Гетто Опубліковано 25 Березня, 2013 в 09:07 #178 Опубліковано 25 Березня, 2013 в 09:07 Я ж не язвив, а щиро вибачився! Чувак, не заганяйся...прежде чем что либо ляпнуть на этом форуме, изучи общую концепцию и атмосферу даного форума.Ибо будешь по жизни в минусах...Ты не поверишь, но когда то у меня был статус павэрюзера и минус 87..... с табличкой "Мутный хрен".. Так что Ревизор рекомендує....
bublik007 Опубліковано 25 Березня, 2013 в 09:15 #179 Опубліковано 25 Березня, 2013 в 09:15 Я ж не язвив, а щиро вибачився! Чувак, не заганяйся...прежде чем что либо ляпнуть на этом форуме, изучи общую концепцию и атмосферу даного форума.Ибо будешь по жизни в минусах...Ты не поверишь, но когда то у меня был статус павэрюзера и минус 87..... с табличкой "Мутный хрен".. Так что Ревизор рекомендує.... Спасибо большое.
Tolik_lt Опубліковано 25 Березня, 2013 в 09:19 #180 Опубліковано 25 Березня, 2013 в 09:19 Таня, історія печальна, але якщо Фреймут написала би в титрах, що "всьо панарошку", то ти думаєш, цієї історії не було би?
MACCEN Опубліковано 25 Березня, 2013 в 09:30 #181 Опубліковано 25 Березня, 2013 в 09:30 Як би там не було, ця програма відкриває очі на те, що нам "пропіхають" навіть дорогі ресторани.Так що виходить що ресторани наші від столовок тільки відрізняються інтер'єром, ціною, та подачою їжі і все.І нема там нічого свіжого, та поживного. Стараються купити подешевше втюхати дорожче, і сумніваюсь що те що спорчене викидається на смітник.
Гетто Опубліковано 25 Березня, 2013 в 10:27 #183 Опубліковано 25 Березня, 2013 в 10:27 Ну уж извините, одно дело развести на кухне срачь, как в свинюшнике, и другое дело придираться к тому, что после обжарки несколько сотен отбивных, сковородка почему то (?????!!!!) жирная.И белые медицинские перчатки почему то (?????!!!!!) запачкались.Короче, программу в топку,пусть домохозяйки коротают свободное время на пару с той Фреймут...
AK88 Опубліковано 25 Березня, 2013 в 15:04 #184 Опубліковано 25 Березня, 2013 в 15:04 Андрій, оцінювання за стандартними параметрами усіх закладів важливе для якогось професійного рейтингування: присвоєння зірочок, звань і т.д. Погодьтесь, що "відпрацювання" закладів за певним алгоритмом перетворило б рейтингову програму у скучнєйше видовище Це шоу, ми й чекаємо від неї несподіванок: що вона утне цього разу- полізе під ліжко, зазирне під комірець Пламу, перевірить чи витрав дупу кухар і чи мив після цього руки, застрибне на люстру подивитись як давно стирався з неї пил..і т.д. Толік, абсолютно згоден. Якби ця програма була у вигляді зірочок і тестів, це було би цікаво обмеженому колу споживачів. "Знак якості", але не з Грубичем, а з Фреймут. А так - екшн. Народ таке любить )
olun4ik Опубліковано 27 Березня, 2013 в 21:40 #185 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 21:40 Дааа, утета і вкурвила пані Фреймут наших бОрдовських мужчин. Вкотре переконуюсь, що сильна, незалежна жінка, яка не ставить заглавну мету свого життя «удачно витті замуш» страшно підхарює чоловіків. А, не знайшовши вдалих аргументів, і переходять на лічьності(швидше за все термін «стерво» придумали особи сильної статі). А якщо по суті теми: підтримую все, що ревізор рекомендує і не рекомендує. Базилік – великий респект їм і хвала. Чудова атмосфера, інтер’єр, екстер’єр, обслуговування, санвузол - як кімната відпочинку і т.д. і т.п. А головне за помірну ціну( не здивуюсь, якщо після набиття клієнтів, вони її підкинуть) дозволили нашому люду спробувати, можливо перший раз в житті, оте омріяне тірамісу, пана коту, суші і т.д. і т.