Dzen Опубліковано 25 Липня, 2007 в 11:24 #51 Опубліковано 25 Липня, 2007 в 11:24 Хорошо тогда после просмотра гейм плей видео стара скажите мне чем стар крафт лучше вархамера !!!!!Кроме того что ето продолжение перввого стара ?
silia Опубліковано 25 Липня, 2007 в 11:54 Автор #52 Опубліковано 25 Липня, 2007 в 11:54 Тим що його роблять БЛІЗИ
DEHIM Опубліковано 25 Липня, 2007 в 17:00 #53 Опубліковано 25 Липня, 2007 в 17:00 ну як я казав в вархамері криве все (тобто те шо я розказував про моделькі однакові тошо їм влом було малювати інші та і ше кука всього попитай нормальних геймерів, сразу попереджаю не фанатіків вархамера вони ясно тобі скажуть). Ги а чим лутше ВСІМ!!! там рівняти з хамером даже не зерйозно
Sp_RoNdo Опубліковано 25 Липня, 2007 в 21:49 #54 Опубліковано 25 Липня, 2007 в 21:49 Ну незнаю нарахунок моделей може ти й правий))) Всеодно от як я дивлюся: ВарХамер - ОТСТОЙ повний, а от СтарКрафт - непогані думки про себе наводить! Всеодно WarCraf3 TFT - покруче
Dzen Опубліковано 26 Липня, 2007 в 05:04 #55 Опубліковано 26 Липня, 2007 в 05:04 ШОООООООО!!!!!????? Скоко расс в стар крафте ?? 3 да а в вархамере 7 пока что (планируется выход дополнения с новыми рассами )тоесть в два раза больше даже если там 2 рассы похоже то все равно разрабы вархамера стахановцы по зравнению с близардом Возмем систему боя в вархе у каждого юнита еслть кучя свох уникальный приемов и даже последний ударов (по типу робот поднимает противника и розрывает ево на чясти )в стар крафте который еше даже не выш система боя такая как и в первом ))))))))Нашет баланса .....как выдумаете с тремя рассмами баланс сделать сложней или с семьюсам факт того что варх приняли в кибер спорте говорит про то что у нево нет проблем с балансом
silia Опубліковано 26 Липня, 2007 в 05:38 Автор #56 Опубліковано 26 Липня, 2007 в 05:38 Краще меньше да краще. Попробував би ти заїкнутись в південій кореї що вархамер краще за старік, це б були твої остані слова
DEHIM Опубліковано 26 Липня, 2007 в 05:45 #57 Опубліковано 26 Липня, 2007 в 05:45 ги ги сіля прав як кажуть "Много дурного" І ше можу поспорити шо всі вони робитись по принципу Ctrl+C ctrl+V. Ну а баланс це зовсім інший анекдот ти ше скажи про озвучку, а ну да ше скажи шо там фізіка є
hitman14 Опубліковано 26 Липня, 2007 в 06:18 #58 Опубліковано 26 Липня, 2007 в 06:18 Ты ещё скажи что в вархаммере графика лучше чем в старе и потому он рулит..7 рас говориш? по 3 уникальных юнита у каждой?) Говориш баланс в вархе рулит... варх хуй продержится в киберспорте столько сколько продержался старкрафт.. Говориш крутая анимация?) да не плохо смотриться но только первых пол часа игры дальше кумарит.. Фтопку.. стару 9 лет а в него до сих пор приятно играть... и графически он тоже хорошо выглядит на свои года.. сомневаюсь что твой вархуммер будет иметь такую популярность как стар..
Dzen Опубліковано 26 Липня, 2007 в 17:43 #59 Опубліковано 26 Липня, 2007 в 17:43 вся заслуга Стара в том что он был первым и все !!!! ....есть кучя стратегий в сторз лучше нево просто они вышли после стара критики млин ....почитай любую ревьюшку западную- нашу на врх и посмотри оценки нашет анимации ..а по твоему интересней смотреть как зилот одной рукой мащет бепрерывно тупо и скучно ??? в старе 2 система боя образца стратегий конца 90х А комент " заикнись нашет стара в корее " класическая перефразированая фраза гопоты дворовой когда уже сказать нечево ....Ну казантип шяс популярен и что ето качественая музыка нет ето набор звуков для быдла! .....ето я виду к тому что дело не в популярности нужно адекватно оценивать тот лили иной продукт а не бежать за стадом !
silia Опубліковано 26 Липня, 2007 в 18:19 Автор #60 Опубліковано 26 Липня, 2007 в 18:19 Умом отличатся нада а не гоном на ікону ігропрома Тепер попробуй зказать що старкрафт попсова гра. Ні одна попса не змогла тримать цікавість гравців на протязі стількох років. На це спромігся лише КС і старкрафт. Прикольний сетінг, ідеальний баланс, чудовий сюжет, прикольна атмосферність що ще нада щоб визнать що старік класнєйша гра ?
