Перейти до змісту

Зимова рибалка

promouterus

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 498
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Можна їхати, я звідти вже) Брав наноГокунь, ще такого і не ловив ніколи. Розміром як цигарка, якщо фільтр відломати або як мізинець. Взяв 10 штук по грам 100-150 на юшку інших одразу топив. 

Опубліковано

був в Прилуькому , за 2 години насмикав десяток кобликів . поруч сидів мужик в нього було більше сотні "нано"окунів.

Опубліковано

щоб трохи збити оскому, крунув в Прилуцьке, за 1,5 години  2 десятка окунців, розміри, від мізинця до вказівного пальця. Змерз, тому поїхав додому гритися, але вудки, мормишки провірив  :D

Рибаків чоловік 10-15, лід товщиною 8-9 см.

Опубліковано

Був сьогодні в Прилуцьку з сином, якому 9 років. Це його перша зимова рибалка. Ловили десь 1,5 години, більше морозити дитину я не захотів. Зловили 37 мікроокунів з трьох лунок. Окунь брав дуже жадно навіть на стоячу снасть, що й рукавиці не давав вдягнути. Син сам зловив з десяток і рибалкою залишився дуже задоволеним і просить, щоб завтра завіз ще туди. Отож ще на одного "пінгвіна" наші ряди поповнились.

Опубліковано

підкажіть куди краще на лід поїхати на живця половити щуків?

Це з розділу "По чому буде долар в понеділок ?"

Опубліковано

сьогодні рома цілий день рибачив у набережному. окунь клював цілий день на блешню, но не крупний, але на живця завеликий. на жерлицю взяв півторачку і одного живця понівечило.

Опубліковано

Вчора і сьогодні на Люб'язі , біля Любешова. бляха на жилці. Вчора біля 4 кг вокуня, пара трофейних, остальні середні юшко-жароночні. Сьлгодні десь півтора, середнячки. Пінгвінів на льоду мніго. Паркувався як на Варшавці.:-) багато хто зранку ящики вфдкривали і вечеряли до обіду.:-) Одним словом-красота :-) 

Опубліковано

короче їздили в чебені, а то тут з вами не добєшся толку. рибаків капец, але ми спочатку майже нічого не ловили, а от з 11-00 під очеретом найшли місця, де ми почали плотву з лящом просто совати, короче тікі вернувся - 11 кг риби, лящиків так під кіло 3 шт, остальні по 200-300 грам, от тільки жилку потрібно дрібну брати - були обриви. Ставили жерлиці - не одної реалізованої. Фото не зробив - була рибалка активна. так як я не спец по зимовій рибалці - рахую що рибалка вдалася.

Опубліковано

короче їздили в чебені, а то тут з вами не добєшся толку. рибаків капец, але ми спочатку майже нічого не ловили, а от з 11-00 під очеретом найшли місця, де ми почали плотву з лящом просто совати, короче тікі вернувся - 11 кг риби, лящиків так під кіло 3 шт, остальні по 200-300 грам, от тільки жилку потрібно дрібну брати - були обриви. Ставили жерлиці - не одної реалізованої. Фото не зробив - була рибалка активна. так як я не спец по зимовій рибалці - рахую що рибалка вдалася.

Ти браконьєр! В Чебенях взагалі неможна ловити рибу зимою. 

Опубліковано

Перший в цьому році вихід на зимову рибалку. Почалось все з Прилуцька, так як мотиля не було на безмотилку було зловлено кілька окунів на живця. Потім переїхав на старицю Стиру в Жидичин. За кілька годин було 2 нереалізованих клювання на жерлицю. Та на безмотилку кілька зловлених окунів.  

post-6067-0-56842300-1452364683_thumb.jp

post-6067-0-09751500-1452364690_thumb.jp

post-6067-0-96099500-1452364695_thumb.jp

Опубліковано

Був вчора і я в Чебенях,майже повний нуль. Народу як пінгвінів.Так,що 11кг. треба фото,та і лящ в берез,виникають запитання????

Опубліковано

post-11567-0-86754900-1452370012_thumb.jpost-11567-0-96452500-1452370024_thumb.jpost-11567-0-72732600-1452370032_thumb.jpost-11567-0-08126400-1452370041_thumb.j

судачело з чебень, ще один козлик, йорж і дріб"язок, в сторону берега - лаврові листки, + один обрив.

сьогодні перед обідом приспічило - і ми в набережному. пістони на мотиль задрали, навіть на руслі з дна. зловив гігантську верховодку, йоржа. на блешню колеги ловили троха більших, рома факір - цапнув мордатого під пів кіло.

до грін пісу: жодної риби додому не приніс.

завтра по принципу карп"ятників - третій захід.

НХНЛ.post-11567-0-46019500-1452370872_thumb.j

Опубліковано

11 кг риби, лящиків так під кіло 3 шт, остальні по 200-300 грам,...

.... рибалка вдалася.

То не рибалка, то голодні ігри.

Опубліковано

а як же норма вилову?

Опубліковано

а як же норма вилову?

так це на 3-ох

Опубліковано

Були сьогодні в Набережному, порівняно з вчорашнім днем,кльову як такого не було. Але все таки бонус влетів. Окунь мій 970грм. А пацики рядом видурили мамочку на жерлицю 6130грм. Фотосесія обійшлась без травм хоча вони боялися її в руки брати. Поламала їм багра. Ми також ставили жерлиці але видна наноокунь щук не приваблює так як карасики.

post-25081-0-01033200-1452439891_thumb.j

post-25081-0-58420000-1452439940_thumb.j

Опубліковано

додам і пофілософствую.

1 продам уловистийбур: тільки розклались - підходить рибачок і каже дай бур п"ять лунок зробити. кажу бери, можеш і шість. через трохи була мамка.

окуняра - красень, за таким варто прововтузитися цілий день.

2 про кльов. він ніби останні кілька днів погіршувався.але мені дивно одне(рибак ще не ого-го), чому на чотирьох метрах клюють нано-мікро окуні? і чи ніхто не пробував закормлювати білу рибу на руслі? в чебенях то ляща кормлять на глибинах.

дозу отримано. всім НХНЛ.

обережно на льоді: казали хтось скупався.

Опубліковано

Був сьогодні в Млинові на більшій частині водосховища. Виїзжав з дому було -19, в обід було близько -11. Но рибалити було комфортно, лунка ледь пришерхала. От тільки результат слабенький. Ну вже такий прошений був кожен окунець.  З ранку і до обіду іноді покльовувало, а після обіду зовсім перестало. В 3 часа вже їхав в машині додому. Як результат один достойний окунець, одна плотва та остальні хвости. Разом десь біля 2 кг. Клювало тільки на чорну, круглу мормишку з мотилем. Жовта та червонувата кругла, та чорна капля, чорний банан були проігноровані.  Ще поставив кілька жерлиць на в"юна, так і випустив підростати, всі зняті живі, навіть ударчика не було. Фоткав телефоном. Ось така рибалочка. Хоча мені сподобалось.

IMG0427A.jpg

IMG0428A.jpg

IMG0426A.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...