п., хай навіть виготовлені не з італійських-японських інгредієнтів і дещо відступивши від рецептури. Дякую, шо дали мені понять, шо ПРОФІТРОЛІ, млін – то те саме наше заварне пірожино, якого я терпіть не можу. Щодо Корони Вітовта: хтось тут сказав: «ні разу в житті не був, а після виходу передачі й не буде». А тому не був, що за цей єдиний раз треба вивалити пів зарплати, щоб не сидіти впроголодь і «приємно провести вечір». Калорії недоперещитали – «за что боролись, на то и напоролись», як кажуть в народі. А от об’єктивність і адекватність ведучої є досить відносною штукою (залежить відносно чого і кого брати). Якщо взяти масштаб Луцька, ну то да, звичайно, сім’я ресторанів Гранд Персона внє конкуренції (якої в нас, до речі, і не існує). А тому й деруть непомірно високі ціни, і тому й приходиться нам, споживачам за фразою «йдем на каву» йти тупо на каву і пускати слюні. Хто в курсі, той знає, що закордоном (та навіть в сусідній Польщі) за ціною нашої кави навалять величезну порцію, яку реально нереально з’їсти самому (і жаба не душить залишити те, що не доїв). Гадимо Крим за відсутність сервісу, бо в Турції дешевше і ситніше. А те, що під носом і не бачимо. «Кожна жаба своє болото хвалить». А тут якась єта по ньому (цитую): «сракою їздить». Об’єктивна Фреймут вже хоча б тому, що має з чим порівняти. А якби була б адекватна – не був би успішним проект. Не дарма кажуть: «Журналістика - третя гілка влади» (а ше й в юбці). Ага, і на рахунок замороженого м’яса – в Швеції це взагалі не вважається продуктом харчування – викидають, в них взагалі бОрються за те, щоб не переводили харчі, бо Африка голодує. Нічого особистого до Гранд Персони. Сама перетравлюю лише їхню піццу з –поміж усіх луцьких псевдо-італійських піцц «с кал баскою і маянезом». Поважаю їх за те, що вони одними з перших розбавили наші пивнухи естетичними, культурними закладами. Але чому тут ніхто не згадав, що в тій самій Фелічіті після першого візиту «Ревізора» різко підвищили ціни (співпало?). Не знаю як ви, а я не люблю, коли з мене роблять дурня=на мені роблять бізнес. Ну чому в Італії власники затишних ресторанчиків не є депутатами і не їздять на Мазератті, а дозволять собі спокійнесенько власноруч мити посуд та виносити відвідувачам замовлення?? Може хоч Фреймут зможе розворушити нашу напрацьовану системо-схему. І якщо вже за два дні до її приїзду наводять шмон, то комусь не по барабану її думка.
Tolik_lt Опубліковано 27 Березня, 2013 в 21:53 #186 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 21:53 у нас в гостях ще одна сильнанезалежнажінка? ілі б***дь,хто ета?
olun4ik Опубліковано 27 Березня, 2013 в 22:01 #187 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 22:01 Ой, пожалували, власною персоною, розступіться-розступіться.
Ko3bMa Опубліковано 27 Березня, 2013 в 22:32 #188 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 22:32 Дааа, утета і вкурвила пані Фреймут наших бОрдовських мужчин. ~~~ І якщо вже за два дні до її приїзду наводять шмон, то комусь не по барабану її думка. Народ, вас тут до сих пір не відпустило? 0_о
Black Опубліковано 27 Березня, 2013 в 23:03 #189 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 23:03 Дааа, утета і вкурвила пані Фреймут наших бОрдовських мужчин. Вкотре переконуюсь, що сильна, незалежна жінка, яка не ставить заглавну мету свого життя «удачно витті замуш» страшно підхарює чоловіків. Вести якісь галімі шоу - це успєх? Колишній чоловік - головний режисер каналу - це не удачно вийті замуж? І дитина від якогось британця...Я б її охарактеризував так - невихована, нагла, тупа і ще й у неї логорея (для тих, хто не знає, це словесний понос при запорі думок), Крім того їй бракує професійності, як і об'єктивності. А проект успішний, як і усі інші шоу, які у нас крутять, тому що це клони американських і британських шоу 5-30-річної давнини, які опробувані вже на закордонних любителях зомбоящика, і було б дивно якби в нас їх не захавали...
olun4ik Опубліковано 27 Березня, 2013 в 23:50 #190 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 23:50 То чому ж ви так проти, щоб і рівень наших закладів (не без її участі) сягнув рівня "американських-британських 5-30-річної давнини"??Black: "Колишній чоловік - головний режисер каналу - це не удачно вийті замуж?" Ну, знову ви борсаєтесь в чужій білизні. Ай-яй-яй! (Чоловіки гірше баб). Відповім: ні, не удачно, раз колишній. Удачно - це удачно потакати чоловікові, варити борщі, виховувати діточок, транжирити чоловікову зарплату і кожен день промовляти: "Як скажеш любий.."
