Перейти до змісту

Обікрали магазин Салют на ДПЗ

whois

Рекомендовані повідомлення

Ну вось і закрий рот! А не починає тут: "якби я...", ти б тоді мовчав би "в тряпочку", бо соромно було б зізнатись, що дай тебе такого "вумника" таким чином життя навчило бути як кажуть весь час "на стрьомі".

А я ділюсь своїм гірким досвідом, з тими хто це ще не відчував на власні шкурі.

Моливо оте моє "тре" трішки не по християнському, але мене воно задавільняє!

P.S. Після такогопоневолі стаєш параноїком і некомфортно почуваєшся у будь-якому супермаркеті.

Ти тут рота не затикай, якби зi мною таке сталось то менi б дiйсно було соромно про таке писати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби зi мною таке сталось то менi б дiйсно було соромно про таке писати.

Знову тут ваше "якби"

Мені не соромно, бо не злодій!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки ж Салют тут не при чому... щоб писати

Ну обікрали, так їм і тра!

Охоронець, як людина, винен в такій ситуації.

Була колись перед святом з малим в супермаркеті. Набрала цілий візок всякого добра (на велику суму). Так як катались по магазину довго, то якусь машинку (ціна прибл. 5 грн) дала відразу малюку в руки, щоб не плакав. Коли розраховувалась, все з возика виклала, про машинку в руках дитини забула (товар складала з стрічки відразу в пакет).

Охоронець теж наробив репету, що я вкрала іграшку.

Правда до нього швидко дійшли мої пояснення, що якщо я взяла товару на прибл.1000грн і заплатила за нього, то красти мені щось на 5грн немає сенсу. Просто забула - людський фактор. Розрахувалась - конфлікт був вичерпаним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Эх... были когда то времена, когда в супермаркетах ещё не было камер наблюдения.. я тогда работал в таком... жизнь - малина :)

А після getto просто змушені були запровадити відеоспостереження.

Тема була про те, що злодії в ночі обікрали супермаркет, а все "з'їхало" на взаємовідносини покупець/споживач - супермаркет та/чи його персонал.

Це обговорення і близько не стояло до теми топіка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, правду пишуть.....розкажу.....на Андрія я больной да під лекарствамі натягнув скляну гусятницю на гумі. Жаба задавила 71 грн за кусок скла платить, а з другої сторони "тяговая вещ" на кухню малій. Пришлось заплатить.

Не варуйте пацани в свято, гріх - доказано горьким опитом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не варуйте пацани в свято, гріх - доказано горьким опитом.

оффтоп, звичайно, але: колись довелось брати участь в розсідуванні нещасного випадку в Камінь-Каширському р-ні. Батько з сином вночі пішли красти ліс і 19-річного сина насмерть привалило сосниною. Під час опитування, складання акту і т.д. ані від жодної людини я не почула такого, що зазвичай говориться у випадку наглої смерті: "як шкода, який молодий...", а лише таке: "ну от, хто ж іде красти ліс в таку негоду, тож потрібно в ніч ясну, місячну" і ще: "то їх Бог покарав, що на Покрову пішли"

так і ти: в свято гріх, Бог покарає, а не в свято...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знову тут ваше "якби"

А мені соромно за таких ,,українців,.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дістали! Паузніть тему, будь ласка!...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надалі прошу обходити теми взаємного непорозуміння учасників форуму. Для прикладу: писати "Ти - дурак" не можна, краще написати "У даному випадку твоя поведінка була..."

А ще краще - на "Ви" у таких випадках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...