alyaska Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 17:37 #1 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 17:37 я у відчаї. моя країна стає для мене чумою, а я у ній, як прокажений. не хочу вдаватися у деталі, і знаю, що добре там, де нам немає.... я не шукаю моралізаторства або насмішок. хто має корисну інформацію, дієві схеми, способи емігрувати з Україні в англомовні країні (бажано Канада, США) поділіться, будь ласка, інформацією. (окрім пропозицій женитися на іноземці)дякую за будь-які відгуки.
Tarzanych Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 17:55 #2 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 17:55 я у відчаї. моя країна стає для мене чумою, а я у ній, як прокажений. не хочу вдаватися у деталі, і знаю, що добре там, де нам немає.... я не шукаю моралізаторства або насмішок.хто має корисну інформацію, дієві схеми, способи емігрувати з Україні в англомовні країні (бажано Канада, США) поділіться, будь ласка, інформацією. (окрім пропозицій женитися на іноземці)дякую за будь-які відгуки.Ви не з прокуратури часом?P.S. Це не насмішка
Nokian Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 18:20 #3 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 18:20 ПАР теж англомовна, рівень життя високий.
alyaska Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 18:25 Автор #4 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 18:25 я не працюю у прокуратурі. працюю просто в системі, яка не дає змогу розвиватися
searcher Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 18:42 #5 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 18:42 тут більше інфи про Канаду
nickel Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 19:47 #6 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 19:47 Схема завжди одна: Україна-чемодан-вокзал-профіт
MANJAK11 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:07 #7 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:07 я не працюю у прокуратурі. працюю просто в системі, яка не дає змогу розвиватисяякщо ви не можете розвиватися тут (не знаю,що для вас означае це емне слово), серед рiдних i близьких, на рiднiй землi, де як то кажуть *на своiй землi i стiни допомагають*, то де впевненiсть, що *там* вам буде легше, серед чужих людей, чужих звичаiв i культури мислення ?по сутi добавлю, що на мою думку нормальних е всього декiлька варiантiв, або вступити в якусь релiгiю i з iх допомогою iхати до *побратимiв* за кордоном,або знову ж шукати звязки з украiнськими дiаспорами за кордоном i з iх допомогою виiзжати. Самому ринути в невiдомiсть це *жесть*
DPAKOH Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:14 #8 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:14 є крута штука як легальна еміграція ... + лікарі без кордонів + французький легіон + волонтерство на реставрацію + запрошення на роботу + ... фіктивний шлюб ... купити нерухомість і маєш візу без проблем на 6 міс . нелегал =)якщо хтось знає щось конкретніше ... буду радий за інфу =)
drozl Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:26 #9 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:26 http://chemodan.com.ua Там все розакжуть.
Phoinix Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:27 #10 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:27 DPAKOH, з іноземним легіоном ти трохи переборщив, за таке посадать як надумає колись повернутись на Батьківщину, оскільки українське законодавство забороняє брати участь в іноземних військових формуваннях і т.д.
DPAKOH Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:28 #11 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:28 якщо ви не можете розвиватися тут (не знаю,що для вас означае це емне слово), серед рiдних i близьких, на рiднiй землi, де як то кажуть *на своiй землi i стiни допомагають*, то де впевненiсть, що *там* вам буде легше, серед чужих людей, чужих звичаiв i культури мислення ?каг би сказати =) там людина яка нажимає весь день кнопку отримує 1200 євро ... 400 євро квартира + 400 їжа + 400 в карман =) купив вел і їздиш =) в своє задоволення є варіанти з брати квартиру в оренду знімати поки невиплатиш повну суму квартири і вона твоя =) от медицина і пересування дорого =) як то кажеться не дай бог щось .... 2-ох краще їхати з одної сторони ... але одному покладаєшся тільки на себе =)
Korting Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:30 #12 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:30 якщо ви не можете розвиватися тут (не знаю,що для вас означае це емне слово)А що для вас означає це слово? Реально цікаво. Можу відповісти що воно означає для мене, але після вашої відповіді.
