Silva

Учасники
  • Постів

    504
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

10 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

8 939 переглядів профілю
  1. Мінуси то якось не серйозно... Треба ввести закон шоб провайдери здавали всіх, хто дивиться щось інше, крім українських ЗМІ і їм зразу шити державну зраду) А хто щей публікує Шарія то зразу розстріл.
  2. Доречі, знаєш як називається нетрадиційна медецина яка пройшла тести, і показала себе ефективнішою за плацебо? - медецина
  3. Давай уточним, що ти маєш наувазі під словом раніше? який період. Бо якшо наприклад мільярд років то так, не було людства не було пробем) Рак? Цитата з вікі Снід?) Не було, але були чума холера, оспа, тіф, лепра і ще баго чого, що людство перемогло за допомогою таких ненависних антибіотиків, розвитку медецини як науки. Не шаманів І гуру "нетрадиційної медецини" а зусиллями багатьох лікарів, вчених. Чи може ти забув як туберкульоз ще недавно був невиліковним? а зараз 70% населння алергіки? можливо і так, але звідкі ти цю цифру взяв? просто цікаво знову ж таки, в тебе напевно я статистика скількі відсотків алергіків було "раніше"? ахах) до чього тут алкоголізм і наркоманія?))) Про гіпертонію язву і т.д. думаю також знайдеш на вікі коли її було відкрито. При тому варто памятти, що хвороби зявлялись значно раніше, коли їх віриквали, особливо сотны років тому. Обіцяюсь смі а не вчені в більності. Ну ок, представники "нетрадиційної медецини" вже це питання вирішили я так розумію?
  4. ога ога) Те що людство не знало про ту чи іншу хворобу не означає що її не було) І все пояснювалось "бабка яйчем наколдувала", "зглазили" і т.д.
  5. на головній бачу WordPress. Тому подумав що на піддоменах ви також його юзаєте)
  6. @Plum А чому саме на WP вирішили робили цей проект? А в сторону react native не дивились? Як на мене штука дійсьно крута і варта уваги
  7. Я тут колись рекомендував Кустуру Ярослава Івановича, забираю свох слова назад. Якщо раніше був дуже хороший стоматолог, то зараз як підмінили. Робить все аби пошвидше, відношення до клієнта ніби йому щось винні, ціни взагалі неадекватні. Не пішов би більш до нього навіть за безкоштовно.
  8. Щоб бути обєктивним, скажу що в плані послуг притензій нема: швидкість, ціна і фітчі типу поповнення через вебмані, sms-інформування - це все радує. Але майстри деколи печалать так
  9. Дякую, але я вже сам відкрутив і поставив нормально. Ну там з одної сторони великий палець пролазив тому наврядчи людина яка прикручувала не замітила, там за пару метрів видно неозброєнним оком. Напевно як поставили то було влом знов розкручувати 3 лишні шутупи.
  10. @Westnet Як ви оціните таку роботу ваших спеців? Може для них це норма і в них вдома так є, але я рахую що якщо я щось відкрутив, то я мушу це поставити як воно було до мене. А було воно нормально а не отак. Причому десь 2 роки назад, коли підключав інет батькам, робили зауваження тій самій людині, що чіпати чужий ноутбук без дозволу і "оцінювати який він точнкий" не комільфо, і сідати в робочій одежі на ліжко, де люди сплять також не дуже гарно.
  11. Waffle watching: William: Woah! Waffle watching was wonderful! We will watch waffles whenever we want! Warren: Woohoo! We win! Wally: What was waffle watching? William: Well, waffle watching was when we went Wales where we went waffle works which was where waffles were wrapped, where Wario was. Waluigi was waffle watching with Wario. We watched wholesome waffles; we wondered why waffles were wrapped, when watchmen went where we were woefully. We wagered watchmen were watching waffles with we. Warren: We were watching waffles with wonderment! Waffles were whisked with waffle whiskers. Wyverns watched waffles with whales. Wally: Wow, what was warbled was wonderful! Waffle watching was wanted. We will waffle watch whenever we will, weekly.
  12. В Костури ціни вище середніх, але він якраз спеціалізується на нарощуванню та реставрації. Я би його порекомендував)
  13. Хто що може сказати про клініку Василюка? Так останні роки ходжу до Костури Ярослава Івановича, всім задоволений, але він зуби не рве, а мені якраз потрібно від 2-х зубів мудрості позбутись)
  14. ух ти, а ти я бачу вмієш агрументовно відповідати) аж гордість бере за таких громадян)
  15. ну всі що випущені після 1992 точно російські і таких більшість) та і ті шо в совку були зроблені то також треба утилізувати миж з совком боремся) памятникі леніну повалені, вулиці скоро будуть перейменовані символіка вроді заборонена (чи ще ні поправте якщо не правий, не слідкую за цим). тому какбе тазікі всі треба спалити, 90% багатопверхівок розвалити. І обовязково треба розвалити Рівненську АЕС, це ж вроді перша АЕС в совку була, це вроді символ совка набаго більший чим памятникі) давайте бути послідовними)
×
×
  • Створити...