Перейти до змісту

Створення сайтів Луцьк

illyay

Рекомендовані повідомлення

Ми створюємо сайти від 300 грн

сайт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це дитина в ms word'i робила? УЖОС, не позорьтесь... таке і "по синьке" захочеш-не придумаєш :mdr:

хоча, можу здогадатись нащо Вам потрібні 300грн. :friday::rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це дитина в ms word'i робила? УЖОС, не позорьтесь... таке і "по синьке" захочеш-не придумаєш :mdr:

хоча, можу здогадатись нащо Вам потрібні 300грн. :friday::rolleyes:

Навіть якщо і дитина, то це краще, ніж в ігри грати з ранку до ночі.

Але 300 грн. на такий сайт це забагато. Максимум 70-100 грн. І то тільки тому що дитина справді намагається займатися користною справою. Головне працювати над собою.

А подібний сайт більш підійде продавцям Варшавського ринку. І то не стільки для продажі своїх товарів, скільки просто зайти та глянути чим торгують, щоб дарма не швендяти по тому ринку.

Хм... Гарна ідеє в голову прийшла.:) Зробити портал Варшавський ринок, та продавати по дешевці сторінки підприємцям. Все рівно дядя Вася з бинзопилами не буде платити 2500 грн. за сайт. Він йому не потрібен. А так 30-50 грн. за одну сторінку може і не пошкодує.

А що, прикольно. Зайшов на сайт www.vr.lutsk.ua. Глянув те що треба. Взнав ціни. Побіг на ринок, одразу по потрібних точках. Скупився. І час з економив.

ЗІ/ Вибачайте вже за офтоп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитати ще кинжок 10-20, подивитись 1-2 тисячі сайтів, зробити 30-40 тестових сайтів для себе і заєбок буде. Тимбільше час є, 27 декабря 1995 г.

Пропоную почати з Ководства, хто напише шо це баян і непотрібщина - пнх, для першого чтіва саме то.

пнх - Пожалуйста Не Хамите

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ужас. Вже краще робити сайти на готових темах, там хоч дизайн нормальний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну почав робити)))супер вже щось є

краще ніж бухать і нифіга не робить

головне мати терпіння і все вийде

Головне чогось хотіти і щось підняти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сайти варшавки а смисл??

Сайт це ж не тільки інформація, а фоткати хто товар буде? А ціни проставляти, а оновляти?

Сумніваюсь що хтось буде таке робити, та і щодо шмоток, то є така штука як "спонтанні покупки" пішов купляти штани, купив і сорочку, бо давно таку шукав і гроші якраз були в кишені :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда... Сайт в портфоліо порвав:)

Я так розумію це робилося в програмі "artisteer"?

Tехнічна сторона, мало чого варта, якщо хочеш працювати на себе. Мало знати фотошоп, щоб забацати крутий дизайн. І хоч прочитай тисячу книг та подивись ще стільки відеоуроків, якщо таланту немає, дарма час витрачаєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З ТС будуть люди, якщо розвиватиметься.

Умнікам: я готовий закластись, що вам ще далеко до його рівня в плані дизайну. П..ть — не мешки ворочать, як то кажуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Умнікам: я готовий закластись, що вам ще далеко до його рівня в плані дизайну. П..ть — не мешки ворочать, як то кажуть.

Розвиватися, це звичайно добре. Просто, краще розвиватися у тому, що краще получається:

Бо ж у створенні хорошого сайту бере участь не одна людина: дизайнери, верстальщики, копірайтери, програмісти, сперціалісти з SEO і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розвиватися, це звичайно добре. Просто, краще розвиватися у тому, що краще получається:

Бо ж у створенні хорошого сайту бере участь не одна людина: дизайнери, верстальщики, копірайтери, програмісти, сперціалісти з SEO і т.д.

Дизайн студія розкрутиться і буде велика кількість спеціалістів, я вірю в це)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які тут умніки деякі :) смішно реально.

Для умніків, які тут тіпа там умнічають, подивіться забугорні сайти, деякі сайти взагалі такі, що писали напевно діти в першому класі, і нічого мають великі рейтинги.

А студія це одна назва :) мол які ми тут круті, маюм аж студію :) по суті, студія сама себе вичерпує, тому що має "костяк" людей які з часом попадають в тупік, починають робити все шаблонно й схожі на ті проекти, що колись робили.

