Перейти до змісту

Зачем и для чего этот вброс в общество?

Гетто

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

«Оболонь» та «Майдан» - авторитетні заклади Луцька. Своєю відмовою від розважальної програми у День скорботи вони ще більше зміцнять цей авторитет

А от інші заклади прагнуть наживи і не збираються відмовитись від кругленької суми за суботній вечір

Опубліковано

а не кажется ли вам, что это причёсывание под одну гребёнку?

Что то типа Дня, когда одновременно выключают энергию

Оксана, Борда, уже по сути, является виртуальным двойником реального города Луцк.... именно поэтому я и создал топстарт

Опубліковано

Ні, не здається. Це день пам'яті. А якщо пам'ять "отшибло", то не тре це спихувати на гребінець, наприклад.

топстарт

це не "топстарт", гетто, це черговий -----вброс.

Опубліковано
Ні, не здається. Це день пам'яті. А якщо пам'ять "отшибло", то не тре це спихувати на гребінець,

Дрим, при всём уважении к тебе, задам вопрос:

На протяжении многих лет, сотнями, тысячами погибали люди....почему только один день памяти ???

Опубліковано

почему только один день памяти ???

Бо життя все ж таки продовжується.

А ти можеш присвятити все своє життя скорботі - твоє право.

Опубліковано

Оксан, моя бабушка мне когда то поведовала КАК ЭТО ВСЁ БЫЛО... я в курсе... вопрос в другом: Зачем этот вброс в массы ?

Опубліковано

На протяжении многих лет, сотнями, тысячами погибали люди....почему только один день памяти ???

Може підеш на якомусь жидівському форумі попробуєш в їхній скорботний день пови...тись

Хтось спиймає цей день як ще один, хтось спробує уявити і помолитись, щоб хватило

розуму не повторити такого...

А хтось буде бухати і на цицьки дивитись - це ж не знами було, чому сумувати...

Опубліковано
вопрос в другом: Зачем этот вброс в массы ?
це не "топстарт", гетто, це черговий -----вброс.

Очень правильный ответ.

Опубліковано
Якщо цей вброс зробив ти, то кому як не тобі знати ЗАЧЕМ?

Да поймите же меня, не я вброс делал. а одно из немногих региональных интернет - изданий....

зачем?

Опубліковано

Затем, чтобы некто подхватил эту хрень и погнал её распространять по всем доступным форумам, очевидно.

Опубліковано
Може підеш на якомусь жидівському форумі попробуєш в їхній скорботний день пови...тись

Я по форумам не шляюсь....я только на Борде пишу... ибо реально - лично знаю, что тут нормальные люди..... :)

Затем, чтобы некто подхватил эту хрень и погнал её распространять по всем доступным форумам, очевидно.

Ок. Сегодня суббота, в понедельник я лично свяжусь с изданием, и спрошу автора......эачем этот вброс ?

Опубліковано

Тому що в цей день була запущена "машина", від якої загинули мільйони людей однієї нації зі мною, наприклад, і в моїй родині зокрема...

Оксан, моя бабушка мне когда то поведовала КАК ЭТО ВСЁ БЫЛО...

Розкажи тут про це - це буде твій найкращий пост за сьогодні.

Опубліковано

Це Голодомор-хрэнь?

Опубліковано
Оксан, моя бабушка мне когда то поведовала КАК ЭТО ВСЁ БЫЛО...

Розкажи тут про це - це буде твій найкращий пост за сьогодні.

+100500

Якщо тема не про це, розкажи ТУТ.

Опубліковано

1 - Ейнштейн заходи не планує і сам не проводить.

Є низка різних організаторів, котрі роблять це там час від часу. Так що це дезінформація.

2 - Наскільки я знаю, 26-го в Ейнштейні буде святкування дня народження.

Чи в цей день і народжуватися заборонено, бо скорбота???

п.с. Оксааанаааа злююююкаааа 0))))))

Опубліковано
Розкажи тут про це

Если кратко:

голод не тётка, да ели, была создана система - не сломаешь, попытаешься - да , кушали... часто с удовольствием....

Опубліковано

1 - Ейнштейн заходи не планує і сам не проводить.

Є низка різних організаторів, котрі роблять це там час від часу. Так що це дезінформація.

2 - Наскільки я знаю, 26-го в Ейнштейні буде святкування дня народження.

Чи в цей день і народжуватися заборонено, бо скорбота???

Можна 1 в п1ст вес1лля робити, в день смерт1 батька теж можна.

Але не треба.Невже вже так хочеться,як голому трахатись?

Опубліковано

imho, кому нужно и важно сегодняшнее событие, тому не до "DARчилова", а принуждать недалеких людей к скорботе какими-то там распоряжениями - крайне неэффективно. ибо нельзя чувствовать по указке.

а поскольку тема скатывается в флуд, то я ее прикрою, пожалуй

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...