Перейти до змісту

Ревізор рекомендує

Diss

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 238
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Я ж не язвив, а щиро вибачився!

Чувак, не заганяйся...прежде чем что либо ляпнуть на этом форуме, изучи общую концепцию и атмосферу даного форума.Ибо будешь по жизни в минусах...Ты не поверишь, но когда то у меня был статус павэрюзера и минус 87..... с табличкой "Мутный хрен"..

Так что Ревизор рекомендує.... :0151:

Опубліковано
Я ж не язвив, а щиро вибачився!

Чувак, не заганяйся...прежде чем что либо ляпнуть на этом форуме, изучи общую концепцию и атмосферу даного форума.Ибо будешь по жизни в минусах...Ты не поверишь, но когда то у меня был статус павэрюзера и минус 87..... с табличкой "Мутный хрен"..

Так что Ревизор рекомендує.... :0151:

Спасибо большое.
Опубліковано

Таня, історія печальна, але якщо Фреймут написала би в титрах, що "всьо панарошку", то ти думаєш, цієї історії не було би?

Опубліковано

Як би там не було, ця програма відкриває очі на те, що нам "пропіхають" навіть дорогі ресторани.

Так що виходить що ресторани наші від столовок тільки відрізняються інтер'єром, ціною, та подачою їжі і все.

І нема там нічого свіжого, та поживного. Стараються купити подешевше втюхати дорожче, і сумніваюсь що те що спорчене викидається на смітник.

Опубліковано

Ну уж извините, одно дело развести на кухне срачь, как в свинюшнике, и другое дело придираться к тому, что после обжарки несколько сотен отбивных, сковородка почему то (?????!!!!) жирная.И белые медицинские перчатки почему то (?????!!!!!) запачкались.Короче, программу в топку,пусть домохозяйки коротают свободное время на пару с той Фреймут... :0152::0156::0155:

Опубліковано

Андрій, оцінювання за стандартними параметрами усіх закладів важливе для якогось професійного рейтингування: присвоєння зірочок, звань і т.д. Погодьтесь, що "відпрацювання" закладів за певним алгоритмом перетворило б рейтингову програму у скучнєйше видовище :) Це шоу, ми й чекаємо від неї несподіванок: що вона утне цього разу- полізе під ліжко, зазирне під комірець Пламу, перевірить чи витрав дупу кухар і чи мив після цього руки, застрибне на люстру подивитись як давно стирався з неї пил..і т.д.

Толік, абсолютно згоден.

Якби ця програма була у вигляді зірочок і тестів, це було би цікаво обмеженому колу споживачів.

"Знак якості", але не з Грубичем, а з Фреймут. А так - екшн. Народ таке любить )

Опубліковано

Дааа, утета і вкурвила пані Фреймут наших бОрдовських мужчин. Вкотре переконуюсь, що сильна, незалежна жінка, яка не ставить заглавну мету свого життя «удачно витті замуш» страшно підхарює чоловіків. А, не знайшовши вдалих аргументів, і переходять на лічьності(швидше за все термін «стерво» придумали особи сильної статі).

А якщо по суті теми: підтримую все, що ревізор рекомендує і не рекомендує.

Базилік – великий респект їм і хвала. Чудова атмосфера, інтер’єр, екстер’єр, обслуговування, санвузол - як кімната відпочинку і т.д. і т.п. А головне за помірну ціну( не здивуюсь, якщо після набиття клієнтів, вони її підкинуть) дозволили нашому люду спробувати, можливо перший раз в житті, оте омріяне тірамісу, пана коту, суші і т.д. і т.п., хай навіть виготовлені не з італійських-японських інгредієнтів і дещо відступивши від рецептури. Дякую, шо дали мені понять, шо ПРОФІТРОЛІ, млін – то те саме наше заварне пірожино, якого я терпіть не можу.