MANJAK11 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:37 #13 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:37 А що для вас означає це слово? Реально цікаво. Можу відповісти що воно означає для мене, але після вашої відповіді.а мова тут не про мене, та й на данний момент, мене не цiкавить,що воно означае для вас, та питання мое було адресоване не вам
Andrew_Best Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:43 #14 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:43 Чому всі так впевнені що нас десь чекають, що ТАМ краще, що ТАМ рай, що ТАМ всі тільки сидять ніхера нероблячи , тиснуть цілий день одну кнопку і мають ЩАСТЯ
Korting Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:44 #15 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:44 MANJAK11, Якщо ви не можете розшифрувати розуміння цього слова, і відповідно не розумієте що в нього вкладав топікстартер то як ви можете давати якісь поради, і натякати, що якщо не виходить тут то не вийде і там?
MANJAK11 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:48 #16 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:48 MANJAK11, Якщо ви не можете розшифрувати розуміння цього слова, і відповідно не розумієте що в нього вкладав топікстартер то як ви можете давати якісь поради, і натякати, що якщо не виходить тут то не вийде і там?а мова тут не про мене, та й на данний момент, мене не цiкавить,що воно означае для вас, та питання мое було адресоване не вамЗЫ якщо треба буде,повторю ще,менi не важко
Korting Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:54 #17 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 20:54 ясно, по суті сказати нічого.
MANJAK11 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 21:02 #18 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 21:02 ясно, по суті сказати нічого.а мова тут не про мене, та й на данний момент, мене не цiкавить,що воно означае для вас, та питання мое було адресоване не вам ЗЫ якщо треба,повторю ще,менi не важко
Nokian Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 21:05 #19 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 21:05 Розвиватись можна і тут, в Америці це просто можна зробити у глобальному масштабі(легше чим у нас ,чи Європі)але якщо падати у відчай -то ніде не нагрієшся.
Korting Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 21:08 #20 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 21:08 Чому всі так впевнені що нас десь чекають, що ТАМ краще, що ТАМ рай, що ТАМ всі тільки сидять ніхера нероблячи , тиснуть цілий день одну кнопку і мають ЩАСТЯА ти думаєш люди виїздять тільки через гроші? Можливо більшість але не всі. Зацикленність на коштах на цьому форумі смішить...
MANJAK11 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 21:17 #21 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 21:17 А ти думаєш люди виїздять тільки через гроші? Можливо більшість але не всі. Зацикленність на коштах на цьому форумі смішить...Так, там ВСI украiнцi ДИКО люблять Украiну,але НIХТО не хоче вертатись на Батькiвщину
albedo Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 08:09 #22 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 08:09 Шановний авторе теми, ви думаєте якщо поїдете жити в США чи Канаду, то ви втічете від системи яка не дозволяє вам розвиватися?Тоді ви глибоко помиляєтесь, якщо не можете себе реалізувати в Україні у якеї розвиток набагато нижчий то який факт того, що ви реалізуєте себе у таких високорозвинених країнах як США та Канада? Запроси на людей-працівників там більш вимогливі ніж в нас! Чи хіба, що для них будете просто дешевою робочою силою яка буде виконувати тяжку роботу за копійки, і теж ви попадете в таку систему. І те що говорять про Америку люди, типу там можна заробити, і є соціальний захист то це всього лише фальш, там такі ж самі проблеми як і у нас. Якщо немаєш грошей то в тебе все відберуть навідь помреш як собака, + кредитна система USA зробила людей рабами, а про їхні справедливі суди це теж не зовсім правда, корупція і кланова ієрархія теж присутня на вищих ешалонах влади, і ця тупарила економіка яка заради збільшенння купівельної спроможності серед насерення готова з людей останню шкуру зняти, а система освіти Америки вже так задемократизувалася що вже повним ходом іде деградація американської молоді, а система охорони здоров"я теж така