yumerpro Опубліковано 19 Березня, 2013 в 08:39 #126 Опубліковано 19 Березня, 2013 в 08:39 на сайті нового каналу можна переглянути без проблем.
searcher Опубліковано 19 Березня, 2013 в 08:57 #127 Опубліковано 19 Березня, 2013 в 08:57 Повна версія випуску
Boromir Опубліковано 19 Березня, 2013 в 09:40 #128 Опубліковано 19 Березня, 2013 в 09:40 Передача на мою думку цікава і корисна, як було вже сказано вище можливо трохи стимулює ті заклади до якіснішого сервісу.Але передачу майже недивлюся і то через Ольгу, вона мене там дуже бісить.Раніше коли я її вперше побачив в передачі "Підйом" було цікавою, невимушеною досить простою дівчиною. А зараз бісить і все.
laska Опубліковано 19 Березня, 2013 в 09:51 #129 Опубліковано 19 Березня, 2013 в 09:51 Ага, Фелічіта так "стимульнулась", що полінились закупити свіжого м'яса за крок до золотої таблички...
Zevs_Isver Опубліковано 19 Березня, 2013 в 10:16 #130 Опубліковано 19 Березня, 2013 в 10:16 Ага, Фелічіта так "стимульнулась", що полінились закупити свіжого м'яса за крок до золотої таблички...они не захотели "руку сбивать" из-за кусочка позолоченного пластикаВ крутой кабак заходит мужик и говорит бармену:- Мне 100 грамм водки.Бармен наливает, подает. Мужик достает из кармана мензурку и удостоверение:- Контрольная закупка. 75 грамм! Штраф $50.Следующий вечер. Те же лица. Мужик снова измеряет мензуркой и снимает полтинник штрафа.Потом спрашивает бармена:- Слушай, ты же меня узнал, почему все равно недолил?- Да мне проще тебе полтинник отдать, чем руку сбивать из-за таких мудаков..
searcher Опубліковано 19 Березня, 2013 в 10:27 #131 Опубліковано 19 Березня, 2013 в 10:27 Ага, Фелічіта так "стимульнулась", що полінились закупити свіжого м'яса за крок до золотої таблички...Їм це непотрібно було робити, бо в них воно є й так. Просто комусь не захотілось поступатись своїми правилами та принципами. Заморожують там вкрай рідко і при нагальній потребі, зрештою було видно, що морозилка практично порожня та й м'ясо заморожене пару днів тому. Просто замовлень на страви у які входить м'ясо не є так багато і смикатись за 1 кг м'яса кожного дня нема змісту. Мені здається, що краще використовувати свіже морожене м'ясо, ніж м'ясо котре було свіже кілька днів тому. Чому в "Базиліку" Фреймут на це не звернула увагу, цікаво з чого там роблять суші? До того ж там було більше мінусів ніж у "Фелічіті", чому не звернула увагу на смітник котрий стоїть біля тістоміса в якому роблять тісто? Буваю часто на тих кухнях в різних закладах та бачу, що там робиться, який рівень чистоти ітд та бачив набагато трагічніші морозилки (щось на зразок "Файна окрайна"), тому вважаю, що могла б спокійно дати ту табличку першій "Фелічіті" і не вдавати з себе велику знавчиню кулінарії та ресторанного бізнесу. Така собі вибіркова відзнака, хочу дам, хочу не дам...
dimmon Опубліковано 19 Березня, 2013 в 10:28 #132 Опубліковано 19 Березня, 2013 в 10:28 Какой контраст между нашей страной и за бугром, Оля в другой стране не вы.....ся когда ей говорят тут снимать нельзя и через барные стойки не перелазит, там бы ее быстро бы в полицию забрали. У нас все по другому начиная от ментов заканчивая кухней заведений. А вообще полезно знать что и как на кухне, я вообще был в шоке от заведения Окраина или как его там, я даж не знаю где оно, но на кухне это просто пипец извините, для меня эта кухня общепита просто шок, надо закрывать нафиг такое заведение вместе с роялдачей.
