Перейти до змісту

Євро - 2012


Michaylo

Рекомендовані повідомлення

а ви уявляєте скільки сьогодні букмекери підняли? :D

Молодці пацани! Підняли на вдалій організації СВОЄЇ справи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Крім того, що перемога Греції над Росією внесла певну атмосферу свята для частини українців ;), тут є ще речі, над якими варто задуматися нашим тренерам. Греція показала, що треба грати до кінця, незалежно від того, наскільки мінімальними вважаються твої шанси. І завдяки таким нюансам і прекрасне ЄВРО, тут завжди є місце сенсаціям на будь-якому етапі, хто пам’ятає чемпіона Данію в 1992-му, і ту ж вже ближчу Грецію Отто Рехагеля. Тому і Україна має шанс і ним треба скористатися, в Греції ще треба було певний результат в іншому матчі, а тут все залежить від наших. Ця Англія - це все-таки (поки що) не щось надзвичайне, от шведи їм 2 гола забили, французи один - значить захист неідеальний. І добре, що нам треба вигравати, а не "влаштує і нічия", якби влаштовували нічия, то б мали нудний обережний футбол "аби не пропустити" і в результаті в пропустили на останніх хвилинах. А так - впєрьод за ордєнами, не будете атакувати, прощай ЄВРО.

Я б хотів побачити Гусєва з Коноплянкою на флангах, а Ярмоленка з Шевченком форвардами (ну і що, що Ярмоленка закріпили за флангом). Ця четвірка могла б досить гарно "тєхнарити" і при хорошій зіграності може подьоргати захист будь-якої збірної. Тоді випускати Бутка, а чьо, хай пацан грає, до Хачеріді Ракицького в пару, Михалик поки не вийшов на свій рівень, а Ракицький має дуже кльовий удар здалеку, можна і Шевчука випустити замість Селіна, він теж вміє вперед побігати, от хай би так впав як з "Волинню", щоб ми пеналь заробили ;)

Тимощук тут все ясно, без варіантів, і мабуть Назаренко, хоча, якби атака гарно тиснула, підставлялася і штрафні заробляла, то міг би і Алієв пограти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як же раділи поляки з росіянами,що з групою пощастило,на відміну від нас =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От я не засмучувався, що група погана, в наших якраз гра з сильнішими командами часто виходила цікавіша, а тільки середнячки, то включається розслабон. Дійсно, група росіян найслабша, але інші - Німеччина, Нідерланди, Португалія - це ж взагалі капєц, а Іспанія-Італія що менш страшні за нашу Англію-Францію? Нормальна група, грати треба, а не рассуждать :)

Ще по минулій грі хочу подякувати Пятову, він все-таки молодець, завдяки йому уникнули розгрому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А скільки бабла втратить Польша,росіяни щеб як мінімум 4 дні жрали "зубровку".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мне жалко, что проиграла Россия, и жалко что вылетела Польша. Россия, все таки, выглядела сильнее, В первом тайме у Греции, я не видел никакой тяге к победе и не было видно "как надо настраиваться на игру и как надо идти до последнего", откровенно выглядели слабее. Гол был красивый, но со стороны России просто какой-то нелепый, так просто позволили забить.... Росси не хватило темпа, не смогли дожать Грецию, как результат отправляются домой. Россия была похожа на танк времен 1 мировой войны. Массы много, но слишком медленный и уязвимый :))) Очень жаль, что вылетела Польша, из такой группы и у себя дома, очень жаль.... Да может Россия и Польша радовались что попали в такую группу, но думаю Чехия и Греция, тоже понимали что группа не самая сильная и что шансы у них тоже были.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чого їх жаліти? Греки також заслуговували,на перемогу у першому матчі,над поляками.Тай з Росією був чистий пенальті у Карагуніса + хрестовинка зі штрафного =) але то таке...

от Карагуніс,заслужив,своїми емоціями і грою,цей чвертьфінал і все!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нього друга жовта,але виходять на німців так що радіти не сильно варто.Але всерівно молодці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В первом тайме у Греции, я не видел никакой тяге к победе и не было видно "как надо настраиваться на игру и как надо идти до последнего", откровенно выглядели слабее.
Це в греків стиль гри такий. Вони так завжди грають.
Гол был красивый, но со стороны России просто какой-то нелепый, так просто позволили забить....
Помилка на правому фланзі при вкиданні греками ауту. Одна помилка - один серйозний момент у греків (у 1 таймі) - гол. Все логічно.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Насправді греки показали, яким чином грати проти команд, які значно краще підготовлені як у технічному, так і у тактичному плані - чітка організація гри і німецька дисципліна як далекий відгук роботи німецького тренера. Зверніть увагу, команда грає з трьома атакучими гравцями, однак Салтенгідіс, Гекас, а особливо Самарас не припиняють боротися за мяч навіть на своїй половині поля. Я не хочу образити ні Шевченка, ні Вороніна, ні Ярмоленка, однак вони практично не грають на відбір, або симулюють його, що розриває команду і дозволяє супернику набрати стартову командну швидкість при організації своєї атаки. У грі з Англією нас влаштовує лише перемога, тому склад команди повинен бути атакувальним, тому пропоную поміняти увесь захист, окрім Гусєва, замість Назаренка для підсилення опорного Тимощука у центрі випустити Ротаня, а замість повільного Вороніна - живчика Девіча в доповнення до класичного Шевченка - на ньому вайлуваті англійські захисники швидше фолитимуть. На мій погляд - це єдиний шлях до перемоги, бо без змін (як у другому матчі) у нас абсолютно ніяких шансів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Шеви і інших здоров'я не хватить на пресинг,хіба що один тайм і то у іншому стандартами напають точно.Мілевського треба,буде заробляти штрафні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні в якому разі на матч з англійцями не можна випускати Мілевського, Алієва, Гармаша і Селезньова, вони не лише не підсилять гру, а й взагалі закопають її (перші два вже виходили на заміни в попередніх матчах, і що? - нуль цілих нуль десятих одні понти безпідставні). І це в кращому випадку. Якщо гра нескладається, у всіх чотирьох очі наливаються кров'ю, як у биків, і вони або фолять, або до арбітрів скачуть. Чемпіонат Європи не Чемпіонат України і дивитися на їх "елітний" статус ніхто не стане.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Известный российский футбольный комментатор Алексей Андронов очень категорически высказался о провальном результате сборной России на чемпионате Европы по футболу.

