Перейти до змісту

Скільки ще терпітимемо зека?

Prosto

Рекомендовані повідомлення

якшо по-харошому, то кожен народ має ту владу, на яку він заслуговує. Хто не згоден - ідіоти. Тупо і безапеляційно, але правда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь

"Я часто питаю у новачів: чого ти до мене прийшов? І чую: в того москалі хату спалили, того пограбували, у того дівчину згвалтували... У нас завсігди так було - поки заброда не заллє гарячого сала за шкуру , ми нічичирк. " В. Шкляр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда... сумно якось, чомусь українці вміють підтримувати порядок і закони в чужих країнах(емігранти, не без винятку), а в своїй

державі це не вдається - карма мабуть така цих земель, чи народів. Може десь мудрих людей попитати - хтось знає таких?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо українці поважають і виконують владу інших, а владу своїх в ніщо не ставлять.Тому , що як можна поавжати свого брата, коли себе не поважаєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо українці поважають і виконують владу інших, а владу своїх в ніщо не ставлять.Тому , що як можна поавжати свого брата, коли себе не поважаєш.

то у вас у владi всi *козли*(образно кажучи) i ii треба геть скидати, то ви владу поважати зiбралися, ви б опридiлились зi своiми уподобаннями та висловами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знаєте, от як сяду да подивлюсь пару випусків "Гроші" то так аж тяне на повагу до влади що ледь стримуюсь....

може назвете хоть щось за що її "поважати"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питають росіянина-Щоб ти робив, коли став царем?

-Зібрав би сіно з цілого світу і на тому стогу спав би.

Питають єврея те саме.

-Ну я би царював та ще б собі підшивав трохи.

А українець нацарював би 100 рублів і втік.

Напевно лише зараз в нас є покоління, на віку котрого не було б воєн, голодів , повстань.

Із задач вижити та побудувати державу вийшло лише перше.

Не в останню чергу тому, що не було і нема довіри та поваги (хоча б з розрахунку) один до одного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вас нічим не затрогує той факт що правлять нашою УКРАЇНОЮ виходці з РАСЄЇ?

менталітет українця як такого це вже інше питання та з другого ракурсу

а як ваш сусід правив би у вашій хаті?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знаєте, от як сяду да подивлюсь пару випусків "Гроші" то так аж тяне на повагу до влади що ледь стримуюсь....

може назвете хоть щось за що її "поважати"?

я прокоментував попереднiй пост,з якого зробив доречi цитату, в якiй персонаж Nokian говорить про те, що украiнцi поважають владу чужих а не поважають владу свою, майже у всiх попереднiх постах вiн на владу *какае*, тому я запропонував йому визначитись у своiх уподобаннях,або продовжувати *какати* на владу,або не патякати про те,що украiнцi не поважають свою владу. Розжовувати ще ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не побачив у пості що звертавсь саме до вас) тому вибачайте

якщо я правильно зрозумів ВАС, ви додержуєтесь думки: "Українці поважають владу чужу а свою ще більше!" чи показалось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не побачив у пості що звертавсь саме до вас) тому вибачайте

якщо я правильно зрозумів ВАС, ви додержуєтесь думки: "Українці поважають владу чужу а свою ще більше!" чи показалось?

1 якщо в постi не вказано конкретного персонажа або цитати то ЛОГIЧНО вважается,що це вiдповiдь на попереднiй пост

2 ну хоть процитуйте менi тi слова де я хоть натяком навiв Вас на таку хибну до безобразiя думку ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас зараз влада конкретно чужих до українського народу(трохи менше чужих до свого регіону).

Хто не згоден, може перечислити свою зарплату на розвиток Межигір,я.

Або просто голосувати за ПР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попередня була така рідна-рідна,але з часом усі підзає**лись її поважати.чомусь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11,

1)може ваша і правда але думаю прочитавши 3 пости вище включно мій по порядку можна було зрозуміти до кого йде звернення( вибачаюсь якщо завів плутанину)

2) значить показалось)

Nokian,

а який факт навів вас на думку що їм не пофіг і на свій регіон? Бачив я школу в якій топтав підлогу наш диктатор - щось не замітив ніяких покращень до і після коронації... (для прикладу)

Єдина що їм не чюжда то це мабуть кореня сімейні)) Думаю всі бачили на чому сінуля вигорував заповідники Волині) Да і історія з мегагодинником "Гери" не так давно пробіглясь тенетами інтернету.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt,

а коли ми її поважали? за часи чийого правління?

Хіба за СРСР?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попередня була така рідна-рідна,але з часом усі підзає**лись її поважати.чомусь.

Зкурвились

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зкурвились вони ще задовго до того...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Панове, а "дискусія" то про шо?

Посреди улицы разговаривают два одессита. К ним подходит третий. Долго молча слушает, резко разворачивается и, уходя, говорит:

- Ой! Та не морочьте мне голову

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зкурвились

Вот оно че,Михалыч

я думаю,здорове ставлення до будь-якої влади- критичне.а вся вона наша,навіть якщо робить те, що нам не подобається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пане Азаров, ваші слова розходяться з ділом

-Та мені всеодно , що ви собі там говорите.Хоча в цілому я з вами згідний.

Так от ця влада робить так, щоб наше критичне ставлення ніяк на неї не впливало.І не могло її поміняти.

В Росії та Білорусі це вже реалізовано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все-таки чимось вони схожі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Україні відкрили аналог Брюссельського пам"ятника: "хлопчик що пісяє", але він вперто не пісяє. Чому? - Терпить!

10-ти хвилинне відео: Гандурас та економічна криза.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якшо по-харошому, то кожен народ має ту владу, на яку він заслуговує. Хто не згоден - ідіоти. Тупо і безапеляційно, але правда

post-3-13196077688207.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...