Щодо Корони Вітовта: хтось тут сказав: «ні разу в житті не був, а після виходу передачі й не буде». А тому не був, що за цей єдиний раз треба вивалити пів зарплати, щоб не сидіти впроголодь і «приємно провести вечір». Калорії недоперещитали – «за что боролись, на то и напоролись», як кажуть в народі.

А от об’єктивність і адекватність ведучої є досить відносною штукою (залежить відносно чого і кого брати). Якщо взяти масштаб Луцька, ну то да, звичайно, сім’я ресторанів Гранд Персона внє конкуренції (якої в нас, до речі, і не існує). А тому й деруть непомірно високі ціни, і тому й приходиться нам, споживачам за фразою «йдем на каву» йти тупо на каву і пускати слюні. Хто в курсі, той знає, що закордоном (та навіть в сусідній Польщі) за ціною нашої кави навалять величезну порцію, яку реально нереально з’їсти самому (і жаба не душить залишити те, що не доїв). Гадимо Крим за відсутність сервісу, бо в Турції дешевше і ситніше. А те, що під носом і не бачимо. «Кожна жаба своє болото хвалить». А тут якась єта по ньому (цитую): «сракою їздить». Об’єктивна Фреймут вже хоча б тому, що має з чим порівняти. А якби була б адекватна – не був би успішним проект. Не дарма кажуть: «Журналістика - третя гілка влади» (а ше й в юбці).

Ага, і на рахунок замороженого м’яса – в Швеції це взагалі не вважається продуктом харчування – викидають, в них взагалі бОрються за те, щоб не переводили харчі, бо Африка голодує.

Нічого особистого до Гранд Персони. Сама перетравлюю лише їхню піццу з –поміж усіх луцьких псевдо-італійських піцц «с кал баскою і маянезом». Поважаю їх за те, що вони одними з перших розбавили наші пивнухи естетичними, культурними закладами. Але чому тут ніхто не згадав, що в тій самій Фелічіті після першого візиту «Ревізора» різко підвищили ціни (співпало?). Не знаю як ви, а я не люблю, коли з мене роблять дурня=на мені роблять бізнес. Ну чому в Італії власники затишних ресторанчиків не є депутатами і не їздять на Мазератті, а дозволять собі спокійнесенько власноруч мити посуд та виносити відвідувачам замовлення?? Може хоч Фреймут зможе розворушити нашу напрацьовану системо-схему. І якщо вже за два дні до її приїзду наводять шмон, то комусь не по барабану її думка.

Опубліковано

Дааа, утета і вкурвила пані Фреймут наших бОрдовських мужчин. ~~~ І якщо вже за два дні до її приїзду наводять шмон, то комусь не по барабану її думка.

367ue0.jpg

Народ, вас тут до сих пір не відпустило? 0_о

Опубліковано

Дааа, утета і вкурвила пані Фреймут наших бОрдовських мужчин. Вкотре переконуюсь, що сильна, незалежна жінка, яка не ставить заглавну мету свого життя «удачно витті замуш» страшно підхарює чоловіків.

Вести якісь галімі шоу - це успєх? Колишній чоловік - головний режисер каналу - це не удачно вийті замуж? І дитина від якогось британця...

Я б її охарактеризував так - невихована, нагла, тупа і ще й у неї логорея (для тих, хто не знає, це словесний понос при запорі думок), Крім того їй бракує професійності, як і об'єктивності. А проект успішний, як і усі інші шоу, які у нас крутять, тому що це клони американських і британських шоу 5-30-річної давнини, які опробувані вже на закордонних любителях зомбоящика, і було б дивно якби в нас їх не захавали...

Опубліковано

То чому ж ви так проти, щоб і рівень наших закладів (не без її участі) сягнув рівня "американських-британських 5-30-річної давнини"??

Black: "Колишній чоловік - головний режисер каналу - це не удачно вийті замуж?" Ну, знову ви борсаєтесь в чужій білизні. Ай-яй-яй! (Чоловіки гірше баб). Відповім: ні, не удачно, раз колишній. Удачно - це удачно потакати чоловікові, варити борщі, виховувати діточок, транжирити чоловікову зарплату і кожен день промовляти: "Як скажеш любий.."