Dream Опубліковано 28 Березня, 2013 в 04:36 #191 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 04:36 olun4ik - це співпадіння чи винуватиця власною персоною? )))
VaLeRa Опубліковано 28 Березня, 2013 в 06:15 #192 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 06:15 Ага, і на рахунок замороженого м’яса – в Швеції це взагалі не вважається продуктом харчування – викидають, в них взагалі бОрються за те, щоб не переводили харчі, бо Африка голодує.Не хіла така боротьба, викидають бо Африка голодує... хай відпавляють те м'ясо в Африку, бо голодному люду там до дупи, що там вважає Швеція і думки Флеймут що-до мороженого м'яса..
vampirich Опубліковано 28 Березня, 2013 в 06:37 #193 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 06:37 дозволили нашому люду спробувати, можливо перший раз в житті, оте омріяне тірамісу Ну тірамісу далеко не вони перші в Луцьку стали пропонувати, та й ще далеко не найкраще Ну то імхо
Black Опубліковано 28 Березня, 2013 в 07:34 #194 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 07:34 Ну, знову ви борсаєтесь в чужій білизні. Ай-яй-яй! (Чоловіки гірше баб). Відповім: ні, не удачно, раз колишній. Удачно - це удачно потакати чоловікові, варити борщі, виховувати діточок, транжирити чоловікову зарплату і кожен день промовляти: "Як скажеш любий.." Я не копирсаюсь у чужій білизні, я заперечую написане вами. Вона просто використовує чоловіків, от і все. Спочатку була офіціанткою в Лондоні, потім її пристроїли в BBC, потім "друг із Великої Британії відрекомендував мене Данилі Яневському, і мені запропонували попрацювати у міжнародному відділі. Згодом я зрозуміла, що робота журналіста-міжнародника - це не моє. Проте там я знайшла свого чоловіка - Олександра Ракоїда, головного режисера 5-го каналу." і т.д. То про яку незалежність можна говорити??? Почитайте коментарі, що думають про неї:http://antirevizortv.livejournal.com/2060.htmlhttp://antirevizortv.livejournal.com/3863.htmlДля кожного своє "удачно", варити борщі коханому і виховувати діточок вона могла б і у своєму рідному провінційному містечку...
fog Опубліковано 28 Березня, 2013 в 07:50 #195 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 07:50 Для чого переходити на особистість ведучої?Показала те, що б вам ніхто і ніколи не показав.Програма непогана, не слідкую, але випуски з міст, де часто буваю переглянув.Фелічита позиціонує себе як ресторан, причому не самий дешевий, страви він іноземного шефа і тд.Було б дуже доречно використовувати свіже, а не заморожене м'ясо.Десерти хтось привозить щодня, то чому м'ясо не можуть?Арама Мнацаканова особисто не знаю і страв його не коштував, але беручи до уваги його колосальний досвід у сфері харчування, до його порад варто би прислухатись.Слизька підлога в Базиліку це дійсно проблема.Порада змінити підлогу є нормальною.Якщо одразу не вистачило клепки то хай тепер подумають, усунути можна всі недоліки - було б бажання.
Black Опубліковано 28 Березня, 2013 в 08:09 #196 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 08:09 Піца в Фелічіті смачна, але як каже мій знайомий "через неї можна газету читати", там в ній 20 грам м'яса і це не співставно з її нинішньою вартістю. В Італії я не був, тому щось стверджувати я не буду, можливо так і має бути, але як на мене замало.В Базиліку слизька підлога, згоден, але ведуча підслизнулась там спеціально, це дуууже помітно на відео. А от Чікен хат то була галіма показуха...На особистості перейшли оскільки тут Олюнчік почала співати їй дифірамби...
tihiy Опубліковано 28 Березня, 2013 в 08:58 #197 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 08:58 Помітили в "Карамелі" сметанний продукт "Сметанка" в холодильнику? Занадто економічно як для такого рівня закладу.
olun4ik Опубліковано 28 Березня, 2013 в 09:15 #198 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 09:15 Ой-йОй Шо тО сІ коїться. Побий мнене грім та блискавка. Ото і є гнів ОБОГІВ ОБОРДИ. дА ХОЧ мінус тридцять. То у вас розмір чоловічого достоїнства вимірюється балами репутації віртульного профілю. А мені то єсть якось очєнь сільно пОбоку. Заігралісь ви, гаспада А от пити каву за двадцять рублів із виглядом повного Іа - то є нормуль???
Tolik_lt Опубліковано 28 Березня, 2013 в 09:20 #199 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 09:20 Колеги, вам це чудо не напомина Осінь пару літ тому?
Fantom Опубліковано 28 Березня, 2013 в 09:46 #200 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 09:46 А чого це вас так напрягає ? хай собі має власну думку, чьо ви накинулись ?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.