Перейти до змісту

Ревізор рекомендує

Diss

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 238
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Передача на мою думку цікава і корисна, як було вже сказано вище можливо трохи стимулює ті заклади до якіснішого сервісу.

Але передачу майже недивлюся і то через Ольгу, вона мене там дуже бісить.

Раніше коли я її вперше побачив в передачі "Підйом" було цікавою, невимушеною досить простою дівчиною. А зараз бісить і все.

Опубліковано

Ага, Фелічіта так "стимульнулась", що полінились закупити свіжого м'яса за крок до золотої таблички...

Опубліковано

Ага, Фелічіта так "стимульнулась", що полінились закупити свіжого м'яса за крок до золотої таблички...

они не захотели "руку сбивать" из-за кусочка позолоченного пластика

В крутой кабак заходит мужик и говорит бармену:

- Мне 100 грамм водки.

Бармен наливает, подает. Мужик достает из кармана мензурку и удостоверение:

- Контрольная закупка. 75 грамм! Штраф $50.

Следующий вечер. Те же лица. Мужик снова измеряет мензуркой и снимает полтинник штрафа.

Потом спрашивает бармена:

- Слушай, ты же меня узнал, почему все равно недолил?

- Да мне проще тебе полтинник отдать, чем руку сбивать из-за таких мудаков..

Опубліковано

Їм це непотрібно було робити, бо в них воно є й так. Просто комусь не захотілось поступатись своїми правилами та принципами. Заморожують там вкрай рідко і при нагальній потребі, зрештою було видно, що морозилка практично порожня та й м'ясо заморожене пару днів тому. Просто замовлень на страви у які входить м'ясо не є так багато і смикатись за 1 кг м'яса кожного дня нема змісту. Мені здається, що краще використовувати свіже морожене м'ясо, ніж м'ясо котре було свіже кілька днів тому. Чому в "Базиліку" Фреймут на це не звернула увагу, цікаво з чого там роблять суші? До того ж там було більше мінусів ніж у "Фелічіті", чому не звернула увагу на смітник котрий стоїть біля тістоміса в якому роблять тісто? Буваю часто на тих кухнях в різних закладах та бачу, що там робиться, який рівень чистоти ітд та бачив набагато трагічніші морозилки (щось на зразок "Файна окрайна"), тому вважаю, що могла б спокійно дати ту табличку першій "Фелічіті" і не вдавати з себе велику знавчиню кулінарії та ресторанного бізнесу. Така собі вибіркова відзнака, хочу дам, хочу не дам...

Опубліковано

Какой контраст между нашей страной и за бугром, Оля в другой стране не вы.....ся когда ей говорят тут снимать нельзя и через барные стойки не перелазит, там бы ее быстро бы в полицию забрали. У нас все по другому начиная от ментов заканчивая кухней заведений. А вообще полезно знать что и как на кухне, я вообще был в шоке от заведения Окраина или как его там, я даж не знаю где оно, но на кухне это просто пипец извините, для меня эта кухня общепита просто шок, надо закрывать нафиг такое заведение вместе с роялдачей.

Опубліковано

я оце все читала, і вирішила теж висловитись...Взагалі весь той ревізор побудований тільки на думці пані Олі Фреймут, і відповідно прислухатись до її думки не зовсім правильно...всі говорять про холодильники наших закладів...а в свої холодильники дома ви давно заглядали? невже ви не розумієте, що в закладі громадського харчування не може бути ідеальної чистоти, просто фізично не може бути. Ви навіть не замислились, чому в Чікен Хат не було відвідувачів, і як так може бути така ідеальна чистота, навіть мийки насухо витерті!!! В багатьох господинь заглянь на кухню і побачиш пил на витяжці і м'ясо з рибою в одній морозильній камері! тут нема нічого страшного!А Базилік...так неправдиво вони вітали ревізора, такі вже раді були бачити, і так смішно шукали тарганів....вимкнули світло на 5 секунд, і хотіли щоб вони повилазили.Всі лають Файну Окрайну, я там була,не раз, і там мені дуже подобається, дуже все смачно! Я ще не чула щоб там когось отруїли. Просто ревізору не оплатили ось і все. А пригадайте минулорічну програму, коли перевіряли Корону Вітовта! Як можна було обхаяти такий чудовий заклад з бульш як десятирічною історією!? До Фелічіти причепилась як банний лист з тим замороженим м'ясом... вся ця програма об'єктивністю навіть і не пахне...це шоу для тих закладів, які хочуть знищити конкурентів, себе похвалити, а інших облити брудом.