"Самое верное определение этого матча: Собаке собачья смерть!" - написал Андронов в своем "твиттере".

кацапи як завжди смалять )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кацапи як завжди смалять )))

ага, що що, а на цьому ЧЄ вболівальники з Росії відсмалили по повній

poze-haioase-vsem-pizdets.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От оця ОРИГІНАЛЬЩИНА з "У мене є мрія" мене просто вбиває!...

Доречі "у мене є мрія" це є чистий русизм. Українською набагато гарніше і елегантніше можна сказати "я маю мрію"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От оця ОРИГІНАЛЬЩИНА з "У мене є мрія" мене просто вбиває!...

Як ти думаєш, скільки світлих голів в Україні помітять це? А скільки ще знає про Кінга взагалі у нашій державі?

Яка аудиторія, така і реклама :)

Сподіваюсь, що ми вийдемо з групи. Дуже хочеться вірити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фух, вчора повернувся з Донецька, маю перші враження щодо чемпіонату (відіспавшись і переосмисливши все що бачив)... З негативу:

1) Їхав автомобілем, оцінив всю "подолану руїну" і "стовідсоткову" підготовку. Із 1150 км шляху з Луцька до Донецька, добрих 400 рівня Володимир-Волинський - Нововолинський, є й такі участки, як вул. Мамсурова, наприклад. Із сервісом в Дніпропетровській та Донецькій області повний 0. Від Красноармійська до Донецька ціла 1 АЗС. Вказівників практично немає, а ті що є - старі і вицвівші, вночі прочитати щось - неможливо.

2) Сам Донецьк не вразив, десь далеко в душі хотів побачити щось із Фото пана платохи, однак якось не сталось. Із цікавого - лише кований парк та власне стадіон. Фан-зона нікчемна з космічними цінами (30 грн за чернігівське пиво). Не дивно чому англійці та французи її із концтабором порівнювали та одразу ж утікали звідтіля. Людей у тій офіційній фан-зоні - як у вихідний день у парку Лесі Українки. Був там приблизно о 15 годині.

Саме місто якесь похмуре і контрастне, поряд із новими гламурними скляними будівлями - нещасні напівобдерті панельні будинки. Назад через те, що частина донецька була перекритою, нафігатор виводив нас через Макіївку - так це повний .... Жодного ліхтаря, як після війни в 1946 році на архівних фото.

3) Гра - самі все бачили, показовий момент - в кінці гри Алієв перехоплює мяч, той летить до бокової лінії та зупиняється недалеко біля неї, однак Алієв за мячем не біжить, йому впадло. Я розумію, що завжди не можливо програвати, однак програвати опустивши руки, без боротьби - ганебно.

З позитиву:

1) Стадіон та парк біля нього. Фантастично.

2) Місто - жовто блакитне, усі хто приїхав в цей день до Донецька - перетворили його на частину України, є в тому й заслуга донеччан.

3) Приємно було басити на трибунах прапори з написами Луцьк та Нововолинськ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я от тільки сьогодні добрався додому, їхав поїздами, але вдалося побувати в трьох містах євро: Київ, Донецьк, Харків. Найбільше вражень у всіх нас від Донецька, Київ вже як рідне місто отримує заслужених 5 балів, Донецьк 5 з мінусом, тільки через те що фан-зона розміщується далеко від стадіону. На а Харків зовсім не вразив, приїхали на вокзал, а відчуття як нібито в Рожище попали, волонтерів тільки у фан-зоні побачили, велике, старе місто отримує 3 бали, краще би була б Одеса.

А тепер трохі вражень від Донецька, ми не їхали тими поганими дорогами, ми не бачили що робиться на околицях, перше що ми побачили це вокзал – новий, шикарний, багато волонтерів, працівників міністерства інфраструктури. Перше наше слово дорогою - але тут чисто! Гарні парки, багато лавочок, свіжий асфальт, нова бруківка. Дуже багато по місту волонтерів, але з нашою рідною мовою в них трохі туго).Хто взнавав звідки ми то були приємно здивовані. Дуже сподобався стадіон, парк перед ним, просто немає слів. Фан-зона зовсім не привернула увагу, якоїсь неправильної форми вона, пива я по 30 грн не бачив, пив карлсберг по 20 грн, 1715- 15 грн. Ну і на завершення дорогою додому я ще раз переконався що Донецьк збірної не любить, двоє чоловіків в автобусі рішили для себе що краще вболівати за Шахтар і футболістів Динамо треба розстріляти. І коли ми всі в автобусі співали гімн України, то дивились на нас деякі пасажири як на придурків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

×
×
  • Створити...