Перейти до змісту

Вакансія: Системний адміністратор

Viktoria Candy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Захотілось ВАШИМ ПРОГРАМІСТАМ , даже ВЕРСТАЛЬЩИКАМ ПОРАДИТИ

не використовувати дану декларацію а саме -

Сорі може я не в тємі, але в Луцьку вже є студії/фрілансери, які адекватно юзають ХТМЛ5? Може ще найдуться студії, які не юзають вже флеш, а працюють з канвас і свг? а я то думав що половина ще на етапі того, щоб піздити брати картінки з стоків і чужих портфоліо. Тикніть носом на "іноваторів", можна в лічку.

• Відповідей 108
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сорі може я не в тємі, але в Луцьку вже є студії/фрілансери, які адекватно юзають ХТМЛ5? Може ще найдуться студії, які не юзають вже флеш, а працюють з канвас і свг? а я то думав що половина ще на етапі того, щоб піздити брати картінки з стоків і чужих портфоліо. Тикніть носом на "іноваторів", можна в лічку.

Є. Є навіть дизайнери, до яких тобі ще далеко. Так що, я на твоєму місці не трусив би тут своїм пісюном ;) Lutsk.ua – це часом не твоя робота? (соррі за оффтоп)

Опубліковано

Є. Є навіть дизайнери, до яких тобі ще далеко. Так що, я на твоєму місці не трусив би тут своїм пісюном ;) Lutsk.ua – це часом не твоя робота? (соррі за оффтоп)

А конкретно хоча б одну ссилку дай. Да і при чому там дизайн взагалі...

Опубліковано

Молоді й талановиті, всі кого в школі навчили основам лінійного програмування, можете спробувати свої сили в цій конторі....

Але не варто віддаватися на всі 97% роботі (особливо студентам).

Працюючи тамко, ви або нічого не зрозумієте і будете далі кріпачити, або почнуться пошуки нової роботи.

Другий варіант вибирають свідомі люди, а всякі Лукаші/Олесі будуть радіть заробітку в 9,5 кгрн в рік.

Опубліковано

Мене візьміть на роботу.

Усім вимогам які вказані в перешому пості я відповідаю.

Рівень ЗП в лічку.

kmd не і кидай стару )) пригодиться

Опубліковано

Шось слабеньке мочілово.... )))

Ітак, по черзі!

Так, 800 грн існує. Да-да-да... Це - стипендія! Адже таку мають ті, хто поступив у навчання. В мене завжди виникає питання - хто кому має платити? Новачок - є затратна сторона, працівники тратять час, а контора - бабло, щоб обучити нюба. Ще й платимо. По ходу навчання - або звільняємо тих хто не підходить, або відповідно збільшую заробіток, причому помісячно, у відповідності до прогресу. За виробіток ньюба різницю дохід має куратор. Все просто. :) Тож якшо хто хоче навчитися - то реально до нас, welcome. Якшо все зростеться, то буде і робота, і дохід. Не зростеться - до побачення, ми живемо в цивільному світі, кайданів нема.

Ось в такій же ситуації і був Сергій Прико, aka priko, в травні 2010 року, коли приходив до нас, і був кандидатом. Ми його не взяли. Тепер, надіюся всім зрозуміла агресія цієї молодої людини. Прикол в тому, що якраз він знав що це стипендія, яку йому назначили, хоча прийшов нульовим... Чому не взяли - без його згоди таких інтимних подробиць розголошувати не буду по етичним міркуванням.

Відносно Romass - так він завше мочить по наших постах... Адекватностібрак

Відносно Diezel - раніше підмочував мої пости, тут - якось лояльно пише. Дякую і за це. Ми мали надагодити колись співпрацю, не зрослося.

Розвиваємо тему далі.. В кого які думки? :)

Поділюся своїми міркуваннями

До мене постійно приходять на співбесіди різні люди.. Є нормальні люди, поговорили, прояснили, все норм. А є такі кадри.... Найбільш убого виглядають ті, які починають справляти враження "Вай, я такий крутий! Я все можу! Бабло на стіл - робота зроблена!". Ладно, починаєш розпитувати - а показати нічого не можуть, на конкретні професійні питання дають абстрактні відповіді... Тут все ясно! Але ж крім того, виникає резонне питання - чому ж ти такий крутий, шукаєш роботу? Причому деякі по кілька місяців, і навіть по кілька років. Причому я бачу певну закономірність - тривалість пошуку роботи прямо пропорційна презентованій крутості. Вони роками бігають. Зі своїми іллюзіями :) А адекватні люди тим часом працюють. Це реальність.

Такі справи :)

Опубліковано

Вітя, коли це я вас так "мочив"? Ти з головою дружиш? Я не пам'ятаю коли останній раз коментував твої пости і чи коментував їх взагалі. Подивись на кількість моїх постів за 4 роки

Опубліковано

напишіть мені в ЛС які це причини такі, буду вдячний ?

а агресії ніякої в мене не має =) , це ж не значить якшо на робту не взяли - то буду все життя згадувати , значить є причини на це ...