ART Опубліковано 26 Липня, 2007 в 18:30 #61 Опубліковано 26 Липня, 2007 в 18:30 Якщо хочете поставте мені БАН.Ну ти заєбав, не хочеш, не грай. Це сама крута ігра. І я її грав ще на 133 компі, і граю до сіх пір. А твій ВАР ХУЙ в сраку і на цьому крапка.
Sp_RoNdo Опубліковано 26 Липня, 2007 в 20:28 #62 Опубліковано 26 Липня, 2007 в 20:28 АРТ Лол ІМБА))) Але якщо чесно, то ти маєш рацію! Всеодно вот я хоч і в варкрафт гамаю, але зрадістю в любий час зіграю в старі і думаю непогано зіграю, адже ще своїх протосів памятаю по клавішам А сраний ВарХамер пограв 30 мін і надоїло(( Ваше незнаю, до чого ти тут кажеш за раси??? Ти хочеш сказати, що ти всіма 7-а расами круто волочеш? вот в старіку 3 раси і цікаво Всеодно СтарКрафт і нього більш розвинена модифікація минулого ВарКрафт - взе бест !!!
hitman14 Опубліковано 26 Липня, 2007 в 21:08 #63 Опубліковано 26 Липня, 2007 в 21:08 Дзен твои посты можно смело на башорг отправлять. я тебе говорю.. столько ошибок даже я пьяный не делаю... и не отмазывайся что ты как бы на албанский манер пишеш.. это явное незнание правописания...
Maggot Опубліковано 27 Липня, 2007 в 06:21 #64 Опубліковано 27 Липня, 2007 в 06:21 Зато чулавєк шарить в іграх.А взагалі я б назвав вархаммер попсовою грою, яку навзати кращою можуть тільки фанати сємушок і Жигулёвського.
veteran-007 Опубліковано 27 Липня, 2007 в 06:59 #65 Опубліковано 27 Липня, 2007 в 06:59 че вы спорите ))))))коммандос 1 рулит)))))))))
Dzen Опубліковано 27 Липня, 2007 в 11:15 #66 Опубліковано 27 Липня, 2007 в 11:15 Мне ето напоминает спор с гопниками копмп клуба когда токо вышел вар крафт я доказывал им что ето ваше рульная игра и такие игры делаются раз в пять лет а они в свою очередь говрили то же что вы про варх и что теперь ??? ....все играют в варкрафт (зайдите в вортекс ) пример 2 Ввсе играли в КС когда я начял рассказывать про онлайн игры то все с меня ржали и говорили что ето игры для дебилов у которых нет личной жизни а онлайн единственый способ самореализацыиТепрерь покажите мне клуб где есть нормальный инет и не играю в линагуГоворят не спорь с придурками сам таким станиш...
Sp_RoNdo Опубліковано 27 Липня, 2007 в 11:59 #67 Опубліковано 27 Липня, 2007 в 11:59 .все играют в варкрафт (зайдите в вортекс ) Що правда, то правда)) А от цікаво в інших клубах взагалі варік установлений на компах? (сорі за офф-топ, просто цікаво )
silia Опубліковано 27 Липня, 2007 в 12:53 Автор #68 Опубліковано 27 Липня, 2007 в 12:53 Ввсе играли в КС когда я начял рассказывать про онлайн игры то все с меня ржали и говорили что ето игры для дебилов у которых нет личнойАбсолютно точно можу зказать що в 80% відсотків випадків так воно і є.вар крафт я доказывал им что ето ваше рульная играДо пари патчів вар була сировата гра а на повну потужність вишла лише опосля адона. До рівня старкрафта по суті так і не змогла долізти. Свідченням мона важать те що так і не вишло витіснити варкрафту старік як дисципліну з змагань не дивлячись на його вік. Да і по продажам він не дотянув.Особисто для мене варік лише в 1ному перемагає старкрафт, в кількості модів.ЗІ Ще один пост в цій темі про вархамер і хтось заробить РО за офтоп
[quark] Опубліковано 27 Липня, 2007 в 16:40 #69 Опубліковано 27 Липня, 2007 в 16:40 Коротше, народ. Є одна проста різниця між Старкрафтом і тим же ВарХаммером чи іншою грою - Старкрафт "цепляє". Навіть якщо вархамер мега гра з найкращою графікою, ідеальним балансом, супер сюжетом і т.д. але ж воно нецікаве. його пограли (а більшість - недограли) і забули. Скільки в світі прекрасних музикантів і співаків? Купа. А скільки тих, хто написав пісню, яка звучить десятиліттями і не надоїдає? Зрозумій, Моцарт один, а всяких "рукі ввєрх" купа. Так Старкрафт... Він один (а скоро буде ще один) а Вархамерів багато... тисяч так сорок ) З.І. Грають в клубах не Варкрафт, як такий, а ДоТу.. тобто получилось щось типу КС і ХЛ...