ж як у нас, якшо страховка не покриває витрат а тепер там часто таке буває бо населення Америки з кожним роком все бідніє, то вас ніхто навідь не насмілиться лікувати і ви теж помрете, і ще там з ліками повний дебілізм, навідь щоб купити ліки від звичайної застуди то треба буде йти до лікаря щоб випусував рецепт, і купите ви в так званій аптеці при лікарні, бо інших нема. А про харчування Америки я вже взагалі мовчу, це лише можна тільки вгробити своє здоров"я. Нічого в тій Америці не змінилося від 20-30-их років минулого століття, як була рабська експлуатація людей та їх інтеграція в едину систему прикриваючись широкими соціальними благами так вона і залишилась донині, і не дивно мені уже стає коли я бачу такі великі демонстрації як захопи волдстріт , тай сили протесту проти системи у Америці все більше ростуть, бо велика країна це великі проблеми, + тотальний контроль за кожним громадянином з боку влади не дає людям нормально розвиватися, а свавілля влади теж там широко поширені, наприклад приходить до вас додому КТУ і інкріменує вам звязки і учать у тетористичній діяльності,і все ви попали бо там такі органи мають необмежену владу і підпорядковуються лише найвищій верхівці, судові інстанції на них не діють. Такім методом там теж було знищено багато людей які виявляли супротив, а також багато було завербовано і ставали маріонетками у руках влади. І так звана олігархія там теж процвітає коли в певної групи людей на волд стріт більша сума грошей ніж весь бюджет Америки за десятиріччя, а про систему федерального резерву то я взагалі мовчу.Так, що не думайте, що там для вас будуть золоті гори і самореалізація, бо як я ще раз повторю "Велика країна це великі проблеми" Америка це країна експлуататор людей, загарбник, яка будувалася на берехні, бруді, і рабській силі теж саме щой Росія яка тривалий час вижимала з України останні соки, але вже стає видно що доля цих країн не славна буде, і поступово тенденція туди їздити відпаде, а Україна це чудова багата і прекрасна держава, але усі наші проблеми беспосередньо саме від нас самих і тому в нас такий рівень життя. Не доросли видно ще до того того усвідомлення, що кожна людина є в першу чергу громадянином своєї держави. Всі ці проблеми, що сьогодні відбуваються це не є наслідком діяння влади, це є наслідком нашого власного безвідповідального ставлення до оточуючих подій. У нас вже ж була можливість розбудувати країну після розпаду СРСР , але ж ні народ вибрав тих хто першим виглянувся, а не те щоб висунути власних обранців, от тоді й і почались проблеми в Україні коли українці яскраво продемонстрували перед владою, що вони тупорилі вівці.Якби кожен з нас відмовився би виконувати усі забаганки влади всі разом і в одну мить, якби кожен з нас знав, що є громадянином країни на якій живе і це його держава то він би усіляко заперечував сьогоденним антидержавним діям, якби кожен з нас відчув себе не бидлом а людьми, якби кожен з нас аналізував політичні аспекти життя нашої країни і усіляко включався б в політичну соціалізацію то він би не був тією вівцею якій навішали лапши на вуха і яка смиренно платить і виконує забаганки влади. Отож якби усе це люди усвідомили і змінили свої погляди і похуїстичний стиль життя то ніяка б владна верхівка і ніякий президент не був би для нас якоюсь вагомою перешкодую, адже б вони взагалі стали на коліна через власне безсилля, Адже як то кажуть "Силу і могутність владі надає народ!" Отож якщо й ми не усвідомимо, що ми є громадянини власної держави, то ми так і надалі будемо їздити з чемоданами і побиратися серед чужих країн!
Tolik_lt Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 08:21 #23 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 08:21 ох**тєльний приклад нестримної словесної діареї...
albedo Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 08:30 #24 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 08:30 ох**тєльний приклад нестримної словесної діареї...Повипрявляв помилки деякі, зараз ще повиправляю, бо просто швидко писав!
Serpent Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 08:35 #25 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 08:35 Повипрявляв помилки деякі, зараз ще повиправляю, бо просто швидко писав!Не допоможе.P.S. В школі достроково канікули почалися? Чи на карантин закрили?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.