Перейти до змісту

"Маски-шоу" возле Континиума на Киевской

Masik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

kudrom, у нас вільний форум. Пишу що думаю. І моє право писати там де я хочу, як я хочу і коли я хочу.

Якщо в моїх постах перевожно немає конкретики і "панти" (як ти висловився) то в чому проблема довести "шо нє прав" і "калатун пантов"? Відписався в темі - готовий до дискусії. Доведи в чому відсутність конкретики і панти - і я признаю, корона з моєї голови не впаде. А банальні висновки "хто я", "як я" можеш оставити при собі, вони мені не цікаві.

Пройдемось по останніх тезах, які в пам'яті.

Тези цієї теми.

Я чітко вказав в чому "тьорки" даної організації з владою. В відсшкодуванні ПДВ. При чому з будь якою, двіжняк у них періодично і за Кучми і за Юща і тепер. Використувуєш "лєві" схеми - завжди будь готовий шо прийдуть. А вішати табличку народного депутата - дешевий трюк. Це те саме що закрити банду, яка вчинила злочин, в кабінеті з табличкою депутата. Всі "лєсом" - народний депутат? :)

Щодо твоєї аналогії з Ахметовим. Структури, такого рівня як у Ахметова, залучають кошти на зовнішніх ринках. Міжнародний аудит, оцінка і інші інструменти апріорі не дозволяють проводити "мутняк" в діяльності. І по податках тему можна продовжити. Десь приходила до мене цікава статистика, на вскидку 60-70% бюджету по податках наповнюють 1-2% підприємств (таких як у Ахметова, Фірташа, Коломойського, Новінського і далі). Саму структуру можна підняти, просто шукати дуже довго. Але при потребі я її знайду.

Тому твоє твердження про маскі шоу у Ахметова - ніщо інше як дешевий низькосортний популізм. Холостий пшик на радість зівакам. Порівнювати "інших дрібних підприємців" з континіумом теж якось дивно. А хітрожопих "работніків па схємам" рано чи пізно виведуть на чисту воду, незалежно від регіону.

Згадаємо твоє твердження по висновках Яценюка. В тій темі ти теж задвигав закиди на рахунок пантів. Раз пішла така п'янка... Люба нормальна людина, навіть глибоко не знайома з економікою може аналізувати керуючись здоровим глуздом. Бюджет наступного року складається з аналізу попереднього. Виводяься коефіцієнти, береться до уваги прогноз, беруться до уваги світові тенденції. Але ніколи бюджет наступного року не може складати 130% до попереднього. Це абсурд. В табличці що навів тобі Дизель чітко видно виконання поточного в порівнянні з минулим. Цього вже достатньо. Оскільки якщо існує перевиконання станом на 10 місців, то ями за наступні 2, а ще й в такому об'ємі як назвав Яценюк, ну просто бути не може. Ну як так? 10 місяців заклали нормально а 2 наступних з розривом в 120 млрд (35% загального бюджету). Логіку включаємо. Ну брєд, брєд читсої води. Потрудись і перечитай ще раз. Ти далі продовжуєш спорити і шось там доводити.. ну сенс далі шось писати? Якщо тобі не зрозуміло того що написано чорним по білому, то чого це панти з моєї сторони?

В результаті висновок - галіма вірусна чухня, без конкретики. Яку ти, як щирий барєц, затулив на форум. Давайте обсудимо брєдняк Яценюка він же не данєцкій, значит сто пудов прав :) Маразм крєпчал...

Я можу заступитись за любі свої повідомлення, раз так необхідно. Підтверджувати конкретику порівняннями, статистикою, викладками. Без проблем. Хочеш подискутувати - давай говорити предметно, без аналізів мене. Себе я і так знаю.

Тепер по галіматьї по відбілюванню..

Хочете перетворити форум в частині економіки і політики на збір курортінгів? Істоично-ідеологічний ідіотський популізм рулить? Ті хто не з нами - ті проти нас? Ви в дитинстві в козакі-разбойнікі переграли? Нема чіткого поділу на чорне і біле. Люба політика - це відтінки сірого. Не буває так шо в данєцкіх всі бандіти і моральні уроди, а в західних всі білі і пухнасті. Так само як і навпаки. Завжди треба старатись побачити (прочитати) зерно в купі шелухи і проаналізувати. Що я і стараюсь зробити. Я не можу бути у всьому правий. Тому і пишу і хочу почити аргументовані думки правоти чи навпаки.

