MANJAK11 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 15:58 Поділитися #26 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 15:58 Ну вось і закрий рот! А не починає тут: "якби я...", ти б тоді мовчав би "в тряпочку", бо соромно було б зізнатись, що дай тебе такого "вумника" таким чином життя навчило бути як кажуть весь час "на стрьомі".А я ділюсь своїм гірким досвідом, з тими хто це ще не відчував на власні шкурі.Моливо оте моє "тре" трішки не по християнському, але мене воно задавільняє! P.S. Після такогопоневолі стаєш параноїком і некомфортно почуваєшся у будь-якому супермаркеті.Ти тут рота не затикай, якби зi мною таке сталось то менi б дiйсно було соромно про таке писати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ukrainec Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 16:01 Поділитися #27 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 16:01 якби зi мною таке сталось то менi б дiйсно було соромно про таке писати. Знову тут ваше "якби"Мені не соромно, бо не злодій! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 16:18 Поділитися #28 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 16:18 якби зi мною таке сталось то менi б дiйсно було соромно про таке писати.Мені не соромно, бо не злодій!Тільки ж Салют тут не при чому... щоб писатиНу обікрали, так їм і тра!Охоронець, як людина, винен в такій ситуації.Була колись перед святом з малим в супермаркеті. Набрала цілий візок всякого добра (на велику суму). Так як катались по магазину довго, то якусь машинку (ціна прибл. 5 грн) дала відразу малюку в руки, щоб не плакав. Коли розраховувалась, все з возика виклала, про машинку в руках дитини забула (товар складала з стрічки відразу в пакет).Охоронець теж наробив репету, що я вкрала іграшку.Правда до нього швидко дійшли мої пояснення, що якщо я взяла товару на прибл.1000грн і заплатила за нього, то красти мені щось на 5грн немає сенсу. Просто забула - людський фактор. Розрахувалась - конфлікт був вичерпаним. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 16:26 Поділитися #29 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 16:26 Эх... были когда то времена, когда в супермаркетах ещё не было камер наблюдения.. я тогда работал в таком... жизнь - малина А після getto просто змушені були запровадити відеоспостереження.Тема була про те, що злодії в ночі обікрали супермаркет, а все "з'їхало" на взаємовідносини покупець/споживач - супермаркет та/чи його персонал. Це обговорення і близько не стояло до теми топіка. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VeryFate Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 16:49 Поділитися #30 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 16:49 Блін, правду пишуть.....розкажу.....на Андрія я больной да під лекарствамі натягнув скляну гусятницю на гумі. Жаба задавила 71 грн за кусок скла платить, а з другої сторони "тяговая вещ" на кухню малій. Пришлось заплатить. Не варуйте пацани в свято, гріх - доказано горьким опитом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Liberta Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 17:02 Поділитися #31 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 17:02 Не варуйте пацани в свято, гріх - доказано горьким опитом.оффтоп, звичайно, але: колись довелось брати участь в розсідуванні нещасного випадку в Камінь-Каширському р-ні. Батько з сином вночі пішли красти ліс і 19-річного сина насмерть привалило сосниною. Під час опитування, складання акту і т.д. ані від жодної людини я не почула такого, що зазвичай говориться у випадку наглої смерті: "як шкода, який молодий...", а лише таке: "ну от, хто ж іде красти ліс в таку негоду, тож потрібно в ніч ясну, місячну" і ще: "то їх Бог покарав, що на Покрову пішли"так і ти: в свято гріх, Бог покарає, а не в свято... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 17:03 Поділитися #32 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 17:03 якби зi мною таке сталось то менi б дiйсно було соромно про таке писати.Знову тут ваше "якби"Мені не соромно, бо не злодій!А мені соромно за таких ,,українців,. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 18:08 Поділитися #33 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 18:08 Дістали! Паузніть тему, будь ласка!... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 18:08 Поділитися #34 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 18:08 Надалі прошу обходити теми взаємного непорозуміння учасників форуму. Для прикладу: писати "Ти - дурак" не можна, краще написати "У даному випадку твоя поведінка була..."А ще краще - на "Ви" у таких випадках. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.