Отправлено 07 травня 2012 - 16:27
ЩО мішає міняти погляди і стиль життя ДО армії???? Чи Сила волі настіко слабка шо тре стимул?? Тоді пан сержант, який буде волати Вам ПІДЙОМ!!! щоранку - саме то, для дисципліни і тренувань тої самої сили волі
http://dominus.in.ua
|
Поддержали: 3 пользователи:
|
, ,
|
|
Поддержали: 1 пользователь:
|
|
Отправлено 08 травня 2012 - 08:14
Яка держава, така і армія... В тій армії, що є на сьогодні нічого робити, нажаль. Протягом останніх 2 років в мене відслужили 4 знайомих і всі як один говорять, що це марно втрачені 9 місяців.
|
Поддержали: 6 пользователи:
|
, , , , ,
|
Отправлено 08 травня 2012 - 11:32
И так
Плюсы и минусы службы в армии на сегодняшний день:
Плюс - дальнейшая работа в тех службах, где по закону обязанны отслужить...
Некоторые минусы указаны выше...
Отчёт пошел...
|
|
|
|
|
|
Отправлено 08 травня 2012 - 15:37
В армії важливо що ти за людина, якщо людина - г*но, то служити їй буде м'яко кажучи не дуже добре. Ну і звичайно грає роль частина і підрозділ куди попадеш служить.
|
Поддержали: 4 пользователи:
|
, , ,
|
Отправлено 08 травня 2012 - 16:56
|
|
|
Отправлено 08 травня 2012 - 20:45
Гетто (08 травня 2012 - 16:36) писал:
Ты для начала предмет разговора изучи, а потом уже вешай ярлыки, лабуда это или нет.
Умники, млять.
ТЫ на своей шкуре испытай что-то, а потом уже рассказывай как оно - хорошо или нет.
|
|
|
|
|
|
Отправлено 08 травня 2012 - 22:08
Для прикладу - поки я вернувся з армії, деякі мої друзі вже мали якийсь бізнес, роботу, для мене це "-", мені довелось це все починати з "0", типу 2 втрачених роки, з "+"-дехто навпаки впав на дно (алкоголь, тюрма), а я типу набрався дечого, чого на гражданці не навчать і за гроші.
Частково підтримую західні тенденції-спочатку кар`єра, а пот ім вже діти і т.п. Вважаю що можна було б і в нас щось аналогічне зробити-сам вибираєш коли тобі йти служити, але не пізніше ... років.
Хоча розумію що в нас не та країна.
tel. 063 201 70 83
icq - 482293745
|
|
|
|
Поддержали: 2 пользователи:
|
,
|
Отправлено 09 травня 2012 - 14:25
а те, що зараз, недалеко відійшло від зони. діди лупашать солдатів, генералам солдати дачі будують. раніше в армії борзоту і бидло обламували і робили людьми, а зараз борзота і бидло робить таке саме з нормальних пацанів. коротше, це не для мене. дасть Бог, відкошу.
а шоб підтягнуть фізуху-запишусь в спортзал. зараз можу на турніку разів 10-12 підтягнутись, сумніваюсь шо кожен, хто відслужив стільки підтягнеться. на домашніх харчах хоть шось накачаєш в залі, а не просреш рік впусту.
|
|
|
Отправлено 09 травня 2012 - 15:42
Та і про будівницто дач то тоже троха перебор, нє ну їх мабуть і строять троха, але не поголовно у всіх частях, і в кількості куда меншій чим в 90-х і навіть при союзі.
Ну якщо вже так не хочеться забори білити, то шо заважає попроситись в війська ОСШР чи в десант, якщо ж звісно здоровя дозволяє, там зараз підготовка нормальна, і автомат таскати конкретно набридне.
п.с. цікава штука те як погано зараз служити розказують ті хто там не був
п.п.с. армія це не курорт і легко там бути не може.
Сообщение отредактировал Lisovic: 09 травня 2012 - 15:44
|
|
,
|
Отправлено 09 травня 2012 - 16:12
Lisovic (09 травня 2012 - 15:42) писал:
Та і про будівницто дач то тоже троха перебор, нє ну їх мабуть і строять троха, але не поголовно у всіх частях, і в кількості куда меншій чим в 90-х і навіть при союзі.
Ну якщо вже так не хочеться забори білити, то шо заважає попроситись в війська ОСШР чи в десант, якщо ж звісно здоровя дозволяє, там зараз підготовка нормальна, і автомат таскати конкретно набридне.
п.с. цікава штука те як погано зараз служити розказують ті хто там не був
п.п.с. армія це не курорт і легко там бути не може.
неправий ти.друг рік назад повернувся.сказав що цей період свого життя згадувати більше ніколи не буде.дідівщина Є і нікуди вона не ділась. (можливо не у всіх частинах, але я кажу те що знаю).і прапори там й@@нуті, і офіцери роблять шо хочуть.був би настрій я б розписав як зимою в - 20 рано вранці (читай вночі) всіх виганяли в сорочках на плац чистити сніг.або як сіній хтосьтам приходить в частину вночі, і якщо вас не попередили шо він до вас прямує, ставить всіх струнко і починає люто-бешено пи#@дити.