Краще і простіше, замовити все окремо, в різних людей, які не пересікаються, дизайн + верстку, головне правильно поставити ТЗ. А не так як деякі ставлять оде, потім "перепілюють" його так що приходиться все міняти людям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запамятай: СЕО - спотворює, а не створює, краще туди проектувальника і менеджера вписати.

Да і блін, а як поняти шо я не дизайнер? Правильно - взяти намалювати, сфейлитись, намалювати ще 100 разів, сфейлити, намалювати ще 101 раз, а вот потім поймеш сам дизайнер ти чи ні.

Я вам атвічаю всьо в пацана нармальна, голавна зараз сємкі не щьолкать у падьєзда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на 15-річного початківця - файний сайт. Мені панорама нічного міста за вікном сподобалася. :) Краще вже так самому заробляти, ніж клянчити гроші в батьків, або стріляти "пару капеєк" біля кіоска на цигарки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На кожний товар знайдеться свій покупець. Головне, аби в хлопців було прагнення розвиватися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сайти від яких багато користі можуть існувати і без "афігенного" дизайну (н.п: google, ex.ua, rutracker, youtube, і т.д),

А шаблонний сайт візитка кому потрібний?

+ ссилочки гарних "за бугорних" візиток.

P.S: Є ж талоновиті люди)

http://www.sensisoft.com/

http://www.coolwebmasters.com/flash/1825-35-of-the-best-3d-flash-websites-ever.html

http://www.bornwithdesign.com/#/our-babies/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tехнічна сторона, мало чого варта, якщо хочеш працювати на себе. Мало знати фотошоп, щоб забацати крутий дизайн. І хоч прочитай тисячу книг та подивись ще стільки відеоуроків, якщо таланту немає, дарма час витрачаєш.

Повірте, це далеко не так. Абсолютно будь-яка людина може навчитись робити будь-що, доклавши певних зусиль.

Як на початківця, то сайт норм. Перші сайти більшості "великих" дизайнерів були в рази гіршими.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повірте, це далеко не так. Абсолютно будь-яка людина може навчитись робити будь-що, доклавши певних зусиль.

Як на початківця, то сайт норм. Перші сайти більшості "великих" дизайнерів були в рази гіршими.

Припущу Ви праві. Автор якщо розвиватиметься - стане хорошим дизайнером. Але...

На sayts.pp.ua мені пропонують: від сайту візитки аж до інтернет магазину та порталу, що включає:

- дизайн

- верстку під систему керуванням контентом (а як же інакше для інтернет магазину), під яку CMS не вказано... Чи може у нього своя?

- підключення, налаштування модулів.

а у розділі "розкрутка сайту" мені ще й пропонують:

- SEO оптимізація

- виведення сайту в ТОП

- банерна та контекстна реклама

- масова реклама

Якщо одна людина займається дизайном, налаштуванням модулів, виведенням сайтів в топ - то не варто очікувати що вона зможе розвиватися ( за двома зайцями погонешся ... )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На sayts.pp.ua мені пропонують: від сайту візитки аж до інтернет магазину та порталу, що включає:

- дизайн

- верстку під систему керуванням контентом (а як же інакше для інтернет магазину), під яку CMS не вказано... Чи може у нього своя?

- SEO оптимізація

- виведення сайту в ТОП

- масова реклама

Якщо одна людина займається дизайном, налаштуванням модулів, виведенням сайтів в топ - то не варто очікувати що вона зможе розвиватися ( за двома зайцями погонешся ... )

Як можна судити про компетентність по списку послуг? Замовте щось і перевірите чи він(вони) зможуть це реалізувати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- дизайн

- SEO оптимізація

- виведення сайту в ТОП

- масова реклама

Як можна судити про компетентність по списку послуг? Замовте щось і перевірите чи він(вони) зможуть це реалізувати :)

Пропоную судити по роботах в портфоліо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...

Трохи за рано Ілля в цю сферу по-серйозному заліз. Треба йому ще як мінімум роки 2-3 тихенько вдома вчитись і вдосконалюватись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба йому ще як мінімум роки 2-3 тихенько вдома...

тры крапкы... :_07:

и да... там на сайте есть такое предложение :

Реалізація будь-якого білету, завдання..

http://www.youtube.com/watch?v=c-X6brKSH_E

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это шедевр а не сайт! ;D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...