Опубліковано

Ага, і на рахунок замороженого м’яса – в Швеції це взагалі не вважається продуктом харчування – викидають, в них взагалі бОрються за те, щоб не переводили харчі, бо Африка голодує.

Не хіла така боротьба, викидають бо Африка голодує... хай відпавляють те м'ясо в Африку, бо голодному люду там до дупи, що там вважає Швеція і думки Флеймут що-до мороженого м'яса.

.

Опубліковано

дозволили нашому люду спробувати, можливо перший раз в житті, оте омріяне тірамісу

Ну тірамісу далеко не вони перші в Луцьку стали пропонувати, та й ще далеко не найкраще :)

Ну то імхо

Опубліковано

Ну, знову ви борсаєтесь в чужій білизні. Ай-яй-яй! (Чоловіки гірше баб). Відповім: ні, не удачно, раз колишній. Удачно - це удачно потакати чоловікові, варити борщі, виховувати діточок, транжирити чоловікову зарплату і кожен день промовляти: "Як скажеш любий.."

Я не копирсаюсь у чужій білизні, я заперечую написане вами. Вона просто використовує чоловіків, от і все. Спочатку була офіціанткою в Лондоні, потім її пристроїли в BBC, потім "друг із Великої Британії відрекомендував мене Данилі Яневському, і мені запропонували попрацювати у міжнародному відділі. Згодом я зрозуміла, що робота журналіста-міжнародника - це не моє. Проте там я знайшла свого чоловіка - Олександра Ракоїда, головного режисера 5-го каналу." і т.д. То про яку незалежність можна говорити??? Почитайте коментарі, що думають про неї:

http://antirevizortv.livejournal.com/2060.html

http://antirevizortv.livejournal.com/3863.html

Для кожного своє "удачно", варити борщі коханому і виховувати діточок вона могла б і у своєму рідному провінційному містечку...

Опубліковано

Для чого переходити на особистість ведучої?

Показала те, що б вам ніхто і ніколи не показав.

Програма непогана, не слідкую, але випуски з міст, де часто буваю переглянув.

Фелічита позиціонує себе як ресторан, причому не самий дешевий, страви він іноземного шефа і тд.

Було б дуже доречно використовувати свіже, а не заморожене м'ясо.

Десерти хтось привозить щодня, то чому м'ясо не можуть?

Арама Мнацаканова особисто не знаю і страв його не коштував, але беручи до уваги його колосальний досвід у сфері харчування, до його порад варто би прислухатись.

Слизька підлога в Базиліку це дійсно проблема.

Порада змінити підлогу є нормальною.

Якщо одразу не вистачило клепки то хай тепер подумають, усунути можна всі недоліки - було б бажання.

Опубліковано

Піца в Фелічіті смачна, але як каже мій знайомий "через неї можна газету читати", там в ній 20 грам м'яса і це не співставно з її нинішньою вартістю. В Італії я не був, тому щось стверджувати я не буду, можливо так і має бути, але як на мене замало.

В Базиліку слизька підлога, згоден, але ведуча підслизнулась там спеціально, це дуууже помітно на відео. А от Чікен хат то була галіма показуха...

На особистості перейшли оскільки тут Олюнчік почала співати їй дифірамби...

Опубліковано

Помітили в "Карамелі" сметанний продукт "Сметанка" в холодильнику? Занадто економічно як для такого рівня закладу.

Опубліковано

Ой-йОй Шо тО сІ коїться. Побий мнене грім та блискавка. Ото і є гнів ОБОГІВ ОБОРДИ. дА ХОЧ мінус тридцять. То у вас розмір чоловічого достоїнства вимірюється балами репутації віртульного профілю. А мені то єсть якось очєнь сільно пОбоку. Заігралісь ви, гаспада А от пити каву за двадцять рублів із виглядом повного Іа - то є нормуль???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...