Sp_RoNdo Опубліковано 27 Липня, 2007 в 17:28 #70 Опубліковано 27 Липня, 2007 в 17:28 Грають в клубах не Варкрафт, як такий, а ДоТу.. Вот і ще одна проблема, чому я визнаю, що Старік - це всесвітня гра Адже, чому народ переключився на доту? Чому ніхто не грає в ПвП ? Вот в цьому і мінуси варік як гри)) ТТ Адже, ще років 5 назад всі лабали в ПвПху, а почали виходити взякі грінТД, та й зрештою Дота і все посипалося) А в старКрафт грали,грають, і будуть грати!
hitman14 Опубліковано 28 Липня, 2007 в 16:45 #71 Опубліковано 28 Липня, 2007 в 16:45 ' date='Jul 27 2007, 07:40 PM' post='107721']мега гра з найкращою графікою, ідеальним балансом, супер сюжетом і т.д. але ж воно нецікаве. Это как?))))
sku Опубліковано 3 Серпня, 2007 в 10:58 #72 Опубліковано 3 Серпня, 2007 в 10:58 Оригінальний Вархамер - це настолка з кубиками і пласмасовими фігурками, а то що ви граєте - АДАПТАЦІЯ. Зате художні книжки по ньому непогані, я вже штук десять прочитав.
Songoku Опубліковано 4 Серпня, 2007 в 07:36 #73 Опубліковано 4 Серпня, 2007 в 07:36 Починається порівняли... Скажіть форумчани а Ви ворхамер грали більше ніж 30хв?? Серйозно проводили баталії?? Я веду до того що Старкрафт як ідол, на нього не можна криво дивитися!! Згадайте дум - Гра всіх часів, а чому бо перша яка стала дуже популярною. А згадайте Дум 3 скільки народу плювалося?? Отож першопроходці майже всі так закінчують, надіюсь з старіком так не буде Моя думка така і концепція бачення така: дуже часто я запускав гру і грав її ну 30хв, а потім щось мені не подобалось і я її стирав. Проходить місяць, рік, кілька років і я десь бачу відашку з геймплеєм, чи в друга за спиною і фсьо мене прориває, а починаю розуміти що це і мене ніяк не відтягнеш від іграшки. Приклад ігрушок Vangers, System Shock 2, Homeworld, Fallout, E5, Jagged Alliance ну і може чогось не згадав. Причому всі ці ігри в мене на 1-му місці в своїх жанрах не дивлячись на те що всі крім 1-ї з 90-х Щодо Старіка і Ворхамера. В ворхамера класний баланс, динаміка і геймплей, причом динаміка покруче Старіка (мікроконтроль рулить)... В ньому непогана анімація, графіка, режим гри де немає полей з хавчиком. Щодо нового старіка, то добавлю одне - люблю старкрафт, але коли подивився відео то зовсім розчарувався. Да графіка на висоті і фізика навіть є, але анімація ніяка, рух юнітів як в першому, однотипні рухи. Коротше для мультіплея да, баланс вилижуть до блиску і буде чудо Фанати будуть радіти. Але якщо глянути зі сторони прогреса і унікальності двіжка то на відашці я нічого нормального не побачив, думаю це була альфа і не вище. 3.ЬІ. Якщо ви повністю не згодні з тим що я написав, це ваші проблеми і недоліки, якщо ви трезво не можете оцінювати і критикувати своїх ідолів
Avatar Опубліковано 13 Серпня, 2007 в 22:57 #74 Опубліковано 13 Серпня, 2007 в 22:57 Офігенна заставка з 2-гого Старіка за Терранов:напряму з ftp.lm.lutsk.ua
silia Опубліковано 14 Серпня, 2007 в 07:41 Автор #75 Опубліковано 14 Серпня, 2007 в 07:41 Починаючи з самого першого поста обсмоктуєм цей ролік.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.