Опубліковано

Просто ревізору не оплатили ось і все.

ага... Гранд Персона оплатила за Карамельку, але не оплатила Фелічіту. А тепер порівняйте важливість для компанії Карамельки (локальний заклад місцевого значення) і Фелічіти (мережа піцерій в Луцьку, Шацьку, Буковелі і Львові). Думаю, логічніше було б зробити навпаки і "попустити" на всю Україну місцеве кафе, а не велику мережу піцерій.

Є "інсайдерська" інформація, що Карамель хоче відмовитись від рекомендації Ревізора в знак солідарності з Фелічітою, адже в Карамелі теж заморожують м'ясо. Принаймні, така можливість розглядається.

Крім того, в сюжеті, який показали офіційно, вирізано досить важливі моменти. По-перше, Фреймут дзвонила трьом чи чотирьом модним шеф-кухарям і питала, чи можна так заморожувати м'ясо. Негативну відповідь дав лише один, але саме цю відповідь в сюжеті показали і саме до неї прислухалась Фреймут. Окрім того, їй було продемонстровано документи, які засвідчують, що м'ясо було придбано за день до візиту ревізора, а отже воно було свіже. Цього теж глядачам не показали.

Мене завжди дратувала ця передача і останні події навколо неї лише підкріплюють моє негативне ставлення. Зовсім не дарма їм наваляли у Франику.

Опубліковано

Є "інсайдерська" інформація, що Карамель хоче відмовитись від рекомендації Ревізора в знак солідарності з Фелічітою, адже в Карамелі теж заморожують м'ясо. Принаймні, така можливість розглядається.

було б непогано, а ще, щоб про це Фреймут дізналась, а то присвоїла собі "казнить нельзя помиловать" і де хоче ставить знак, цариця, блін.

Опубліковано

щоб про це Фреймут дізналась

думаю, якщо на це підуть, то зроблять це офіційно, з повідомленнями як мінімум на Facebook сторінках Ревізора, Карамельки і Гранд Персони :)

Опубліковано

Вважаю, що з таким рівнем обслуговування і відношенням до клієнта як в ГП та табличка їм накуй не потрібна і ні нащо не впливає.

Опубліковано

Всі лають Файну Окрайну, я там була,не раз, і там мені дуже подобається, дуже все смачно! Я ще не чула щоб там когось отруїли. Просто ревізору не оплатили ось і все.

Як би смачно там не було, невже після побаченого на їхній кухні, особливо тих недоїдків в холодильнику, того бруду по всій кухні, комусь захочеться там поїсти??? Перед очима відразу спливе та "чудова" картина. Навіть якщо Файна Окрайна не проплатила, то всю ту антисанітарію їй явно не підкинули і не домалювали. Згідна, Фреймут дратує, передачу монтують так, як їм вигідно, але цей проект є корисним. Просто треба правильно робити висновки з побаченого, і у кожного вони свої. Особисто для мене важливий сам процес( огляд приміщення, кухні), а не результат ( отримали відзнаку чи ні).

Опубліковано

Думаю, що Фелічіті тим куском замороженого мняса реклямку зробили краще, ніж просто вручивши б їм ту відзнаку

п.с. передачу не дивився )))

Опубліковано

Я взагалі не зрозумів чого в передачу не ввійшов сюжет, в якому закладу дали золоту табличку... це брєд... шото там не чисто і геть не правильно. А рівень обслуговування в Фелічиті мені подобається з табличкою, чи без....

Про заклад "Базилік" теж в мене наприклад купа непорозумінь. Не буду казати про обслуговування та кухню - я там не був. Але те, що був таракан десь там, вони признали - бо відвідувач не платив за страви. Дитина руку зламала. Підковзнувшись на плитці впала як Флеймут, так і адміністратор програми.... і все це не вплинуло на рішення...

Опубліковано

Як на мене - Фреймут просто якісний теле-тролль з непомірним ЧСВ. Підтвердженням цьому є ця гілка :)

Типу "інтелігентний Дурнєв".
Опубліковано

ви як то слішком лічно сприймаєте пані Фреймут. в тєлєвізорі ж даже не сама Оля Фреймут, а пєрсонаж, роль. Неплохо зіграна, якщо так многих заводить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...