хоча я впевнений що так не всюди, і автору теми щиро бажаю або вдало поморозитись, або якшо не вийде, то хоч попасти до нормальних вояк.
|
|
|
Отправлено 09 травня 2012 - 16:34
Такий ідіотизм і на гражданці всплош і рядом, просто багато хто привик до нього і не помічає.
п.с. я тоже можу багато старшилок про армію, розказати (і про плац і про зарядку в -10 з голим торсом на їбун-горі (хто служив в Дівічках, той знає про що я), і про марш-броски на полігон з обладнанням), але звіняйте, я ще раз повторю, що армія це не курорт, там не може бути легко як фізично так і психологічно.
|
|
|
Отправлено 09 травня 2012 - 17:04
та і я розумію що то не школа, і там сурово.але це все одно дуже далеко (в гіршу сторону звісно) від того як би мало бути.
Отправлено 09 травня 2012 - 17:14
Отправлено 09 травня 2012 - 18:24
в армії же служать і вчать здорові, психологчно сформовані люди.я все розумію, можна і втулити, і покричати, і поматюкатись на молодих.але не так *жорстко*.Це все залежить від конкретно взятої частини, і конкретно взятої людини.те що ми говорим не можна віднести до всієї укріїнської армії.
Отправлено 09 травня 2012 - 21:52
армия как клоунада..вот я открыто смеюсь над вояками, потому что они не военные... чувствуете разницу?
Отправлено 09 травня 2012 - 22:21
Цитата
в армії же служать і вчать здорові, психологчно сформовані люди.я все розумію, можна і втулити, і покричати, і поматюкатись на молодих.але не так *жорстко*.Це все залежить від конкретно взятої частини, і конкретно взятої людини.те що ми говорим не можна віднести до всієї укріїнської армії.
то було таке шо того одногрупника наручниками приковували до батареї і пи...или.... не із за того шо мол там носки йому не поправ.. а просто так ... бо він йому не подобався...
ходили до комендантши то вона всьо розводила руками.....
міліцію визивати безсмислу бо вона була куплена...от вам лихі 90-ті..
тай зараз я думаю таке тоже десь є...
це я на рахунок ідіотизму.... який присуцтвує в армії і якій плутають з дідівщиною
Сообщение отредактировал HelloBoy: 09 травня 2012 - 22:23
Отправлено 09 травня 2012 - 22:45
Гетто (09 травня 2012 - 21:52) писал:
армия как клоунада..вот я открыто смеюсь над вояками, потому что они не военные... чувствуете разницу?
|
Поддержали: 5 пользователи:
|
, , , ,
|
Отправлено 09 травня 2012 - 22:46
Цитата
то було таке шо того одногрупника наручниками приковували до батареї і пи...или.... не із за того шо мол там носки йому не поправ.. а просто так ... бо він йому не подобався...
ходили до комендантши то вона всьо розводила руками.....
міліцію визивати безсмислу бо вона була куплена...от вам лихі 90-ті..
тай зараз я думаю таке тоже десь є...
це я на рахунок ідіотизму.... який присуцтвує в армії і якій плутають з дідівщиною
Крім купи помилок,тут ще купа нісенітниць.Можливо і дійсно так було.Але....
Якщо і доведеться служити,то все залежить від самого себе.Якщо по життю "хитро роблений",думаєш,як би краще тобі,в одне рило-то буде дуже важко.Там таких не люблять і вираховують на раз-два.А якщо,ставиш пріоритети колективу вище своїх амбіцій,при тому,що потрібно трошки потерпіти,тоді і все з часом стане ГУТ.Як себе поставиш,так і буде.
ЗЮ. Як колись одна мудра людина мені сказала:"Рік працюєш на авторитет,10-ть років авторитет працює на тебе..."
ЗЗЮ.Нічого страшного там немає."Армия нынче не та"
|
Поддержали: 3 пользователи:
|
, ,
|
Отправлено 14 травня 2012 - 06:50
Отправлено 14 травня 2012 - 12:29
|
|
,
|
Отправлено 15 травня 2012 - 09:50
А наша держава йде по принципу такому: "хто не годувати свою армію, буде змушений годувати чужу".
А служити можна, коли вже саме відчуття, що ти солдат - це престиж, форма, всі двиляться на тебе "мужик", і в тебе рейтинг в своїх очах росте, так складно і так далі, але це того варте.
Де навчать не тільки красити паркани - це теж треба, але навчать виживати в умовах війни (мало лі куди життя закине), навчать жити в колективі де таких яки ти не один десяток людей, навчать бути самостійним і так далі, начать самостійно приймати рішення. Де цікаво, а не де просто аби відбути, де на тебе дивляться як на "скатіну".
А зарашня армія яка? Нема її і з такою політикою не буде ніколи!
І престиж зараз такий в арміїі: "якщо пішов армію, або вже тепле місце є в силових структурах, або небуло грошей відмазатись, або "світить тюрьма"...
PS: Я не служив в армії, і не жалію, тому що нема кому служити, і нема відчуття коли стояв би наприклад в караулі, що я охороняю дійсно свою Батьківщину, за якої сила та вплив на світ. А не те, що я просто стою, і думаю нафіга я тут стою, кому та країна нада, вже і так продано все що можна продати, так що охороняти?
|
Поддержали: 4 пользователи:
|
, , ,
|
Отправлено 15 травня 2012 - 09:56
|
|
,
|
Количество пользователей, читающих эту тему: 1