Jack Опубліковано 19 Березня, 2013 в 11:37 #133 Опубліковано 19 Березня, 2013 в 11:37 Вадім то напевно пані Ревізор хотіла до тебе проявити свою симпатію
Plum Опубліковано 19 Березня, 2013 в 11:55 #134 Опубліковано 19 Березня, 2013 в 11:55 Вадім то напевно пані Ревізор хотіла до тебе проявити свою симпатію не там трогала, значить
Onil Опубліковано 19 Березня, 2013 в 12:16 #135 Опубліковано 19 Березня, 2013 в 12:16 Файна Окрайна - жах. :0118: Подумати навіть не міг що це-таке може бути!!!
Zevs_Isver Опубліковано 19 Березня, 2013 в 12:17 #136 Опубліковано 19 Березня, 2013 в 12:17 и как там Оля вблизи?
Богдан Опубліковано 19 Березня, 2013 в 13:14 #137 Опубліковано 19 Березня, 2013 в 13:14 «Ревізор» у Луцьку: що не показали по телевізору.http://www.volynpost.com/news/12494-revizor-u-lucku-scho-ne-pokazaly-po-televizoru-video
Safari Опубліковано 20 Березня, 2013 в 19:42 #138 Опубліковано 20 Березня, 2013 в 19:42 я оце все читала, і вирішила теж висловитись...Взагалі весь той ревізор побудований тільки на думці пані Олі Фреймут, і відповідно прислухатись до її думки не зовсім правильно...всі говорять про холодильники наших закладів...а в свої холодильники дома ви давно заглядали? невже ви не розумієте, що в закладі громадського харчування не може бути ідеальної чистоти, просто фізично не може бути. Ви навіть не замислились, чому в Чікен Хат не було відвідувачів, і як так може бути така ідеальна чистота, навіть мийки насухо витерті!!! В багатьох господинь заглянь на кухню і побачиш пил на витяжці і м'ясо з рибою в одній морозильній камері! тут нема нічого страшного!А Базилік...так неправдиво вони вітали ревізора, такі вже раді були бачити, і так смішно шукали тарганів....вимкнули світло на 5 секунд, і хотіли щоб вони повилазили.Всі лають Файну Окрайну, я там була,не раз, і там мені дуже подобається, дуже все смачно! Я ще не чула щоб там когось отруїли. Просто ревізору не оплатили ось і все. А пригадайте минулорічну програму, коли перевіряли Корону Вітовта! Як можна було обхаяти такий чудовий заклад з бульш як десятирічною історією!? До Фелічіти причепилась як банний лист з тим замороженим м'ясом... вся ця програма об'єктивністю навіть і не пахне...це шоу для тих закладів, які хочуть знищити конкурентів, себе похвалити, а інших облити брудом.
Plum Опубліковано 20 Березня, 2013 в 23:24 #139 Опубліковано 20 Березня, 2013 в 23:24 Просто ревізору не оплатили ось і все.ага... Гранд Персона оплатила за Карамельку, але не оплатила Фелічіту. А тепер порівняйте важливість для компанії Карамельки (локальний заклад місцевого значення) і Фелічіти (мережа піцерій в Луцьку, Шацьку, Буковелі і Львові). Думаю, логічніше було б зробити навпаки і "попустити" на всю Україну місцеве кафе, а не велику мережу піцерій.Є "інсайдерська" інформація, що Карамель хоче відмовитись від рекомендації Ревізора в знак солідарності з Фелічітою, адже в Карамелі теж заморожують м'ясо. Принаймні, така можливість розглядається.Крім того, в сюжеті, який показали офіційно, вирізано досить важливі моменти. По-перше, Фреймут дзвонила трьом чи чотирьом модним шеф-кухарям і питала, чи можна так заморожувати м'ясо. Негативну відповідь дав лише один, але саме цю відповідь в сюжеті показали і саме до неї прислухалась Фреймут. Окрім того, їй було продемонстровано документи, які засвідчують, що м'ясо було придбано за день до візиту ревізора, а отже воно було свіже. Цього теж глядачам не показали.Мене завжди дратувала ця передача і останні події навколо неї лише підкріплюють моє негативне ставлення. Зовсім не дарма їм наваляли у Франику.
mila Опубліковано 20 Березня, 2013 в 23:49 #140 Опубліковано 20 Березня, 2013 в 23:49 Є "інсайдерська" інформація, що Карамель хоче відмовитись від рекомендації Ревізора в знак солідарності з Фелічітою, адже в Карамелі теж заморожують м'ясо. Принаймні, така можливість розглядається.було б непогано, а ще, щоб про це Фреймут дізналась, а то присвоїла собі "казнить нельзя помиловать" і де хоче ставить знак, цариця, блін.