а ЗП і розмір степендії , треба одразу вказувати , я навіть не знав цього , бо мені ака Богдан фамілії не пам'ятаю , не сказав .

Опубліковано

Шось слабеньке мочілово.... )))

Ітак, по черзі!

Так, 800 грн існує. Да-да-да... Це - стипендія! Адже таку мають ті, хто поступив у навчання. В мене завжди виникає питання - хто кому має платити? Новачок - є затратна сторона, працівники тратять час, а контора - бабло, щоб обучити нюба. Ще й платимо. По ходу навчання - або звільняємо тих хто не підходить, або відповідно збільшую заробіток, причому помісячно, у відповідності до прогресу. За виробіток ньюба різницю дохід має куратор. Все просто. :) Тож якшо хто хоче навчитися - то реально до нас, welcome. Якшо все зростеться, то буде і робота, і дохід. Не зростеться - до побачення, ми живемо в цивільному світі, кайданів нема.

Ось в такій же ситуації і був Сергій Прико, aka priko, в травні 2010 року, коли приходив до нас, і був кандидатом. Ми його не взяли. Тепер, надіюся всім зрозуміла агресія цієї молодої людини. Прикол в тому, що якраз він знав що це стипендія, яку йому назначили, хоча прийшов нульовим... Чому не взяли - без його згоди таких інтимних подробиць розголошувати не буду по етичним міркуванням.

Відносно Romass - так він завше мочить по наших постах... Адекватностібрак

Відносно Diezel - раніше підмочував мої пости, тут - якось лояльно пише. Дякую і за це. Ми мали надагодити колись співпрацю, не зрослося.

Розвиваємо тему далі.. В кого які думки? :)

Поділюся своїми міркуваннями

До мене постійно приходять на співбесіди різні люди.. Є нормальні люди, поговорили, прояснили, все норм. А є такі кадри.... Найбільш убого виглядають ті, які починають справляти враження "Вай, я такий крутий! Я все можу! Бабло на стіл - робота зроблена!". Ладно, починаєш розпитувати - а показати нічого не можуть, на конкретні професійні питання дають абстрактні відповіді... Тут все ясно! Але ж крім того, виникає резонне питання - чому ж ти такий крутий, шукаєш роботу? Причому деякі по кілька місяців, і навіть по кілька років. Причому я бачу певну закономірність - тривалість пошуку роботи прямо пропорційна презентованій крутості. Вони роками бігають. Зі своїми іллюзіями :) А адекватні люди тим часом працюють. Це реальність.

Такі справи :)

Всім доброго дня.

Ви своїм останнім абзацом собі набиваєте ціну. Судячи з рівня ваших робіт, взагалі враження, що сайти кліпають діти. Вже навіть не студенти. Про що ви тут красномовно говорите... :0165: Хтось батрачить, а ви свою дитину в школу приватним водієм возите (згадується один з ваших топіків).

Пане Левандовський, я думаю вам краще було б ознайомитись з досвідом пристойних закладів, які навчають людей при влаштуванні на роботу і з таким поняттям як випробувальний термін (КЗпПУ).Ну і про повагу не тільки до себе, а ще й і до людей було б непогано пам"ятати.

До чого веду. Жодна пристойна установа з нормальною репутацією не платить людям 800 грн.

Особисто я влаштовувався зеленим інженером на оплату 2000 грн. Різниця відчутна.І вчили мене три місяці.

І хотілось би відмітити, що в вас не коледж, а діюча фірма, в якій всі задіяні, навіть ті, що вчаться, приносять якусь користь. Я бачив ваші теми на цьому форумі, і висновок напрошується, що ви шукаєте дурачків, які на вас будуть батрачити.

У вас контора, яка вже більше півроку не змінила на своєму сайті к-сть виконаних проектів. Це як мінімум наштовхує на логічні висновки про вашу профнепридатність (ну або на лінощі, що ще гірше). І як би ви тут собі не набивали ціну і не намагалися принизити тих, хто у вас уже "попрацював" *(можливо ціль була і не принизити але як мінімум вигородити себе), ваша контора і по якості створених сайтів і по оплаті праці це повний шлак. Я надіюсь вас скоро зітре з лиця землі конкуренція, оскільки те, що ви називаєте сайтами порочить репутацію нашого міста.

П.С. Я в цій темі лице незацікавлене, так що думаю коментарі типу, що я пирскаю жовчю - недотепні. Це стосується розумників, які думають, що всіх тут знають (хто і чим пирскає).

П.П.С. І ще один логічний висновок. Якщо ця тема перетворилася на пирскання і агресію, я думаю цьому теж є причина. Хто не згоден, думаю 800 грн в місяць і робота в студії вас переконають в обгрунтованості таких припущень. Всім щасливим першокурсникам факультету КНіТ велкам ту Левандовскі корп Інтернетдевелс.

Як корабель назвеш, так він і попливе. Шторми і бурі на його шляху ми маємо цікавість спостерігати в численних топіках цього форуму. Надто часно в вас навіть менеджери по роботі з персоналом змінюються. Що теж цікаво. Такі люди зазвичай складають кістяк любої компанії.