P.S До жодної партії не відношусь. На даний момент керуюсь принципом, який більш менш озвучив Дюма декілька столітть назад:

"Может быть, мои слова покажутся вам странными, господа социалисты, прогрессисты, гуманисты... но я никогда не пытаюсь защищать общество, которое меня не защищает и вообще занимается мною только тогда, когда может повредить мне.."

Опубліковано

Дуже законно 1 по м1жнародному прозоро завозила бензин Л1вела, також легко продати зерно, комусь крч1м ,,Хл1б1нвест буд.,,А на вс1х ф1нансових потоках сидять не рег1они.. а чисто профес1онали патр1оти..

Опубліковано

Дуже законно 1 по м1жнародному прозоро завозила бензин Л1вела, також легко продати зерно, комусь крч1м ,,Хл1б1нвест буд.,,А на вс1х ф1нансових потоках сидять не рег1они.. а чисто профес1онали патр1оти..

Дуже тяжко читати твої "1".

Це знову сраний популізм. Любі енергоносії це схеми. За любої влади. І з зерном ти промахнувся. Введи в гугл Тимошенко і зерно і будеш здивований монополією за Юща. Які фінансові потоки, ти про шо? Проблема не в регіонах, данєцкіх чи інопланетянах. Проблема в разрусі, яка в гловах.

Існує криза влади (не конкретно ПР а взагалі). Криза злиття корпоративу з політикою, задля максимального економічного ефекту. Криза громадського суспільства.

Для того щоб рухатись далі потрібно запрпонувати варіанти вирішення а не критикувати. Критикувати можна любі дії на протязі 20 років. Любу владу, любі рішення.

Для того шоб гавнити багато розуму не треба. Але гавнити просто так - це забава для лохів. Знаю шо о так, кину лопатку гавна і вже легше.

Опубліковано

Коли не будуть б1знеси переб1гати до владно1 парт11 , коли за один факт тиску влади на б1знес влада йде у в1дставку- то й буде громадянське сусп1льство,лише для цього треба цю владу дибати в хв1ст 1 гриву.

Опубліковано

Коли не будуть б1знеси переб1гати до владно1 парт11 , коли за один факт тиску влади на б1знес влада йде у в1дставку- то й буде громадянське сусп1льство,лише для цього треба цю владу дибати в хв1ст 1 гриву.

Ти ніби вчора школу закінчив. Споконвіку бізнес та влада переплетені дуже щільно.

Континіум же це ще та конячка, яка в свій час дружила, і не дружила, дуже багато з ким. І навіть якщо закрити очі на перманентне багаторокове використання схем "на межі закону", то як мінімум варто пригадати різку зміну політичного курсу ГКК напередодні позаминулих (майданних) виборів в сторону зворотню від нашого теперішнього президента.

З.І. Реально зав'язуй з тицянням своїх "1".

Опубліковано

Zeuss, тільки давай без оцих "спічів" щодо популізму і т.д. . Це чи не перший твій пост, в якому з’явилась конкретика. І так ясно, що ця тема перенесеться в "Політику", там мабуть їй і місце.

Отже, по фактах:

Я чітко вказав в чому "тьорки" даної організації з владою. В відсшкодуванні ПДВ.

Звідки в тебе інформація про це? Ось, наприклад, "Волинські новини" кажуть, що це пов’язано не з ПДВ, а з "із кримінальною справою, порушеною за фактом розтрати посадовими особами ДП «Укрзалізничпостач» державних коштів обсягом майже 199,789 мільйона гривень." Тобто, що Континіум в змові з ДП «Укрзалізничпостач» продав їм в 2009 році за завищеними цінами бензин.

Тобто ми маємо дві версії:

а) "Волинських новин", підкріплених "постановою судді Шевченківського райсуду Києва Кравця від 15 листопада";

б) форумчанина Zeuss’а, поки що не підкріпленої нічим.

