Перейти до змісту

Клімчук Борис Петрович у відставці

Jack

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікаво хто цього "гуся" запустив? Сарафан в Луцьку працює на "ура!". Я тут в полудрьомє з дня прокуратури, але вже від трьох людей чую. Вже і на сайті написали :_07:

Усе в Бориса Петровича нормально. Ніяких кадрових рішень до 1 грудня не було! Це 100% хіба за вчора шось змінилось.. в чому я дуже сумніваюсь.

Опубліковано

Я тут в полудрьомє з дня прокуратури,

...хіба за вчора шось змінилось..

Да-а-а-а, оце так погуляли. :_04: Чи то пропили, чи то в карти програли, еле видно щось нечисто. :_02:

Опубліковано

Климчук не та карта, которую можно спокойно бросить в отбой....

Як два пальца об асфальт.

Якщо з губернатором не радяться за кандидатуру начальника обласної ДПА, і призначають "зверху" - то це означає, що такого губернатора особо високо не ставлять.

Опубліковано

Напевно вияснилось при штурм1 контин1ума, що БП не прэдан до конца мозгов ВФ та ще держиться за Литвина.

Треба щоб губернатора народ обирав, а не цар назначав.

Опубліковано
Якщо з губернатором не радяться за кандидатуру начальника обласної ДПА

Думаю тут не в губернаторі справа. Ті, хто призначає, особо високо весь народ не ставлять - аби Межигір'я процвітало... :/

Опубліковано

Судячи з того, що в регіональниій пресі піар Башкаленка зашкалює просто, напевно, близький час уже розставанням з БПК і перед виборами можна його і зробити "цапом відбувайлом"

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Хто буде новим губернатором? Невже Шуфрич? Хоча в принципі, логічно, у ригів "західняків" то раз - два і все , а перед виборами невигідно засланців зі сходу ставити, хоча все може бути.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

ну, і що далі? тобто новини є? бо всі про ЦЕ говорять а ніхто нічого толком не знає...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...