Мир вам!

Опубліковано

А вот и первый пост

Я не збирався нікого тут мочити. Він сам нарвався на грубість.

Новачок - є затратна сторона, працівники тратять час, а контора - бабло, щоб обучити нюба. Ще й платимо.

Для чого цей геморой? На таке навчання може піти декілька років і потім цей спец захоче перейде в іншу контору. Інше питання - хто буде вчити, чому і як? Це звичайний розводняк, розрахований виключно на “нюбів” (як Вітя любить їх називати). Замість конкретики – смали, замість зп – шалені перспективи. Жодна нормальна контора таким займатись не буде.

Опубліковано

Вимогі херня, знання єсть, учітца всегда ради, всьо панімаю сказать німагу, опит работи многа.

Вапроси: соцпакет єсть і що в нього входить, офіциал, мін і макс можливої з.п., час роботи, возможность на дому....і.д.

Аудіторія ждьот відповіді. :_04:

Опубліковано

Хе-хе-хе.... :)

Давайте жару!

2 EnClosed:

Норм написав. Багато. По суті підкину дров:

>>Судячи з рівня ваших робіт, взагалі враження, що сайти кліпають діти. Вже навіть не студенти.

:) Є шо показати з власних творінь? Ото ж бо :)

>>Жодна пристойна установа з нормальною репутацією не платить людям 800 грн.

Ну да, на випробовувальний термін половина взагалі нічого не платить.

Не влаштовує - не приходьте :) Чи маєте мету мені мозги вправити? :)

>>Особисто я влаштовувався зеленим інженером на оплату 2000 грн.

Скільки Ви зараз отримуєте на цій посаді? Який стаж?

>> У вас контора, яка вже більше півроку не змінила на своєму сайті к-сть виконаних проектів.

Дякую, поміняв

>>коментарі типу, що я пирскаю жовчю - недотепні.

:) Хіба не так?

>>Шторми і бурі на його шляху ми маємо цікавість спостерігати в численних топіках цього форуму

>>Я бачив ваші теми на цьому форумі

Таки да... Штормить мене... Бо шукаю поповнитися на +10-15 програмістів, вже маю їм роботу... Вот і штормить, що не хватає програмерів..

Базікати є кому, а робити - нема...

>>Надто часно в вас навіть менеджери по роботі з персоналом змінюються.

Ті шо постили раніше - ростуть, вже проектами керують :)

>>Я надіюсь вас скоро зітре з лиця землі конкуренц

Зітре! Це й з лиця землі!!! Конкуренція!!! :0162:

Вроді на все відповів...

Хочу ще! :)

Опубліковано

останнє, що вам можна відповісти це читайте уважніше мій пост.

мені вам показувати нема чого. те що ваша тема - флейм ви вже і самі підтвердили своєю дотепністю.

чесно кажучи навіть дивує як людина вашого віку на таке ведеться, що теж є показником вашого внутрішнього розвитку.

підливати масло сюди нема сенсу.ми з вами на разі спільної мови не знайдем.

удачі вам.

Опубліковано

зітре з лиця землі конкуренція,

да дайте мені нарешті ссилку на тих таємних професіоналів. Будьте мужиками.

Опубліковано

Так ось вони

http://internetdevels.com/

Зразки робіт:

http://elitephoto.lutsk.ua/

http://kanclerplus.com.ua/

Опубліковано

Так ось вони

Зразки робіт:

Дякую, хоч розвеселив на ніч;)

Опубліковано

Так ось вони

Зразки робіт:

Та ж не дуріть народ! :) Ці дві ссилки - послуга звідси

http://forsage-compa...a-saytu-vizitki

В них йде як послуга: сайт за 1000 грн, типовий сайт, розвертається без участі програмістів, наповнюється з адмінки, підкладка теж з адмінки - повне управління. Наповнюють самі ж клієнти. Кому треба сайт за 1000 грн - звертайтеся туди... Яка ціна - такі й сайти ))

Одна з останніх наших робіт:

http://discoverybaygames.com/

Ми дрібницями не займаємося :) Це - важливо!

:) Невже усьо?? Маловато буде....

Опубліковано

800 грн. то є не багато, але з другої сторони посудіть самі. Якщо людину офіційно приймають на роботу то значить платять податки, податки платяться і вами і підприємцем (вами 20%, підприємцем 40%, +-2%). Це не організація бюджетна, а фірма виробник,тобто щоб заплатити вам 800 грн, Ви маєте заробити мінімум 1400 грн, для себе самого, плюс може і якийсь паро рублів для фірми (аби та мала заплати за оренду, світло і купити компютера Вам) мінімум 200 грн.

А тепер скажу Вам як програміст початківець(можна сказати практікант), я реально більше як 1600-1800 не заробляю для фірми. Не ті знання у мене наразі і швидкість рішення задач не така висока.

з.і. до даної фірми жодного відношення не маю!!! І не знаю, добре у них чи погано і чого там так міняють (чи може вони і не міняють, а набирають більше) адмінів теж не знаю, але цікаво...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...