Plum Опубліковано 20 Березня, 2013 в 23:52 #141 Опубліковано 20 Березня, 2013 в 23:52 щоб про це Фреймут дізналась думаю, якщо на це підуть, то зроблять це офіційно, з повідомленнями як мінімум на Facebook сторінках Ревізора, Карамельки і Гранд Персони
searcher Опубліковано 21 Березня, 2013 в 00:08 #142 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 00:08 Вважаю, що з таким рівнем обслуговування і відношенням до клієнта як в ГП та табличка їм накуй не потрібна і ні нащо не впливає.
nataljka Опубліковано 21 Березня, 2013 в 06:39 #143 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 06:39 Всі лають Файну Окрайну, я там була,не раз, і там мені дуже подобається, дуже все смачно! Я ще не чула щоб там когось отруїли. Просто ревізору не оплатили ось і все.Як би смачно там не було, невже після побаченого на їхній кухні, особливо тих недоїдків в холодильнику, того бруду по всій кухні, комусь захочеться там поїсти??? Перед очима відразу спливе та "чудова" картина. Навіть якщо Файна Окрайна не проплатила, то всю ту антисанітарію їй явно не підкинули і не домалювали. Згідна, Фреймут дратує, передачу монтують так, як їм вигідно, але цей проект є корисним. Просто треба правильно робити висновки з побаченого, і у кожного вони свої. Особисто для мене важливий сам процес( огляд приміщення, кухні), а не результат ( отримали відзнаку чи ні).
Гість rl72 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 07:14 #144 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 07:14 Думаю, що Фелічіті тим куском замороженого мняса реклямку зробили краще, ніж просто вручивши б їм ту відзнакуп.с. передачу не дивився )))
VaLeRa Опубліковано 21 Березня, 2013 в 07:30 #145 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 07:30 Я взагалі не зрозумів чого в передачу не ввійшов сюжет, в якому закладу дали золоту табличку... це брєд... шото там не чисто і геть не правильно. А рівень обслуговування в Фелічиті мені подобається з табличкою, чи без.... Про заклад "Базилік" теж в мене наприклад купа непорозумінь. Не буду казати про обслуговування та кухню - я там не був. Але те, що був таракан десь там, вони признали - бо відвідувач не платив за страви. Дитина руку зламала. Підковзнувшись на плитці впала як Флеймут, так і адміністратор програми.... і все це не вплинуло на рішення...
Slavco Опубліковано 21 Березня, 2013 в 07:30 #146 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 07:30 Як на мене - Фреймут просто якісний теле-тролль з непомірним ЧСВ. Підтвердженням цьому є ця гілка
Dream Опубліковано 21 Березня, 2013 в 07:58 #147 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 07:58 Як на мене - Фреймут просто якісний теле-тролль з непомірним ЧСВ. Підтвердженням цьому є ця гілка Типу "інтелігентний Дурнєв".
solnishko Опубліковано 21 Березня, 2013 в 08:37 #148 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 08:37 Типу "інтелігентний Та сама інтелігентність...На стійку в чікенхаті з ногами вилізла, а може у неї грибок ?)))
Dream Опубліковано 21 Березня, 2013 в 08:39 #149 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 08:39 може у неї грибок ?)))...на ср.ці - їздить по ніпонятним готелям.... ))
Tolik_lt Опубліковано 21 Березня, 2013 в 08:42 #150 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 08:42 ви як то слішком лічно сприймаєте пані Фреймут. в тєлєвізорі ж даже не сама Оля Фреймут, а пєрсонаж, роль. Неплохо зіграна, якщо так многих заводить.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.