Я не знаю, яка з них правдива, чесно. Більше того, я маю власне припущення, звичайно, не підкріплене нічим. Але я не кажу, що "слухайте мене, форумні зіваки, я вам розкажу правду!"

І саме із-за того, що такі версії з’являлися особливо в розділі "Політика" досить часто, я і говорив про "понти" і "всезнаючість". Тому, хотілося б дізнатися конкретно, звідки інформація про те, що наїзд відбувся через відшкодування ПДВ, бажано теж з вказанням рішення суду чи іншого документу. Тоді я погоджуся, що це конкретика, а не "кАзирність" і намагання виділитися перед форумчанами.

Опубліковано

Ну ясно. Тема "Яценюк набер ту" :)

Дякую, посміявся. Ага зараз я тут почну малювати схеми реекспорту, відшкодування і обов'язково з дійовими особами, для того щоб пан Kudrom, пересвідчився шо 199 млн це пиль :_07:

Читайте Волинські новини і інші новини. Там і тільки там істинна правда.

Амінь.

Опубліковано

Ну ясно. Тема "Яценюк набер ту" :)

Дякую, посміявся. Ага зараз я тут почну малювати схеми реекспорту, відшкодування і обов'язково з дійовими особами, для того щоб пан Kudrom, пересвідчився шо 199 млн це пиль :_07:

Читайте Волинські новини і інші новини. Там і тільки там істинна правда.

Амінь.

http://www.youtube.com/watch?v=EulxotZf_8I

Опубліковано

Всьо будэт Донбасс! -Дизеля на роботу в1зьмуть.

Тоисть, пока Дизеля на роботу не возьмут - Донбас не придет?

Опубліковано

Всьо будэт Донбасс! -Дизеля на роботу в1зьмуть.

Тоисть, пока Дизеля на роботу не возьмут - Донбас не придет?

Накрили усі без винятку офіси Котиніуму (Київ, Луцьк) - винесли всю необхідну документацію та системники, причому зроблено це було доволі грубо і безцеремонно. Брат працює в охороні цієї структури, так каже що було стрьомно. Всіх ловили і зганяли до конференц-зали. Невжливо хто ти чи просто туди зайшов у справах. Двері скрізь повиламували спеціальними домкратами:) - причому двері котрі Континіум спеціально купував для таких цілей (як у воду дивились). Місцеве керівництво утікло, але потім вирішили повернутись.... Ось такі короткі новини від очевидців подій.

Опубліковано

Накрили усі без винятку офіси Котиніуму (Київ, Луцьк) - винесли всю необхідну документацію та системники, причому зроблено це було доволі грубо і безцеремонно. Брат працює в охороні цієї структури, так каже що було стрьомно. Всіх ловили і зганяли до конференц-зали. Невжливо хто ти чи просто туди зайшов у справах. Двері скрізь повиламували спеціальними домкратами :) - причому двері котрі Континіум спеціально купував для таких цілей (як у воду дивились). Місцеве керівництво утікло, але потім вирішили повернутись.... Ось такі короткі новини від очевидців подій.

Це я, походу, тільки на співбесіду сходив. Прикинь, шо буде, коли таки візьмуть на роботу.

Опубліковано

Накрили усі без винятку офіси Котиніуму (Київ, Луцьк) - винесли всю необхідну документацію та системники, причому зроблено це було доволі грубо і безцеремонно. Брат працює в охороні цієї структури, так каже що було стрьомно. Всіх ловили і зганяли до конференц-зали. Невжливо хто ти чи просто туди зайшов у справах. Двері скрізь повиламували спеціальними домкратами :) - причому двері котрі Континіум спеціально купував для таких цілей (як у воду дивились). Місцеве керівництво утікло, але потім вирішили повернутись.... Ось такі короткі новини від очевидців подій.

Це я, походу, тільки на співбесіду сходив. Прикинь, шо буде, коли таки візьмуть на роботу.

ну новеньких мо б не чіпали:)))) а тему потрібно було назвати Маскі-шоу в офісах Континіума:)))) доречі в деяких з офісів цієї організаціїї керівництво та інші високопосадовці тікали навіть через вікна... о так ось володіти обласними ресурсами друзі:)))

• Адміністратори
Опубліковано

Шпіон? Тепер точно не візьмуть :)

Опубліковано

Ймовірно, слідчі дії, які 18 листопадапроводили працівники СБУ у будинку № 38 на вулиці Кременецькій в Луцьку, пов’язані із кримінальною справою, порушеною за фактом розтрати посадовими особами ДП «Укрзалізничпостач»державних коштів обсягом майже 199,789 мільйона гривень.

Про це йдеться у постанові судді Шевченківського райсуду Києва Кравця від 15 листопада.

Зокрема слідчий Головного слідчого управління СБУ вніс до суду подання про надання дозволу на проведення обшуку з метою відшукання та вилучення предметів і документів у паперовому та електронному вигляді щодо правових відносин ЗАТ «Херсонський НПЗ», «ТД «Континіум Галичина», ТОВ «Вест Ойл Груп», ТОВ «Континіум Укрнафто Ресурс», ТОВ «Континіум Укр Ресурс», ТОВ «Віта Авто», ТОВ «НВЦ «Євродім», ТОВ «Ойл Карт Центр», Волинської філії ТОВ «Золотий екватор».

Подання обґрунтоване тим, що 11 жовтня правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом розтрати службовими особами ДП «Укрзалізничпостач» державних коштів обсягом майже 200 мільйонів гривень.

Тобто за фактом розтрати державних коштів в особливо великих розмірах, вчиненої шляхом зловживання своїм службовим становищем, за попередньою змовою із службовими особами одного з нафтопереробних заводів, за ознаками злочину, передбаченого частиною 5 статті 191 Кримінального кодексуУкраїни.

Як зазначається в судовій постанові, «в ході проведення досудового слідства встановлено, що у травні 2009 року ДП «Укрзалізничпостач»проведені торги по закупівлі дизельного палива марки Л-0,2-62», переможцем яких неправомірно визнано один із нафтопереробних заводів.

За версією СБУ, службові особи ДП «Укрзалізничпостач»будучи зобов’язаними згідно із п.п. 61, 62 Положення про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти відхилити тендерну пропозицію заводу і відмінити торги, оскільки до оцінки допущено тендерні пропозиції менше ніж двох учасників, свідомо допустили до оцінки пропозицію учасника, яка не відповідала тендерній документації.

Це призвело до неправомірного вибору переможця цієї процедури закупівлі і укладення 01 червня 2009 року із підприємством договору про закупівлю дизельного палива на загальну суму 435 млн. грн. за ціною, що на 40,9 мільйона гривень перевищує середньо ринкову.

Оперативникам стало відомо, що документи, які мають доказове значення у справі, можуть знаходитися у цьому будинку.

Зрештою, суд дозволив провести обшук.

Нагадаємо, вчора приблизно о 18.00 з приміщення правоохоронці почали виносити речові докази. Зокрема декілька пакетів із документами, а також системні блоки від комп'ютерів.

(c)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Хто в курсі про подальший розвиток подій?

Бо вже чув усіляке різне і про "бєга" босів і про зміну власників на "данєцких".

Опубліковано

Можу сказати одне, що континіум на вигляд працює у звичайному ритмі. Тільки двері броньовані вже всюди поставити і камери доставили.

Опубліковано

Хто в курсі про подальший розвиток подій?

Бо вже чув усіляке різне і про "бєга" босів і про зміну власників на "данєцких".

Єремєєв на минулому тижні спокійно заселився в Києві у нову квартиру площею 500кв.м.

Опубліковано

Єремєєв на минулому тижні спокійно заселився в Києві у нову квартиру площею 500кв.м.

А під час обшуку ОПшники подіставали конь"як з бутерами і пообідали.

Опубліковано

http://www.epravda.com.ua/publications/2011/12/6/308470/

СБУ і солярка, або Навіщо Фірташу чужі автозаправки

На колишніх акціонерів "Надра Банку" був створений тиск, і вони погодились реструктуризувати свої кредити, та поступово повернути гроші. Зокрема, погодився повернути кошти Єремеєв в обмін на закриття кримінальних справ. Однією з зустрічних вимог Фірташа до Єремеєва є віддати йому мережу заправок WOG.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...